Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem se v nakonec po hodině nabližování terénem v příchovicích zapích rybě nárazníkem do země - musel mě vycuknout nějakej rakušák s dodávkou - zhulili sme ho za "trest" tak že se svojí roštěnkou úplně vytuhli - celej čektek stál za vyližprdel - kontrolovaná akce jak hovado - akorát chybělo aby vybírali vstup
Kua,taxme se nakonec nesešli .Sem na to ani nevzdechnul...No vyrychtoval sem se grandiózně.Vcelku dobrá akce,ale Cítov byl lepší.Hehe,to sme se docela nasmáli,když tam jeli lidi,který techno neposlouchaj a čuměli jak sůvy .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Snark...jaky si to udelash, takovy to mash. Nevsiml jsem si jakekoliv kontroly ci kontrolovanosti, jediny, ceho jsem si vsiml, bylo dodrzovani svobod ostatnich. Pokud ses jeden z tech, kterym se libi, ze muzou delat uplne vsechno a je jim jedno co pri tom znici nebo koho naserou, tak chapu, ze ti to nesedelo. :-(
Cela akce byla hodne dobre vyvedena, a me i bande se kterou jsem jel se libila.
2snark: to je fuk, tyhle akce nesrovnavam, kazda je jina a na kazdy se neco povede a neco nee. Jediny akce ktery srovnavam, jsou Czechteky (ty velky) a pak komercni akce typu Full-on, atd.
...jo a ohledne myho webu....musel jsem to smazat, neceho dulezityho jsem si nevsim a zatim nemam cas to pravit...tagze odkaz na fotozz z Prichovic sem dam zase pozdeji :-)