Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to all:fotky budou co nevidět,taková malá story při přesazování do volné přírody,nejdřív jsme nevěděli jak umístit kytky do vozu tak aby byli co nejmíň vidět,protože měřili kolem 80 čísel,takže to bylo fakt nenápadný,napdlo nás,že kdyby nás laply švestky,tak by jsme řekli,že děláme takovej průzkum na to kolik policajtů si všimne,že převážíme konopí,naštěstí nás nezasondovali,pak jsem po přesazení několika kytek zjistil,že mi došel subtrát a tak jsme se pro něj museli vrátit,vzali jsme to zkratkou přes les,ale na konci cesty byla bohužel závora se zámkem no a kdo by chtěl couvat 3 kilometry zpátky no tak jsem ten zámek tak trochu pošteloval klíčem na kola a bylo,prostě veselej den a to nemluvim vo tom,že nás málem sežrali vechny možný havěti......ale na konec vše dobře dopadlo,akorát sem si doma musel dát transfůzi
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
jo cesty konopného kabaretu jsou někdy plné divných věcí...dnes jsem potkal tisíce malých žabiček myslím, že to byly ropušky...během cesty z pole jsem v náladě měl až podivné stavy jo je úplněk a to se dějou věci jinak těším se na fotky...
já jsem sice žabky nepotkal,ale zato lesní muže jsem viděl fotky budou snad o výkendu.....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Včera jsem se byl na holky podívat jak se aklimatizovali do nového prostředí a zapmněl jsem foťák,takže fotečky budou asi až o výkendu,jinak holkám se daří v celku dobře......jentak dál....
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
to all:takže konečně pár fotek,fotil kamarád,bohužel některé kytky nebylo možné vyfotit pro přítomnost domorodců.......fotky jsou staré přibližně 10 dnů,takže rostlinky už snad vypadají jinak...
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
tak po dlouhé době zase nějaký to foto,fotky jsou starý 10 dnů,tak na to berte vohledy cítil jsem jejich přítomnost na 10 metrů daleko a záštipky byla mňamka,už se moc těšim
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
tenhle týden dám holkám nějaký vitamíny a energetickou bombu.......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Zdravim Matrixx , potreboval by som poradit ako mam hnojit v kybloch??? Hnojim to Bioformom a ten obsahuje: hydinový trus a uhlík, živiny: N, P, K, Ca, Mg, S, Fe, draslík v bezchloridovej forme, stopové prvky: mangán, bór, meď, zinok, molybdén, kobalt, titán, časť rastlinných živín v pomaly pôsobiacej forme, dalej obsahuje prírodné inhibítory premien dusíka a prírodný zeolit. Hnojím to aj holubým trusom rozpusteným vo vode a nejakym granulovaným hnojivom na vyfarbenie kvetu a plodu. Na začiatku som použil aj chemické hnojivo kristalon start. Co može mojim láskam ešte chýbat???a ktoré hnojivo tú drahocennú látku obsahuje??diiiiiik
Myslim,že by jim nic chybět němolo,podle toho co tady píšeš,dusíkatých látek by měli mít dost a na květ to chce hafo fosforu a draslíku a taky mikroprvky........
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Čím im môžem dodat mega fosforu a draslíku a mikroprvky??? A čo to hnojenie v kybloch......hnojim to uz dost dlho a teraz ma napadlo či to nemam hnojit slabšie ked je to v tych kybloch???su tam aj diery mam to na strome...
Občas to prolejvej čistou vodou a kontroluj pH,protože při rozkaldu hnojiv se dělá sůl... a na květ jsou dobrý hormony (SUPERBUD,používám ho a je to paráda),boostery třeba od Bcuzz.......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
třeba klasický PK13-14 lepčí než nic a koupíš ho všude......
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE