Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » (s)pálení na kole
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
DABZ
Nový Člen

Karma uživatele DABZ - 0% Pěstitelská

Hlína (s)pálení na kole Příspěvek č. 1

ČAU
Rád bych vedel jestli tu nekdo jezdí na kole
ale nemyslim jízdu po silnici myslim nějaký adrenalinový sjezdy nebo nějaký brutální jumpy
pište sem své zažitky z jízdy na kole
RESPEKT for EVERYBODY

Old Post 11-08-2005 v 09:49 AM
DABZ je offline   Profil uživatele DABZ   Find more posts by DABZ   Foto galerie člena DABZ   Click here to Send DABZ a Private Message   Add DABZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

JJ, jeden cyklista by tu byl. Spíš jezdim kombo - silnici a terén. Prakticky denně nebo když je prostě počasí a čas.

Třeba včera jsem nestíhal a pospíchal na takovej srazík. Jel jsem hodně kamenitou polní cestou - celkem prďák! Ještě, že jsem měl nášlapy, nadskakovalo to tak, že se mi chvílema klepal obraz takovým způsobem, že jsem neviděl, kudy jedu...

Za chvíli jsem potkal nějakýho enduristu w protisměru a čuměli jsme oba!

Jinak doporučuju jezdit a pustit si k tomu nějakou gůt mjůzik!

Fotr woe!

Old Post 11-08-2005 v 10:38 AM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
D_2501
Stálý Člen

Karma uživatele D_2501 - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Tech cyklistu je tu urcite vic...Jinak ja si vzdy dam svou oblibenou sklenenku a muze se vyrazit, teda je zapotrebi jeste nepozorovane odcizit brachovo tezce opecovavane celopero.
To zminovane kombo je i muj pripad.Ve meste me v tom stavu bavi hlavne patniky, ruzne betonove vystrelky a schody.
Kolo vyuzivam i k navsteve svych policek, cestou k nim mijim takovou hardcore motocrosovu drahu, kdyz to v tech stavech pustim drahou doluu, tak je to dost brutal(da se tam litat i vic jak metr vysoko!!To pak jen dekuju bohu za dobre vyladene hydraulicke kotouce(imho zatim sem se tam ani jednou neroztriskal!!!)...pis

Old Post 11-08-2005 v 11:08 AM
D_2501 je offline   Profil uživatele D_2501   Find more posts by D_2501   Foto galerie člena D_2501   Click here to Send D_2501 a Private Message   Add D_2501 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Karma uživatele Cecylcompany - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Já taky docela rád jezdím na kole: po silnici vyjedu na nějakej kopec a pak frčím dolů lesem!

Old Post 11-08-2005 v 11:53 AM
Cecylcompany je offline   Profil uživatele Cecylcompany   Find more posts by Cecylcompany   Foto galerie člena Cecylcompany   Click here to Send Cecylcompany a Private Message   Add Cecylcompany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barnie
Nový Člen

Karma uživatele barnie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

najlepsi je sjizdet koryto nejakeho potoka kterým jeste tece voda a da se jet sotva krokem takovy trial z kopce

Old Post 11-08-2005 v 12:36 PM
barnie je offline   Profil uživatele barnie   Find more posts by barnie   Foto galerie člena barnie   Click here to Send barnie a Private Message   Add barnie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
UdL
chat virus

Karma uživatele UdL - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Hehe - to znám lepší! Jel jsem na Jizerce korytem nahoru a najednou přibejvala voda. Jel jsem v domnění, že tam bude pěkná cesta a to bylo překvapení...

Fotr woe!

Old Post 11-08-2005 v 13:06 PM
UdL je offline   Profil uživatele UdL   Find more posts by UdL   Foto galerie člena UdL   Click here to Send UdL a Private Message   Add UdL to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShortyJR
Nový Člen

Karma uživatele ShortyJR - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

jj kolo
ja jedu dycky se psem nekde si sednu zahulim a pak vychutnavam
potom zjistim ze jedu patnact kilaku kvuli psovy ktery si de kam chce a ja za nim

Old Post 11-08-2005 v 21:13 PM
ShortyJR je offline   Profil uživatele ShortyJR   Find more posts by ShortyJR   Foto galerie člena ShortyJR   Click here to Send ShortyJR a Private Message   Add ShortyJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Taky krosim na kole a koukam, ze tady nejsem jedinej. Jumpnou si schody, nebo zajet tereny nikdy neodmitnu Driv jsem zkousel i mensi BMX, ale trial je trial. Ted jsem bohuzel bez kola a musim vyuzivat segry normalni horsky "old-school" kolo, ale planuju si do pul roka koupit nejakyho fakt dabla a zase se tomu zacit venovat vic.

