Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4virgill: Debata o satanismu? Četl jsem o tom pár věcí. Podle toho co vím, jde vpodstatě o systém totožný pro všechna náboženství jen převeden na egoismus a bezohlednost který upřednosňuje. Je to správně? Nechápu, jak to může někdo myslet vážně. Ještě jsem nepotkal satanistu, kterej by to uhájil. Věřím ale, že jsou takoví, který to maj promyšlený. Jen jsem zatím žádnýho nepotkal. Máš-li o podobnou debatu zájem, bude asi lepší mail :-)))
4virgill>aky iny satanizmus?satanizmus je nabozenstvo ako kazde ine? tak to je pekna picovina. satanizmus preferuje diametralne odlisne myslienky ako vsetky ostatne nabozenstva. inac ak nevies tak satan je otcom lzi
virgill> dakujem, ale cital som jeho(laveyovu)satanisticku bibliu a to mi stacilo, inac cital som aj trojnasobne pekelne zaklinanie, egyptsku aj tibetsku knihu mrtvych, rano kuzelnikov a vsetky knhu na ktore sa tam odkazuje, vsetky bardonove knihy, proste o satanizme a magii mam toho precitaneho dost
jaman zadne ucty si nevyrizuju tohle proste k debate o smrti patri protoze satanizmuz je zkratka jeden z pohledu na svet a i na smrt to ze to nekteri popiraji ale na tom nic nemeni...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
vrgill sa vyjadril slušne , chytrí som bol vždy , niekde som z tej debaty cítil taký podton a na to som reagoval , však je ešte skoro ráno ....ani kávu som nemal...
ale cézar teraz som sa 1. krát zasmial , aj káfojú by som pichol, tu sa nedá, ale som už starší vták a niekedy aj ja reagujem zbrkle ...to je slovo ,čo ?
re SInuhet : Uz mam vymysleno jak se sejmu az me to tady bude bolet moc. Kdyby me ted neco prejelo, nevadi. Uz jsem tady toho videl dost. Klidne uz staci.
Chlapce, ty si daj bud prestavku v huleni, alebo prestan zrat tie huby, alebo navstiv psychiatra, lebo ty uz mam zjavne dost.
ludia niekedy si fakt treba dať pausu , organizmus vela znesie ,ale tem mozog si sem tam dobre zasviníme...nemusi to byt len tráva...sinuhet piču si videl, život je stale krasny...