Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...zdravim....
znate to: pred sklizni...clovek nevi co by... zasoby dosly....co je je lepsi huleni palice nebo kvetove listecky obalene pryskyrici (ale jina chut)? cemu davate prednost? neuskodi to kytickam pred sklizni?
Nechto a čekej. Poslechni mé rady já jsem pořád koštoval a koštoval a na těch co jsem nic neustříhl byla několika násobně větší úroda . Fakt nic nestříhej a nech si to
Lístečky sou precizní když sou krasně obalene bílou dobrotou....jo ja to vždycky ostřiham cele a potom dam zvlšt sušit listčky a zvlašt palice...myslim že i hromada tech hnedych zralych pestiku dava jine stavy takže vetšinou pestiky oškubam pinzetkou a jejich treeba filmovka a zvlast listecky a paldy...je to parada..kazda cast ma jinou chut
Je to hodně velkej rozdíl v samičí kytce.... zvláště pak v palicích se kondenzuje učinná látka THC. Ta je v poměru se samčí rostlinkou několika násobně vižší .
Takže prostě hulit palice = květenství samičky
Samec je dobrej tak na mléko
a nehlede na to, ze takovy samec si ukonci zivot treba uz za dva mesice, taky jsem jednou mel na balkone fakt peknou kosatou tak asi metrovou kyticku a nakonec z toho byl samec a sel z balkona...ani jsem se s nim nebavil...:-)
nechapu jak muzete oddelovat pestiky zvlast -- dit je jich tam desitky. a kolem tech pestiku se pak udela takova """kapicka""" no a to by melo byt imho plnejsi thc nez listky okolo.
az bude sklizen, tak sem si taky rikal, ze ty listky z palic bych oddelil a pribaloval k danemu modelu misto tabaku aby to lip horelo
Jo no rpo me je to proste pestik odjakživa:-)jo je to paradička když si vlezeny nekde pod lampickou abys na to videla terba hodku vybiras jemnou pinzetkou ty "pestiky"das si potom dva prdy a pride mi to an ucinky upolne jine nez treba cela šiška....ma to vice smave učinky a el na kratši dobu.pro me teda...