Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevim jestli si to něgdo četl uprostřed hádky Caesara se Sinuhetem, tak sem to přesunul:
vám napíšu citace z knížky CG JUNGA - Duše Moderního Člověka který mě zaujaly:
"nechtít svůj životní vrchol je totéž jako nechtít svůj konec. Obojí znamená: nechtít žít. Nechtít žít znamená totéž co nechtít zemřít. Vznikání a zanikání je tatáž křivka."
"Zrození člověka je obtěžkáno významem, proč by jím neměla být obtěžkána smrt?"
"lze dokoncetvrdit, že většina náboženství představuje komplikované systémy přípravy na smrt a to do té míry, že život neznamená nic jiného než přípravu na smrt."
"Největší část fantazií se skládá z anticipací. Fantazie jsou proto z největší části přípravnými jednotkami nebo dokonce psychickými nácviky na určité budoucí skutečnosti. Kdybychom mohli týž pokus provést se stárnoucím člověkem, aniž by to tušil, našli bychom přirozeně větší počet vzpomínkových obrazůnež u mladého člověka, protože starší člověk se ohlíží zpátky, ale vedle toho bychom zjistili velký počet anticipací budoucnosti, včetně smrti. Stárnoucí člověk se chtě nechtě připravuje na smrt. Proto se domnívám že příroda se již sama stará o přípravu na konec. Přitom je objektivně lhostejné co si o tom myslí individuální vědomí. Subjektivně vzato je však ohromný rozdíl, zda vědomí drží krok s duší anebo se zuby nehty drží názorů, které srdce nemá..."
"Mladý člověk je dvacet a více let připravován na plný rozvojsvé individuální existence, proč by se neměl dvacet a více let připravovat na svůj konec? Ovšem, s vrcholem bylo čehosi viditelně dosaženo, člověk něčím je a něco má. Ale čeho se dosáhne smrtí?"
...
....ja na smrt myslim kazdy den..... na tu moji,na tu mych blizkych.Nevim co mam cekat,zatim mi nezemrel nikdo opravdu blizky.Jen pes a ani to nebylo nejjednodussi.Pejskari vi.
pro me je hlavni abych si pred tim nez umru mohl rict,ze jsem zil na plne obratky a udelal vse co jsem udelat mel a chtel...proste bych chtel umrit s tim nejlepsim pocitem...s pocitem,ze jsem zil nejlip jak jsem mohl
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
4 Shikamaru...uz je to tak...sice newerim na nejaky posmrtny ziwot nebo nebe a peklo,ale umrit s blbym pocitem ze ziwota,to je pro me horor,takze si uziwam co nejwic to de,abych se tomu blbymu pocitu mohl wpohode vyhnout...no a není to vlastne smysl zivota??
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /