Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nasel jsem levnej obchod na "vybojky". Jen se zasroubuji do klasicke zarovkove patice a sviti, bez tlumivky a dalsiho vybaveni. Watt: 250 W, cena 335,- s DPH. Maj tam i jine potreby za rozumne ceny: tlumivky, ruzne zarivky, halogeny ( cena kolem 350,- s DPH za 250 W, taktez lze zasroubovat do patice pro klasickou zarovku ),.... Ulice LIDICKA ( Praha-Smichov ), hned u zastavky tramvaje, obchod se jmenuje EPA.
jo, tak tam nekdy nakupuju, ty lidi se me i dokonce ptali jak to roste-je jim to jasny.Ale.Nechapu, jak by to mohlo bez tlumivky a starteru fachcit...Nevosmelili te?
Podle mě je to kravina protože bez tlumivky a startéru? A ještě já mam 250 a objímka na ní je docela dost velká takže by ta žárovka nešla zašroubovat do normální objímky .Chápete co myslim ne?
Nazdar - pred rokem jsem mel takovou 'vybojku' v ruce a nedalo mi to - koukl jsem dovnitr.... misto tlumivky je k omezeni proudu pouzito normal wolfram vlakno jako v zarovce, seriove spojene s vybojkou. Pocitam, ze zhave vlakno emituje zareni s vlnovou delkou i v IR oblasti a tim bude podporovat masivni rust stonku a qeteni. Svetelny vykon je nizsi nez u standardni vybojky. Sice to nemam vyzkouseny, ale muj nazor je, ze na rust bude vhodnejsi nez halogen ci jine zarofky, ale nic vic.....