Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zmašťovací pomůcky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
hal9000
Stálý Člen

Karma uživatele hal9000 - 68% Pěstitelská

pohoda Příspěvek č. 17

to: ten nade mnou
Vubec mi to nevadi, nema to zadnej poradnej vyznam, co bys taky cekal za vyznam kdyz sme to vymysleli zhuleny.

syntax error

Jedna osmina mého outdooru

Old Post 09-08-2005 v 21:04 PM
hal9000 je offline   Profil uživatele hal9000   Find more posts by hal9000   Foto galerie člena hal9000   Click here to Send hal9000 a Private Message   Add hal9000 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hal9000! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

hehe jo ok v pohode ja jen jestli mi neunikla nejaka skryta podstata tvyho zmastovadla

Old Post 09-08-2005 v 21:09 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kramar21
Stálý Člen

Karma uživatele Kramar21 - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Nějaký vymašťovadlo ja myslim že je to uplně na nic,myslim si že největší vymašťovadlo je když si smotáš pořádnej skunk a pondáš ho do plic a ať mi nikdo neříká že po tom není vymaštěnej,mě to vždycky vymastí takovým způsobem že...............

Old Post 10-08-2005 v 17:38 PM
Kramar21 je offline   Profil uživatele Kramar21   Find more posts by Kramar21   Foto galerie člena Kramar21   Click here to Send Kramar21 a Private Message   Add Kramar21 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

ja se snažim hnát kouř přes nejakou nadobku ze skla(žarovka nejaka mala lahvička a tak)..moje systemy sou kompatibilní ze sklenenkama tema obycejnyma za 10,-..akorta je na nic to že ze skla nemuze hulit vice lidi..vetsinou i tezce nadité sklo dojde tak u 4teho cloveka...a vsechny tpo peekne sere kdyz musi cekat na prebijeni...

Old Post 13-08-2005 v 14:09 PM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:06 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás