Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hej borci ! Nemoh sem se do teho vložiť, protože mi nešel grówr. Ale ted' když vidím, jak ´ste bezradní tak mě napadlo: " Příští sobotu v 10:15 na Petrově! " A pak pěkně dom na sváteční chálku, at´ má mama rados´t !
Zdravicko
Taky by me zajimalo jak jste dopadli.Bohuzel jsem tu nebyl.Pokud se to vydarilo a planujete neco podobneho,dejte vedet.Rad bych se pridal.
SEEDMASTER
Dost zmatku ve všech těch příspěvcích.Tak bych to viděl asi takto.Kdo všechno by mohl v pátek 22.2. tak mi napište vzkaz, že zrovna vy můžete a připište návrh, kde by sme zahulili.No a já pak všem napíšu v kolik a který místo řekne nejvíc lidí, tak tam budem.
poznávací znamení? co takhle rudá růže mezi zuby?
No já myslím, že se to nějak vyvrbí, tak jestli to tam někdo znáte nebo se tam cítíte trošku doma, hoďte tam někdo rezervačku na ¨nějaký stůl no a pak napište na který a sejdeme se u něj, o.k.? Nebo fakt nevím, ale možná lepší řešení nežli tam obcházet stoly a vyptávat se hej kámo, nejseš náhodou mičurinec?
Tak když tak hoďte do placu jiný návrh, ale každopádně 17.2. 14:00 ok? tschuss