Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Hawaii x Skunk #1 - Skleník 2005
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
husajn
Stálý Člen

Karma uživatele husajn - 94% PěstitelskáKarma uživatele husajn - 94% PěstitelskáKarma uživatele husajn - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

for mokie: No moc ten skleník nevětrá.Je to prostě skleník.Na větrání jsou pořád otevřené dveře a přímo naproti nim je ještě vyndaná jedna okenní tabule.Je to nic moc,ale když zafouká vítr,tak to mírně protahuje celým skleníkem.Chci se zeptat,ten draslík,proč konkrétně bys ho nasadil??? A nezná tu někdo nějaký ten přípravek proti plísni,kterej se hodí na trávu a maj ho ve všech zahradnictvích??

Jinak díky všem za rady a za K.Vážim si každé rady!

Kdo si počká,ten se dočká...
***** Hawaii x Skunk #1 - SKLENÍK 2005 - SKLIZENO !!! *****
***** Zelená radost 2006 - květníček *****

Old Post 28-07-2005 v 16:42 PM
husajn je offline   Profil uživatele husajn   Find more posts by husajn   Foto galerie člena husajn   Click here to Send husajn a Private Message   Add husajn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
husajn
Stálý Člen

Karma uživatele husajn - 94% PěstitelskáKarma uživatele husajn - 94% PěstitelskáKarma uživatele husajn - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Díky Blacku za připomínku.Chybama se člověk učí.
Snad těch pár listů kytička rozdejchá.Větší strach mam z tý plísně.Před chvílí jsem se vrátil ze skleníku a otrhal jsem všechny napadené listy.Budu teď čekat,jak se to vyvrbí.Pak kdyžtak přijde na řadu nějaký ten postřik.

Old Post 28-07-2005 v 18:36 PM
husajn je offline   Profil uživatele husajn   Find more posts by husajn   Foto galerie člena husajn   Click here to Send husajn a Private Message   Add husajn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mokie
Stálý Člen

Karma uživatele mokie - 94% PěstitelskáKarma uživatele mokie - 94% PěstitelskáKarma uživatele mokie - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

draslík je zodpovědný za celkovou vitalitu rostliny, rozhodně pokud je listí napadené plísní, tak se neztratí...
já jsem při stejné situaci nestříhal celé listy, ale jenom napadená místa, takže třeba lísteček jen do půlky... takhle úplně vše asi tři dny po sobě, dal jsem to na dobře větraný místo, nasadil hnojku s více draslíkem, magnesiem, a vapníkem, a plíseň je pryč...

odkazuji na forům : ZAKLADNÍ PĚSTITELSKÉ INFORMACE a podívej se na seriály vzhledové změny na kytkách 1/3 , 2/3, 3/3

když jsem řešil to řešil měl jsem pocit, že je to i možná i změnou ph půdy ... moc kyselá ....možná to zkus přeměřit.... já jsem ji měl na 5,2 a zvedl jsem ji na 6...
každopádně, každý kdo to viděl, řekl okamžitě PLÍSEŇ

Old Post 28-07-2005 v 20:22 PM
mokie je offline   Profil uživatele mokie   Find more posts by mokie   Foto galerie člena mokie   Click here to Send mokie a Private Message   Add mokie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
husajn
Stálý Člen

Příspěvek č. 52

Díky moc za rady zkušených!!! Bohužel lakmusové papírky, jsou velice nedostatkové zboží a digitální pH metr kupovat nehodlám.Ale s tím draslíkem to zkusím a hlavně na kytku budu dávat pozor a napadaná místa hned odstraním.Snad to prozatím bude stačit..

