Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
la Grand
to že mě ani neznáš a rovnou mě nazýváš volem,mě vůbec netrápí,protože tě taky neznam.
ale že ho ze mě budeš dělat když mě neznáš to mě docela sere
Mam dojem,že jsi potřeboval poradit s problémem.Chápu,že když se tvojim kytkám příliš nedaří,že jsi ztoho nervozní
a možná taky už unavenej ze čtení toho co ti tady všichni píšou.
Je jasný že o přehnojení se jednat nebude když mimina se nehnoji!
Větrákem taky nemá cenu se ted zabývat!
Přelitý to přeci taky nemáš!
a píšeš že jsi udělal co jsem psal já!
to si právě ze mě děláš prdel!
10.2. večer jsem ti popsal operaci která bude trvat přibližně min. 4-5 dní
a Ty mi napíšeš 12.2. večer ,, ty vole já je přesadil jenže jenže......
Takže timhle končim já frajírku,protože já nemám vůbec ani trochu času si tu plácat játra zbytečně!
Presne jak pise teabooster, kdyz kytce vytvoris novy podminky, trva to klidne tejden nez se to na jejim vzhledu projevi....
Odesychani listu zespoda u miminek, se mi deje taky. Je to projev predeslych spatnych podminek -> mel si ve skrini moc teplo (nebo este mas) -> jakou pouzivas vodu na zalivku? -> nastavujes pH? -> tohle vsechno je dulezity...
Nicmene pokud ti vyrazej na kytkach novy patra, ser na to ze zespoda usychaj listy a zacni premyslet co je sptane (teplo, voda, pH)...
P.S. Priste nez tady budes nekomu psat ty vole, tak si to poradne rozmysli, protoze ti co ti tu radi velmi casto vedi o pestovani proti tobe hodne moc.
T.
člověče, nevím jestli to už tady někdo nepsal, ale aby to nebyla prachsprostá plíseň. Mi to kdysi napadlo jednu kytku a na tu nic nepomáhalo a sesychala... záleží jestli máš listy třeba něčím pokryté, jestli se barví. Může to třeba vypadat i jako nedostatek živin... Každopádně jsem to stříkal kuprikolem na listech a pak jsem zpanikařil a prolil to celé tím svinstvem kuprikolským. Pak jsem ostříhal všechny nemocné listy, zbyl pahýl s pár lístky... a hle... pomohlo, kytka se uzdravila a teď je silná obsypaná paldama (a dneska ji sklidím )...
Každopádně přeju hodně zdaru, tyhlety sračky plesnivé jsou největší kurevstva... měj se