Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Pomáhejte starším lidem, parchanti !
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1

Je vidět, že mezi vámi, neukázněnými, věčně hlučícími a stále zevlujícími floutky se ještě i dnes (což je s podivem...) najdou hodní chlapci.
Dnes ve večerních hodinách jsem zbloudil v temných uličkách instalace češtiny do ICQ.
Naštěští se objevil pěkně oblečený, učesaný a slušný hoch. Patrně kamarád Mirka Dušína, neboť se mne ujal s nevšední ochotou. Trpělivě mi stále a stále ukazoval cestu ze spleti slepých uliček a tmavých zákoutí; ba co více: když se ukázalo, že nejsem zdaleka tak bystrý, jak jsem se zpočátku jevil,doprovodill mne až domů !!!
Celou cestu kráčel spořádaně vedle mne, neskotačil, nepohvizdoval, nepobrukoval si přisprostlé popěvky.
Projevil nevšední trpělivost, slušnost a zejména úctu ke stáří.
Kéž by si většina z vás vzala z tohoto vzorného chlapce příklad !!!

Díky, Budvare !

....snažím se!!!

Old Post 15-02-2002 v 22:53 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

I já se musím zmínit, že přes své mládí, Příspěvek č. 2

choval se Budvar při jednom našem příležitostném střetnutí na chatu velmi přátelsky i zdrženlivě zároveň. Tak nějak...growersky! Takže, přikládám rovněž K+

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 16-02-2002 v 14:29 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Limba,CsC
Stálý Člen

Karma uživatele Limba,CsC - 24% Pěstitelská

Ale, copak ? Příspěvek č. 3

Mistr Voslik se nám čílí?
A jestlipak jsme už dnes udělali dobrý skutek? Máme vyčištěný zuby, ouška a umytej krk? A kdypak jsme naposledy přenesli starou paní s dvoukolákem přes přechod??? A máme vždy vzorně sami zameteno před vlastním prahem???

(Jestli je mr.Budvar v "průhledné skutečnosti" ožralej pankáč, co krade lidem slepice, plive na výlohy, nadává paní učitelce, to nevím...
Ale byl opravdu trpělivej a pomohl.... )
Takže nech toho a přestaň zapalovat kočkám ocasy....

....snažím se!!!

Old Post 17-02-2002 v 14:27 PM
Limba,CsC je offline   Profil uživatele Limba,CsC   Find more posts by Limba,CsC   Foto galerie člena Limba,CsC   Click here to Send Limba,CsC a Private Message   Add Limba,CsC to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Uvedu to tu na pravou míru

Do hospody chodím jednou týdně tak na dvě pifka,učitelům nenadávám,psa venčím,kamarádům peníze v nouzi půjčím ae občas jsem líný

Takže nejsem Mirek Dušín ani Červenáček ale ,,ožralej pankáč,, taky ne .........slunce v duši

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 17-02-2002 v 14:35 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás