Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » cesta stopom
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Pohodička cesta stopom Příspěvek č. 1

jak je už toto téma tak sorry ale kontrola exist. témat mi nič nenašla
najzaujimavejšia storka doteraz je asi táto:tak som stopoval zo školy a zastavil typ pustený nejaký brutal hip hop,,ja som vstúpil brutal zhulený do auta hneď som dostal cigu do ruky-pohodička hip hopík hral v dosti velkých decibeloch a ten typ jako roznáša potraviny po obchodoch takže celé čelné sklo bolo pokryté potravinami takže som sa aj pekne napapkal hehe len mi bolo lúto že som toho typa neponúkol nejakými práskami ale čo už nemal som nič pri sebe pretože som to sfaljčil pred cestoukua..

inak ja mám takéto spôsoby: keď ide sa ďalej píšem značky na kartón aby som stopol presne to čo chcem,,keď idem po slovensku tak len palec ruky mojej...a keď mám nejaú šišku a chcem sa odviesť s typom čo si pravdepodobne bude chcieť zapukať vystrem palec ale zároveň aj malíček-fajočka a večšinou to vyjde

cez prázdniy by som plánoval asi na čektek a zároveň cesta do húlandu

pište tu prosím svoje príbehy a kde ste boli stopom..však vy viete

kép groWIN

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 12-09-2005 v 12:28 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

Stopping Příspěvek č. 2

Zdarec! Stop využívám docela často. Jezdil jsem tak i do školy, protože mi furt ujížděl autobus... Většinou lidi zastavujou, ale nesnášim lidi, co mají prázdné auto, a ještě na tebe čumí jak na magora, že vůbec stopuješ. Jednou jsem stopnul mladou bandu a ti rozjeli v autě špeka, ale jel jsem zrovna do školy a tam bych to moc nedával... Po ránu to je vždycky rozsek! Jinak když řídím, tak stopaře beru, protože vím, co je to za dojeb, když nikdo nestaví. Beru všechny věkové kategorie. Ale ožralce v zásadě NE! Jednou jsem ho nemoh vykopat z auta... Jo a k tomu cestování po světě: Já na to moc nejsem, ale dva kámoši se loni sebrali a jeli o prázdninách do Maďarska. Říkali, že v klidu, ale jeli tam skoro dva dny. Spali pod širákem a tak. Nic pro mě. Asi nejsem takový tremp

Old Post 12-09-2005 v 12:52 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

heh ja keď som raz prepil lowe isiel som dom a starému typovi som zaspal v aute ma budil fackami

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 12-09-2005 v 13:01 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Manox
Nový Člen

Karma uživatele Manox - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

stopoval som iba raz a to som sa po 4 hodinach dostal 8km od bydliska sice aut bolo mrte ale vobec nikdo nezastavoval
dalej som to nehal na autobus

Old Post 12-09-2005 v 13:30 PM
Manox je offline   Profil uživatele Manox   Find more posts by Manox   Foto galerie člena Manox   Click here to Send Manox a Private Message   Add Manox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

italy Příspěvek č. 5

my sme boli min. rok v taliansku, len na sever. isli sme tam asi 24h stopom a naspat sme isli na cierno vlakom trvalo nam to skoro 3 dni, proste masaker-hladny smadny, kazdy revizor co nas stretol nas vyhodil a to sme vyzerali dost uboho a hrali sme kulehu ze naz prepadli a ledva sme si zachranili zivoty-kamos mal totiz dost huste zranenie. no nic, aspon na nas nezavolali pangle iba naz nechali vystupit a my sme si pockali vzdy na dalsi.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 12-09-2005 v 17:19 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el_castillo
Stálý Člen

