Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14 »
Autor
Téma 
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

no já kdybych si nevypěstoval svoje, tak raději nehulím, než abych šel za někým somrovat. kdyby šel vrátit čas tak NIKOMU NIKDY neřeknu, že pěstuju, protože se na mě nabalilo několit taky kamarádů, kteří neustále somrují hulení a už jim nestačí sáček, chtějí víc a častěji...každý z nich má možnost si zasadit, ale nikdo z nich to nikdy neudělá. když se jich na jaře zeptám, jestli letos sadí, tak všichni horlivě přikyvují že jo, že jdou do toho, vyzvídají podrobnosti a pak je nadšení opustí a zase zvoní u dveří a somrujou.

Old Post 15-08-2005 v 19:38 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

jednou to dojde tak daleko, že si budu muset udělat plastiku ksichtu a přestěhovat se tajně na druhou stranu republiky a začít znovu a TAJNĚ pěstovat.

Old Post 15-08-2005 v 19:40 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

to zname doktore, ja uz radsi rikam kdyz mam po sklizni ze to mam od dobryho kamarada kterej sklizel ale sou socky kterejm je to sumak i kdyz mas kupovany.

Old Post 16-08-2005 v 01:50 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ragnar
Stálý Člen

Karma uživatele ragnar - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 180

jasne treba ich ojebat, ze mas grass a ze to je od tvojho kamosa a ze ti to predava dajme tomu za 150 gram a pekne si aj privirobis, lebo mas furt vyhovorku, ze to neni tvoje a z tou urodou ich mozes ojebat, ze ti to niekto ucoroval a su v sachu sockari a budu pekne brat za 150 gram.

Old Post 16-08-2005 v 02:21 AM
ragnar je offline   Profil uživatele ragnar   Find more posts by ragnar   Foto galerie člena ragnar   Click here to Send ragnar a Private Message   Add ragnar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vseved
Stálý Člen

Karma uživatele Vseved - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

indicky-konopi

Prešně tak

Old Post 16-08-2005 v 09:14 AM
Vseved je offline   Profil uživatele Vseved   Find more posts by Vseved   Foto galerie člena Vseved   Click here to Send Vseved a Private Message   Add Vseved to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bardel
Nový Člen

Karma uživatele bardel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 182

na takzchto kretenov je najlepsie prasknut im jednu do ksichtu.

Old Post 23-08-2005 v 21:28 PM
bardel je offline   Profil uživatele bardel   Find more posts by bardel   Foto galerie člena bardel   Click here to Send bardel a Private Message   Add bardel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

mam trochu problem, nebo spis dilema. hulim asi rok a pul a skoro vzdycky je to se 3 kamosema, s kteryma sem se vzdycky kupoval hulo. vzdycky sem to koupil ja a oni mi pak dali nejake prachy... no a ted budu mit vlastni sklizen a uz nebudu muset si nic kupovat. ale nevim jak to udelat s tema kamosema, jestli jim davat hulit zadara nebo jak... oni sou totiz hrozni ignoranti a kytky je vubec nezajimaji, jen huleni. a nikdy me ani v pestovani nepodporili, spis to berou jako uchylku, ze sem do toho tak zabrany. proto mi neprijde spravne se s nema delit zadarmo. kdyz sem to pocital, tak naklady na outdoor me staly minimalne 2500 (i se semenama)... asi jim reknu, kdyz mi daji nejaky podil z tech nakladu, tak je moje hulo jejich.
co si o tom myslite, jak byste to udelali vy?
doufam ze to neni OT

out 2006 4ever

mocny double grow aka beverly manufacture

Zas kouřím trávu, nepiji kávu - hlavu mám hloupou, jedu nahoru!

Old Post 25-08-2005 v 17:29 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bardel
Nový Člen

Karma uživatele bardel - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

ja by som povedal ze nic nemam ale mozem zohnat, a zohnal by som svoje :-)

Old Post 25-08-2005 v 17:48 PM
bardel je offline   Profil uživatele bardel   Find more posts by bardel   Foto galerie člena bardel   Click here to Send bardel a Private Message   Add bardel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 185

Ahoj Kutasi. mas pravdu, je to dilema. zalezi na tom jak dobri kamaradi to jsou, ja napriklad mam par kamosu (dobrych) ktere jsem sam zkazil a naucil hulit (jsem na to patricne hrdy:-) a zatim vzdycky jsem je zval. jde o to ze oni mi zase zadaco pichnou s pocitacem kdyz potrebuju, protoze se v tom vyznaj. a je to OK.
takze: pokud jsou to opravdu dobri kamaradi, urcite ihned pochopi ze jsi s tim mel praci a vydaje a trochu zasponzoruji tvoji vybavicku na dalsi rok
preber si to a pokud dospejes k nazoru ze jsou to spis dobri znami s kteryma je prdel ale ruku do ohne bys za ne nedal, tak bych jim dal velmi dobrou cenu za gecko a i tak by ti meli byt vdecni ne?
jen muj vl. nazor...