Old Post 28-07-2005 v 20:50 PM
mokie
Stálý Člen

Karma uživatele mokie - 94% PěstitelskáKarma uživatele mokie - 94% PěstitelskáKarma uživatele mokie - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

odkazuji tě na Fórum » Galerie » Listová plíseň

Old Post 29-07-2005 v 10:59 AM
mokie je offline   Profil uživatele mokie   Find more posts by mokie   Foto galerie člena mokie   Click here to Send mokie a Private Message   Add mokie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
husajn
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

Díky za tvojí práci s hledáním odkazu pro mě

Old Post 29-07-2005 v 12:33 PM
wiseman
Nový Člen

Karma uživatele wiseman - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

zdarec..
na skunky celkom pekna welkost nemyslish..ale podla mna este popojdu ked maju iba male blizny a malo..co sa tyka hnojenia by sa nic nestalo keby si to nechal iba cisto na prirode a na kuracincoch..nemyslish..aj to zaruci pekne nafuknute kefy..peace
a ked tak ake hnojiwo chcesh dat?ak ho das tak ush mozes..

Old Post 29-07-2005 v 16:59 PM
wiseman je offline   Profil uživatele wiseman   Find more posts by wiseman   Foto galerie člena wiseman   Click here to Send wiseman a Private Message   Add wiseman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wiseman
Nový Člen

Karma uživatele wiseman - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

este som zabudol tie listy..newidim w tom ziadny problem..robim to tak stale a rastliny newyzeraju ze sa im to nepaci..kazdopadne jeden clen napisal prawdu ze je lepsie trhat horne na zoswetlenie celej rastliny..uwidis ze konariky z ponad tych odtrhnutych listow budu rast jak z wody..co sa tyka plesne by si kludne mohol celu rastlinu natiahnut na druhy konec skleniku ak sa da..nech sa nedotyka skla..mam skusenost z foliakom..a plesen wyhrala nad wrchnymi palicami.

Old Post 29-07-2005 v 17:08 PM
wiseman je offline   Profil uživatele wiseman   Find more posts by wiseman   Foto galerie člena wiseman   Click here to Send wiseman a Private Message   Add wiseman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
papaja
Stálý Člen

Karma uživatele papaja - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

hnoj na květ husajne a to pořádně....pořád se tady mlouví o draslíku ...ale chce to fosfor...pk..ok at to pekne dojede k+
plísen..polyversum už se neprodává...má problémy s českou atestací, ted se prodává houba trechodorma, snad to píšu spávně...v growshopu jí seženeš 50g do 50l zálivky 300 kč a snad už není pozdě jí nasadit..problém je , že se dává do květníků v zálivce, kde se rozmnoží...

...

Old Post 01-08-2005 v 10:59 AM
papaja je offline   Profil uživatele papaja   Find more posts by papaja   Foto galerie člena papaja   Click here to Send papaja a Private Message   Add papaja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele papaja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
husajn
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

Zdravim všechny.Předem chci poděkovat za ohlasy a za K.Už mám dvě zelený ťopky
Právě jsem se vrátil ze skleníku a mam pár fotek.Nejprve:

to wiseman: Taky mi ta velikost trochu překvapila.Evidentně jsem na to nepřipraven.Vršky kytky se každý 4 dny dotknou stropu skleníku a já musim pořád vymejšlet,jak jí vyvázat,aby k tomu nedocházelo a aby se kytka nerozlomila v místě,kde se kmen dělí na tři části.Aktuální velikost je 2,1 metru.Jinak se snažim celou rostlinu natáhnout po celym skleníku,ale jde to blbě,protože už je hrozně velká a hlavní kmen je skoro uplně v rohu

to papaja: díky za K+.Co se týče plísně,tak to zatim vypadá OK.Po otrhání všech infikovaných listů se zdá,že se to zastavilo.Okolní flora preventivně postříkána postřikem proti plísni (neznámým,stříkala matka ).Co se týče hnojení,tak na květ hnojím pouze OBM (bude to stačit????),protože KRISTALON PLOD A KVET tam davat nechci a nic jinýho nemam

foto 1) : pohled na kytku
foto 2) : to samý z jinýho úhlu
foto 3) : vrcholek č.1
foto 4) : vrcholek č.2

Old Post 01-08-2005 v 19:06 PM
husajn
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

Ještě se chci zeptat,jak jsme tu mluvili o tom střihání listů,tak jsem ostříhal snad všechny ty velký listy,na kterých se nebudou tvořit palice ( viz foto č.1). Vypadá to,že kytce to nevadí.Chci se ale zeptat,jestli nebude vadit i odstranění úplně těch vrchních listů,na kterých se taky nebudou dělat paldy.(viz foto č.2).Mrkněte na to a poraďte.Podle mého názoru to vadit nebude,jelikož se jedná o listy stejný úrovně,akorát že jsou nahoře.