Karma uživatele el_castillo - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Zdravim stopare,
Jedna veselejsi stopovaci cesta:
Sem nemel praci a byl sem tu z toho vseho tak nak nasranej. Tak sem vzal psa, koupil startky, zkontroloval finance ( 1E) a jel na zlicin. Tam me chytli revizori. No pes mi utek do depa vod metra za zajicem. Vratil se asi za pul hodky, zastavilo auto, bylo asi 5 vodpoledne. V 1 rano sem byl u Freiburgu, (furt tim jednim autem), lidicky z nej mi dali 6E, pro psa na konzervu a na tabak, na pivko taky zbylo. Akorat prestalo prset, kdyz sem sel spat.
Rano sem se vzbudil, dal psovi zbytek konzervy, ubalil si asi 2 ciga a nalozili me naky lidi do dodavky, takze v 1 rano dalsi noc sem byl v Salou, asi 130 km pod Barcelonou. Rano koupacka, slunicko.............
za 30 hodin z prahy pod barcu za 1E je si myslim docela pekny, ale tohle je ta z tech lepsich cest.

temny hvozd

Old Post 12-09-2005 v 18:43 PM
el_castillo je offline   Profil uživatele el_castillo   Find more posts by el_castillo   Foto galerie člena el_castillo   Click here to Send el_castillo a Private Message   Add el_castillo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 7

el_castillo: Jak dlouho jsi tam vydržel a jak probihala cesta zpět? A čím ses stravoval? Je to dost husté, jen tak se sebrat a jet do Barcy.....

Old Post 13-09-2005 v 11:29 AM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el_castillo
Stálý Člen

neni to zas tak huste Příspěvek č. 8

stravovani - recyklado
spani - ocupado
prace - cerniceros viz. foto

temny hvozd

Old Post 13-09-2005 v 12:23 PM
el_castillo je offline   Profil uživatele el_castillo   Find more posts by el_castillo   Foto galerie člena el_castillo   Click here to Send el_castillo a Private Message   Add el_castillo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Asi ses měl dobře, když sis kouřil Marlbora

Old Post 13-09-2005 v 12:53 PM
el_castillo
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

To sem vytvoril tedka, pro predstavu, tam sme kourili domingo noche, tabacek nejlevnejsi, ale zase vyzivnej. Jezdil sem tam takhle 2 roky, kdyz sem nepracoval v cechach. Tam je to spis vo takovy skole zivota, zijes vicemene na ulici a zjistujes, jaky ty lidi vlastne sou. Bylo tam dobre i na hovno. Kazdopadne sem tedka spokojenej v cechach.

temny hvozd

Old Post 13-09-2005 v 13:01 PM
Marv
Nový Člen

Karma uživatele Marv - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

mám rád cestování stopem člověk vesměs potká jenom dobrý lidičky

Old Post 13-09-2005 v 13:23 PM
Marv je offline   Profil uživatele Marv   Find more posts by Marv   Foto galerie člena Marv   Click here to Send Marv a Private Message   Add Marv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

hm tak to já stopuju jen když mi ráno ujede autobus a lidi většinou zastaví : ) ...jinak veselých historek ze stopování moc není no...snad jen jedna když jsme stopovali z hukvald do ostravy.bylo nás pět: ) ( 2 holky a 3 kluci ) tak to byl celkem hardcore někoho stopnout. no my kluci jsme se schovali na zastávku a nechali jsme stopovat holky : ) .. po chvíli zastavila nějaká dodávka takže v pohodě i když jim celkem poklesla čelist když se ze zastávky přisomrovali tři týpci : ) no nás kluky narvali do nákladového prostoru a holky se vezli vpředu. asi za dvacet minut jsme dojeli takže jsme byli všichni šťastní jak jsme dorazili a že to trvalo jenom chvíli...no ale jaké bylo potom překvapení, když jsme zjistili, že nás vyhodili v úplně jiném městě!! pak nám trvalo nejmíň půl hodiny než jsme našli autobusovou zastávku, ze které to jede do ostravy a další půl hodiny jsme čekali na bus...bohužel už si ale nepamatuju v jakém městě nás vyhodili...každopádně rispekt pro všechny kdo stopují do ciziny to bych si asi netruofnul