Old Post 25-08-2005 v 17:49 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 186

tohle je můj první příspěvek na grower. Poprvé jsem hulil před týdnem, a to tak že mě pozvali na práska a já samozřejmě neodmítl. Mam par kamarádů kteří pěstí a je snad somráctví kdyz je o trosku poprosím? Já jim zase opravuju PC, občas scvaknu chlast a pod. Je to somráctví? Sám pěstovat nemůžu, rodiče jsou sice OK, ale v našem byte by bylo hulčo cítit uplně všude a to není uskutečnitelné. Chystám se pěstovat šalvěj a samozřejmě zvát kámoše.

Old Post 26-08-2005 v 01:46 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 187

Praxere, je to úplně v pohodě,žádnou paniku z tohodle threadu. Když se moc nerozhulíš a nebudeš volat kámošům každej den dvakrát, že nemáš co hulit, tak to je v pohodě. Já mám taky kámoše, kterýho vždycky rád zhulim, on mě nahraje muziku, nějakej soft, žádná pruda. Tady je to thread vyloženě o lidech, který věděj, že mám ganju a permanentně žebraj. Je to jen vztah - čau, nemáš něco na záhul? Peace, ať se ti na groweru líbí...

Old Post 26-08-2005 v 01:55 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 188

no já hulim většinou jen s kámošem.Zvu jen lidi o kterejch vim že mi posvou taky a vim že sou v pohodě.Před přisrávačema.Se vždy nák vymluvíme.A jdem někam kde nikdo neni.Moje věta před přisrávačema je: Já nic nemam, nemáme čas jdem pryč.To zabírá.I když plno lidem co hulí je jasný že asi něco máme.Ale prostě mají smůlu no.

Old Post 06-09-2005 v 11:33 AM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 189

No socky ty eště jdou, ale znám týpka, kterej k tobě prostě příde a vůbec nesockuje! Má asi tak 120 kilo, bicák větší než já stehno a vždycky jen přiběhne se slovama:"Zhul mě!" A říká to tak drsným hlasem, že z něj fakt jde strach. Tak to pak člověk nemá moc na výběr... Jinak na socky už sem zvyklej. Ale někdy na podzim po sklizni je to fakt krutý...kolikrát se staví třeba pět lidí denně a dalších pět lidí volá na telefoun, esli bych jim prej nedal nebo aspoň neprodal něco na brčko. Někdy bych se nejradši aspoň na ten podzim někam odstěhoval a změnil si číslo...

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 07-09-2005 v 10:49 AM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

mno, to tedkon nedavno jsem s jednim typosem ve tride a je to hroznej priser, vubec se nepta, ja neco resim s kamaradama a on se prisere a hned čekuje, na brcko s evtira na pifko de i kdyz jasne je davano ze nemame zajem, proste me to fakt jebe,ale rict mu: hele sry, ale neprisirej se, to nejde... tak teda fakt nevim co delat

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 08-09-2005 v 20:10 PM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 191

fuckovat je, nestydet se kdyz je nenapadne dat neco nebo protisluzbu fuckovat, strilet pod nohy

Old Post 08-09-2005 v 22:34 PM
cerwiq
Stálý Člen

Karma uživatele cerwiq - 0% PěstitelskáKarma uživatele cerwiq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

jop, jenze on si mysli ze sem jeho velkej kamos...a kdyz se snim vydis kazdej den ve skole 8 h a pak jeste dolejza tak teda nevim. kua

Bob Marley NOT DEAD
He is LIVE ! !! !!!

Old Post 09-09-2005 v 06:03 AM
cerwiq je offline   Profil uživatele cerwiq   Find more posts by cerwiq   Foto galerie člena cerwiq   Click here to Send cerwiq a Private Message   Add cerwiq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:07 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás