Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja jsem normal skoro nekurak (kourim jen v zahulenym u piva, jinak neni chut) a jointaci mi vic chutnaj s tabakem. Kdyz je to cisty tak mi to moc nechutna a pri poradnym sluku i celkem nakopava... no, ale stejne si ho dam ... Jinak jakmile jsem zpalenej, tak hulim ciga jak o zivot, proste musim...
2Eugen Sličný:
Tywe, myslim, že po osobáčku vod MF bys vyblil i svý hovna kámo...
Jinak mně příde, že dyž hulim brko bez tabáku, tak mě to zhulí míň... ale kdo ví?
Eugen Sličný:na sracku woe,zhulenej jak pica,woe!!!
to sem slysel kdyz sem byl asi po druhy v zivote(doufam,ze uz nikdy) na diskotece
at zije SKERO!!!!!!!
Slušností nikoho neurazíš.
Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz
No me ve speku tabak nevadi. A hlavně hulim skera takze je to skoro nutny. Protoze ctyry nebo pet speku CISTIHO skera by me vodrovnalo i na druhej den.
Zdarek, uz asi pul roku si pohuluju modely primo z holandu, tak si to balim presne jak oni.Kolem 20 % ganji a zbytek tabak. To jsou potom drsne mega speky, ha ha. Ono to ani jinak nejde ... Holand grass is dangerously strong
zkoušeli ste tu už někdo míchat hulčo s tabákem do vodnic? (jo, s tím melasovým většinou voňavým matlavým bordelem)
vodnice je výborný způsob jak se brutálně zkouřit tabákem tak že nemůžete chodit, zvlášť pokud nekouříte to s člověkem dělá divy
ale zelené je zelené, osobně bys si špekqa s tabákem nedal protože z cigaret je mi nesaktečně blbě
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
ja teda ganju hulim cistou, skanky s tabakem... kdyz neni cigo tak žilku čistou ale nikdy ne normální brko. blbě hoří a moc silný. navíc nikdy nemam dost pálení takže sem schopnej udělat milion brk z málo hulení
FlickerBird > to jako myslíš, že ti z toho tabáku něco je? Kámoš si dal dvojku fajek a potom se tam válel a řval cosi o sebevraždě, ale to se mu prej jenom motala šiška. Mě osobně to dalo jenom tu pěknou příchuť... Možná máš nějakej kouzelnej tabák, nebo fakt nevim
"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"