Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jakýkoliv horor, teda pokuď to není úplná pí...... Jinak eště fuck supr je Kdo hulí ten umí. Jinak mě eště spálenýho moc bavěj takový ty dokumenty wo zvířatech co choděj většinou na dvojce. To vydržim po brčku na to čumět, jak kdyby mě někdo hypnotizoval.
Taky musim přitakat strachu a hnusu..Jinak výborná podivaná je Rocky horor picture show,nevim jestli to tu už někdo nepsal.skvělý filmy byly loni na febio festu v sekci podivné např. Hvězdný kriminál nebo Vesmírná střední.Letos,ale prej tahle sekce vůbec nebyla a to je velká škoda.Nedávno mi Zoltan! pouštěl Kentucky fried movie,to je taky strašnej masakr,prej jakási americká obdoba český sody akorát že tak 100x větší soda.
Dobrej je training day a taky resident evil (hlavně soundtrack). Ale zmaštěnej se nejradsi divam na takovou kreslenou picovinu myslim ze se to menuje oggy
kdyz jsem na nove videl po x-te vodni svet,ale poprve zhuleny,docela jsem ujel na mechanickych hracickach na te jeho lodi.A i tak jinak se mi to nejak zamlouvalo.Skoro jako Mad Max I
to katuš: Mazací hlava je drsná a zhulenej bych jí asi nedal. Ale rozhodně bych si nedělal hlavu s tim, že nějakej film nejde pochopit. Třeba zrovna u Lynche bych byl překvapenej spíš opakem
Na kolejích jsme si několik let hodně ujížděli na Fantomasovi. Fantomas kontra scotlandyard jsme všichni znali nazpamět a některý hlášky a scény jsou tam neskutečný ... všechno jste promysleli? ... ale ne!
No jinak do kina chodím zásadně střízlivej (jinak si pak nic nepamatuju) a hulením zážitek umocňuju až posléze...
Buterfly Effect a ještě taky Donnie Darko - každej úplně o něčem jiným ale oba straaašně zajímavý filmečky - chválili i lidi co jinak nadávaj na každej film co jim doporučim
asi zas seženu a znova skouknu, fakt good filmečky
a Mazací Hlava?? - tak si na netu najděte návod (pro lynchoznalce)
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Původní příspěvek od Ruahine to katuš: Mazací hlava je drsná a zhulenej bych jí asi nedal. Ale rozhodně bych si nedělal hlavu s tim, že nějakej film nejde pochopit. Třeba zrovna u Lynche bych byl překvapenej spíš opakem
NIKDY opakuji NIKDY se nedívejte na film HOTEL...
Ten film je úplná sračka...něco ve stylu Záhada Blairwith ovšem bez žádné souvislosti...půl hodiny se na něco díváte pak se tam napíše o 14 dní později a jako by začal jinej film...
Ten film je asi určenej na to aby zblbnul lidi protože je to strašny psycho...nasmál jsem se u toho dost ale jenom kvuli tomu ze ten film zblbne lidi...do konce se dodivaj jen ti nejotrlejší...
Kdo neuvidí neuvěří...
Na obalu bylo napsany strach násilí a perverze...