Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo dotikaji se ale nemam moc pocti ze tam zrovna ten molitan pomuze spis ho dam asi kolem ad pohlcuje ten zvuk pac se mi ho mocasi mezi ten ventilator a skrin nevejde ale dikes za nazor rozhodne stim neco musim udelat =)
Zaves ventilator do skrine na nejakou gumu a poslechni si jak je hlucny. To co uslysis je asi tak maximum na jake se muzes dostat. Zakladem je nejaka pruzna izolace od skrine, aby se vibrace neprenasely na telo skrine a pak dalsi zvuk produkuje proudeni vzduchu kolem ruznych hran. Takze minimum hran v ceste zvuku.
já například tlumím i výdech ventilátoru.Mám udělanej metrovej tunel s molitanu a dělá to 50% hluku dolů(celí molitan je ještě kryt 2cm překliškou.Jinak mám celí ventilátor i přívodní trubky obaleny tunou filcu na izolování trubek a nikdo nikdy žádnej hluk neslyšel:-)*
dneska jsem se proháněl outdoor galerií a nějak závidím.závidím ty obrovský přírodní kití hnojený kompostem a slepičákama.indoor je kvalita a chemka,ale není už to ta romantika.Jenom je škoda,že je bezpečnější pěstovat doma v soukromí než venku.MAXXXIMUM RESPEK OUTDOOOR!
to dab:kdyby nebyla moc dlouhá,a příliš mnoho ohybů
to echo:Ty vidíš problém v tom překrýt kružnicí čtverec,když ta kružnice má větší průměr než úhlopříčka toho čtverce?Já ne.