Old Post 13-09-2005 v 13:43 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
moswa
Stálý Člen

Karma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% PěstitelskáKarma uživatele moswa - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

takle sme stopovali s kámošem a taky sme stopli nějakou fakt hustou bandičku, my už spálený fakt hafec a oni zrovna balili fakt big brčko. tak sme s nima dali asi dvě kolečka a pak nás někde za mariánkama vyhodili. vážně v pohodě týpci. jinak můj nejdelší odvoz jednim autem na stopa činil štreku z plzně do prahy. vykouřený. a ještě ke všemu sme chytli týpka-nějakýho jehovistu-kterej začal nevině jako co si myslíme o evoluci a tak pak to bylo divný, pak sem tam usla protože sem celou noc nespala no a když sem se vzbudila tak mýmu spolujezdci už cpal takový to Probuďte se a spol. celkem husťák no,....

Old Post 19-09-2005 v 19:30 PM
moswa je offline   Profil uživatele moswa   Find more posts by moswa   Foto galerie člena moswa   Click here to Send moswa a Private Message   Add moswa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chosen
Nový Člen

Karma uživatele Chosen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

kamoši jeli nedávno do chorvatska stopem... tam si vydělávali točením s ohněm (takové to na šnurach) a spali kde se dalo... utratili za měsic co tam byli 6000 kč což je hodně v pohodě.. a spatky jeli načerno vlakem :-) docela dobrá dovolená

Old Post 19-09-2005 v 21:58 PM
Chosen je offline   Profil uživatele Chosen   Find more posts by Chosen   Foto galerie člena Chosen   Click here to Send Chosen a Private Message   Add Chosen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

ja teda skoro vubec nestopuju, ale jednou jsem se ve Spanelich potreboval dostat do nejblizsiho mesta a bus mi ujel a dalsi jel az kdovikdy, tak stopuju asi 10min a samo nikdo nezastavil... no a najednou jdu kolem nakyho zpustlyho baraku, pred nim stoji policajtsky auto a dva cajti obihaji barak a snazi se dobusit na majitele... evidentne marne... tak k nim jdu a suverenne se ptam, jestli nejedou zpatky do mesta a nevzali by me... ten jeden nejdrive rezolutne odmitnul, ze v policajtskym aute nemuzou vozit lidi, tak na ne chvili koukam a ten druhej si toho prvniho vzal stranou, neco do nej hustil a pak oba prisli a ze me teda hodej do mesta . ok, sednul jsem do zadu, oddelenej od jejich predniho sedadla tlustym plexisklem ci co to bylo a na umelohmotny sedacce, asi aby to gauneri, ktery vzadu vozej nemohli znicit . nakonec me hodili primo pred vlakovej nadr (kam jsem potreboval), poprali stastnou cestu, podali ruku a jeli pryc
no, tohle by se mi s ceskejma cajtama asi stat nemohlo...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Naposledy upravil 4C3 03-12-2005 v 01:27 AM

Old Post 03-12-2005 v 01:20 AM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raketopes
Stálý Člen

Karma uživatele Raketopes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Dřív jsem stopoval skoro každej den z Dobrušky do Jaráku,abych měl na chlast.Každej den jsem vydělal 30 chechtáků na dřevo.Zažil jsem i kuriozity,třeba mě vez' traktor s hnojem(ale byl jsem v traktoru Největší prasopal ale byl jeden typas s pickupem,kterej naložil dva kámoše do kabiny a pjet nás sedělo v mrazu na korbě.Won ten frayer jel z Opočna až do Jasenný 140km/h.Mam na to svědky!!!

Old Post 03-12-2005 v 02:59 AM
Raketopes je offline   Profil uživatele Raketopes   Find more posts by Raketopes   Foto galerie člena Raketopes   Click here to Send Raketopes a Private Message   Add Raketopes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás