Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
to jo cisty speky, coz je sem daval nebo spis pohuloval od kamosu, nebo si nekdy udelam radost a dam si dymcicky cisty, hh
nebo kdyz neni tabac tak sem ejdnou dal do brka beedeesko vanilkovy a nebylo to zas tak hrozny. takze husty...
pohulenicko je hrozne drahy ach jo tech penez
Nějako se mi zdá že tady zapomínáte na jednu variantu v případě že model je na vás až moc silnej. Prostě si ubalit menšího špeka nebo ho dát ve více lidech, ne? :-°))) A nemusíte ředit tabákem ani slabšíma modelama. ;-°)
zalezi taky na cigu, ktery vydrolis.. podle me do bluntu trochu tabaku patri, mrkev pak nezhasina a celkove lip hori.
co se tyce chuti, je to hodne znat.
necital som cely thread ale moja odpoved je-tabak mi vadí z jednoducheho dovodu.Som bivaly fajčiar a rozhodol som sa že tabak vživote už do hubi nestrčim .Citim sa ovela lepšie a myslim že ked urodu dobre nasušiš tak prehara dobre aj bes toho SHITU. O lepšej chuti ani nevravim
Naposledy upravil loweNature 03-12-2004 v 19:54 PM
ja sem kurak,negdy si sice nezapalim treba tri dny, ale negdy dam taky tri kraby za den...mno ale s tim tabakem, cudka by se nemela redit, spis jen jak uz tady negdo naznacoval neco silnejsiho, tim mam namysli skunky...proste mi tabak v cudce nevadi...a neznam cloveka kterej by tam daval vic tabaku nez cudky...obvykle to je tak 70% a vic ganji...kdyz uz negdo redi cudku, tak proto ze ma malo travy, nebo ze to nema moc prijemnou chut ci ho to moc skuruje (ale to je preci ucel)
anebo mi vysvetlete nejakej rozumnej duvod proc redit CUDKU???! tuhle otazku bych nejradsi jeste podtrhnul ci nejak zviraznil...
sem na zbytkaci, takze este poradne nepobiram spousta veci
vcera sem daval zmastenej fajku a zjistil ze nemame tabac, tak sem to dal cisty, fuj nejferovejsi skanky nejsou nejlepsi, sila jako svine, proste s tabackem je toho vic a vic a lip si pokouris, todle me uplne vypalilo
a preco by som si daval jointa z cistej ganje, ked sa mam potom 3x poblit a este dva dni byt mimo? Radsej si z cisteho nalozim do {fajky, skla, PET bonga, nejakeho ineho bonga, este niecoho ineho, este niecoho uplne ineho} primeranu davku - sposobov je milion, spek nie je vsetko .. nebudem predsa hltat kila dechtu navyse...
ale tisic ludi, dvetisic chuti
mne sa zda napriklad divne, najprv sa snazit ako magor vypestovat najbrutalnejsi model, co po jednom prasku posle cloveka do bezvedomia, a vzpati to riedit tabakom, aby som to mohol vobec poriadne ochutnat.