Old Post 01-08-2005 v 19:17 PM
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

ty muzes ustrihnout ale proc bys to delal... ziviny...fotosynteza atd.... kdyz uz tak jenom sestrihni spicky listu....

Old Post 01-08-2005 v 19:34 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Obel
Stálý Člen

Karma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% PěstitelskáKarma uživatele Obel - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

2 husajn: stříhat listy je v pohodě, ale s MÍROU. veliký listy jsou zásobárnou živin, taky je sice stříháme, ale jen z toho důvodu aby se dostalo světlo na celou délku bočních větví ty co nestíněj nestříhat! Jestli zápasíš s plísní, ostříhej jen ty napadený. No a správně by se mělo stříhat když má kyti noc, živiny se údajně stáhnou do stonku, my to stříháme norm. ve dne nevím co je na tom pravdy. Pokud ale stříháš tolik listů možná by bylo lepší na tu noc počakat. Jasný je že narostou nový listy, ale určitě nějaký listy nech.

toť můj názor, teď je to na tobě

PEACE

Obel

Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))

Obel´s season 2005 ve znamení DP SKLIZENO

Old Post 02-08-2005 v 09:20 AM
Obel je offline   Profil uživatele Obel   Find more posts by Obel   Foto galerie člena Obel   Click here to Send Obel a Private Message   Add Obel to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Obel! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
husajn
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

dík Obel.No musel jsem jí hodně prostříhat,protože jak jsem řekl tak kytka je v rohu a spodní větvičky nemají žádný světlo a až by začly růst paldy,tak by se zlomily.Jsou totiž moc slabý.Ale po včerejším prostřihu a vývazu to snad bude OK.Brzy sem postnu zase nějaký fotky.

Old Post 02-08-2005 v 09:28 AM
lad
Stálý Člen

Karma uživatele lad - 85% PěstitelskáKarma uživatele lad - 85% Pěstitelská

Obecné listy Příspěvek č. 63

fakt jsem zjistil ze když stříháš hodně listy porostou ješte víc ale pak se s toho stříhání zblázníš posílám foto listů trhanejch 1 den ze 2 kytek (listy trhám 2x-3x tejdně a kytky rostou fakt huste a jde tam líp světlo )

Old Post 02-08-2005 v 15:36 PM
lad je offline   Profil uživatele lad   Find more posts by lad   Foto galerie člena lad   Click here to Send lad a Private Message   Add lad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
husajn
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

Zdravim.Tak sem tu zpět s dalším malým fotoreportem.

to lad: S tim stříhánim máš pravdu.Listů je furt hafo,ale je to znát když se to prostříhá a na větve jde pak víc světla.

Dneska jsem musel s bezpočnostního hlediska uzavřít jeden větrací průchod.Kytka začla růst ven ze skleníku a já se začal bát sousedů.Tím však nastává problém s větránim skleníku a tím i s potencionálními plísněmi.Největší problém ale vidim v malém prostoru,který kytka má.Potřeboval bych tak 3m sklením a bylo by to akorát.Takhle při každé návštěvě musim vymejšlet,jak kterou větev vyvázat,aby se nedotýkala skla a nekrčila se chudinka pod stropem.
Taky se chci zeptat všch,kdo to budou číst,jestli už jim kyti kvetou.Nacházím se v západních čechách a po květu ještě ani památky.Už začínam bejt netrpělivej

PS: Mrzí mi,že foťákem se nedá zachytit ten pocit,když stojíte vedle svého 2metrového miláčka

1) celá kytka
2) takové světlo je u země
3) vrcholky
4) pohled zeshora

Old Post 07-08-2005 v 15:25 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:37 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás