Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čautě lidičky, tak nějak jsem se tu tím prokousal a musim souhlasit s Jedubabkou... Dekriminalizace - určitě, ale legalizace? podle mě by to byl obrovskej problem. Znám, neříkam, že hodně, ale jsou lidi v mém okolí z kterých dokázala ta naše milovaná travička udělat totální trosky a odpad na kterej je víc než smutnej pohled. Na legalizaci není Českej národ připravenej, ještě ne, musíme tomu dát ještě dobrejch deset let a pak se uvidí, třeba lidi začnou přemejšlet.... Muj názor, nebite mě...
Poprosila jsem jednoho MODa, aby to zkouknul a sundal OT, protože už jsem se moc zahrabala do ne zcela klidné debaty se Sinuhetem, za což se omlouvám a už sem hodím jen svůj názor.
Já si myslím, že když tedy vláda atd. je zástupcem obyvatelstva, tak by se u toho obyvatelstva asi mělo začít. Takže já jsem to vzala od sebe - mluvím se svojí rodinou, se svými kamarády, se sklerouši, se známými. Diskutuju, nepokouším se jim vtlouct do hlavy svůj názor jako jediný správný, ale pokouším se jim poskytnout informace, nad kterými mohou přemýšlet a buď si svůj názor poopravit a třeba chtít víc informací, anebo prostě zůstanou u svého "marihuana je hnusná přestupní droga". To už je na jejich vůli.
teraz, v sucasnej spolocenskej situacii, je podla dolezitejsie nez "dat vsetkym vsetky slobody, a nech sa kazdy stara sam o seba" (sorry Sinuhete, ze takto mozno chybne zhustujem tvoj prejav do jedineho vyroku) skor dostatocne objektivne a doveryhodne informovat verejnost o skutocnych rizikach marihuany, a najlepsie v priamom porovnani s legalnymi drogami, pretoze s nimi spravidla ludia skusenosti maju. Ukazat im, ze aj oni su ti fetaci, ktorych by dali najradsej postrielat alebo pozatvarat do vazenia. A este v kontraste s tymto mozno vyzdvihnut medicinalne pouzitie marihuany.
Specifikovat dopad legalizacie/dekriminalizacie na legislativu si prilis netrufam, som prilisny idealista, a navrhoval by som urcite strasne nefunkcnosti....
Teraz ma napadla dalsia absurdnost, ale OT: Ludia sediaci pred TV casto argumentuju tym, ze drogy nic neprinasaju, produkuju jedine problemy. Co takto futbalove zapasy? Mne pozeranie sa na futbal nikdy nic nehovorilo a pripda mi to ako vylozene zabijanie casu. Co takto zakazat futbalove zapasy? Nic neprinasaju - ano, pre niektorych je zabavne sledovat futbal, ale to su "fetaci", su na tom zavisli, a nevedia co robia. Ludia pri pozerani akurat zabijaju cas, ktory by mohli travit v praci, s rodinou, sportovanim a pod. Co vy na to? Pekne to medialne zaobalit (nerobim si naroky na realizovatelnost) a myslim, ze sledovacom futbalu by pekne spadla celust. Potom by medzi sebou smelili amaterske videozaznamy, policia by im to obcas zabavila, vo svojich futbalistickych dupatach by sa na to spolocne divali, a snivali o legalizacii, alebo aspon dekriminalizacii