Old Post 11-08-2005 v 21:34 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShortyJR
Nový Člen

Příspěvek č. 9

zdarec ty jezdis trial?? ja tez.je to super

Old Post 11-08-2005 v 21:39 PM
ShortyJR je offline   Profil uživatele ShortyJR   Find more posts by ShortyJR   Foto galerie člena ShortyJR   Click here to Send ShortyJR a Private Message   Add ShortyJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Firestarter
Stálý Člen

Karma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% PěstitelskáKarma uživatele Firestarter - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Jo, jaks-taks se pokousim, ale je to velka bida bez dobryho kola :C/

Old Post 11-08-2005 v 21:46 PM
Firestarter je offline   Profil uživatele Firestarter   Find more posts by Firestarter   Foto galerie člena Firestarter   Click here to Send Firestarter a Private Message   Add Firestarter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ShortyJR
Nový Člen

Příspěvek č. 11

jj ja mam sice dobrou montynu al kamos jezdil na horaku a bylo to na howno

Old Post 11-08-2005 v 21:58 PM
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Ja valim spis cross country a takove maratony jako MTB ale i tak si to davam ve sjezdech...kdyz nekde valim zhuleny tak treba prijedu mezi particku kamsou s SPD a jako by nic se zastaim.ale povetsinou zapomenu vypnou pedaly:-Dtak se tam natahnu jak P*ča..:-Dstane se no..jinak sjezdy si davam pomalu protioze se chci cumet po krajine ..akorat na nejaky dvoják si v ramci pudu sebezachovy na to dupnui at se tam nezničím....hojte

Old Post 12-08-2005 v 22:06 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Mám rád terén ale většinou jezdím se závodničkou po silnici...
A HC určitě bylo jak mi tacháč ukazoval z kopca 57 km/h a já nevybral zatáčku dostal smyk vrazil do značky a po pár kotrmelcích skončil v potoce...tak jsem šel na autobus sedřenej mokrej špinavej...
A kolo? Nic moc vážnýho se mu nestalo...Jen zlomená přední vidlice a vykřivená osa...takže jsem si vzal tacháč a kolo zahodil...

Early Misty 2006

Old Post 13-08-2005 v 18:26 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

No haluz, ja som tu nebol uz aspon pol roka az rok,ale tato tema ma zaskocila,haluz ze aj tu sa nato niekdo namotava ja mam doma strary bike author,kupil som ho za par supou dlho som sa snimtrapil pretoze komponenty zamoc nestali,ale teraz som si kupil koleso zadne dvojraafik prenitovany zo nerez spice na kolese vyhodil som zan asi 1200sk len za koleso ale ten bike sa zmenil na nepoznanie,jazdim nanom jak keby to ani nebol on brut rychlo a lahucko.akkurat som sa dnes natom onanoval jak brutalne sa my nanom jazdi.Jak teren tak cesta,clovek by neveril co uroby z bikom jedno zasrate koleso.ale uz pisem otom moc dlhe pikoviny,no skratka teraz ma ten bike STAAVUu,.

Old Post 14-08-2005 v 00:08 AM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 15

jezdim asi 5xtydne,vetsinou se psem takze hlavne do prirody.Nabite sklicko vzdy sebou.Mam hodne pohodlne,kvalitni,echt old school kolo Lidi ze me maji prdel,nevi co je stara dobra kvalita.Letos ma me kolo rovnych 70 let.

Old Post 14-08-2005 v 07:32 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

xerthon: to je v pohodě, a nějaký brutální jumpy s ním děláš?

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 14-08-2005 v 09:34 AM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás