Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemyslel jsi Příšovice u Turnowa? Jestli jo, silně nedoporučuji - aspoň ne we středu a v pátek, kdy v místním kempu probíhá dyskotrysko a choděj tam mrtě nácků asi balit místní buchty, spíš však prowádět monitoring smažeg!
Po poslední akci tam bohužel díky našemu menšímu excesu došlo k jisté nehodě. Provokativně jsme tam motali jednoho za druhým přímo náckům pod nosem, v pokročilejším stádiu však jeden z UHUL komanda musel rychle odplivnout obsah žaludku a narwal to tam pod stůl...
To už nám bylo naznačeno, že bysme jako měli jít, jestli chcem zůstat celí a že tam už nejsme vítáni!
Takže podle mě až by nás tam o5 viděli, tak by mohla bejt na úvod pěkná mela.
Dude: prenda podle mě myslel ty MOJE Příšovice! Turnowský! Aneb nebyli bysme tam poprvý, víš pičo?!
Kabu: každej to máme trochu z ruky, ale je to na půli cesty mezi severem a Phou, pro hodně lidí celkem zkousnutelná destinace...
BTW wim o luxusním místečku na přespání u hřbitova, klid, pořádek, posekaný trávník, celkem pohodlná mezička, kousek odtamtaď je pole s piktogramem (ale není to ohlý, jen tam nic neroste a dělá to zajímavej obrazec)...
Nene Udlíku,myslel jsem hopsací párty u Příchovic,near Pilzen .K tobě pojedem ihned jak se dohodnem.A náckům naklepeme břich .
Tohle je spíš určeno lidičkům,kteří mají rádi přírodu,špeky,trošku rychlejší hudbu a spoustu roští na balení,kalení,ohýbání,oplodňování a podobně....Takže,kdo jede,ať se ozve!!!Aspoň potkám někoho novýho.
!!!AŤ TO ROSTE CHLAPÍ A DĚUČATÁÁ!!!
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Dyk ho nepotřebuješ ne? Když sem tě tuhle viděl,nepřál sem si v tu dobu být fašistyckým přizdisráčem .A padat umíš taky obstojně,tak jenom nahoď povadlý swaly a seš ready .