Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak opět přicházím s pár fotkama.Jak víte,zbyla mi jen jedna kytka,která se však má čile k světu.Je vysoká téměř 170cm a má 3 hlavní větve + nespočetně malých,které se derou na světlo kudy jen to je možné.Jelikož je ve skleníku hrozně málo místa tak to ani nemůžu pořádně vyfotit.Mrzí mi ,že samice byla právě kytka,která je blíž u nosné zdi skleníku a tak má málo místa.Jistě to bude znát na výnosu.Mohlo z ní být mnohem víc,kdyby měla prostor.Taky by mi zajímalo,jak zjistim,kdy přesně začala květová fáze?Protože preflowers už krásně vylezly a já nevim,jestli už je čas na hnojku na květ.Taky se mi už dotýká vršek kytky skla na stropě.Myslíte si ,že to bude mít nějaký negativní vliv při kvetení?
1) foto : fotka kytky (už se mi celá nevejde do záběru)
2) foto: preflowers
3) foto: náhled na vršek kytky ( 3 hlavní větve )
Tak tu mam další dvě fotečky mojí kytičky.Nejsou nijak detailní,ale je na nich vidět,jak kytka povyrostla.Už má 2 metry.Musel jsem jí pořádně odspodu vyvázat,aby se mi pod tíhou větví nerozlomily v místě kde se větví na 3 hlavní větve.Taky bych potřeboval víc prostoru,ale i tak se s tim málem, co mám,snažim vykouzlit maximum.Preflowers už žloutnou,tak doufám,že se brzy začnou dělat palice.
4husajn:koukam ze stima rajcatama tam mas i okurky,tak bacha na plísen.
Jinak by podle me kyticce prospelo ostrihat ty velky listy u stonku pod vetveme sou tam k nicemu-u outdooru bezna praxe myslim ze ve skleníku
nejinak,jinak moc pekny.
Díky za radu.Taky sem myslel,že je ostříham,ale bál jsem se,že to na kytku bude mít nějaký neblahý vliv,když jsou takový obrovský.Ale pudou down!Co se týče plýsně,tak z toho mám fakt strach.Nerad bych aby mi to v samém finiši shnilo Musim na to dávat pozor.Jelokož to ale kontroluju obden,tak to snad ohlídam.
Fakt ty velký listy to chce dolu a bát se toho nemusíš já tyhle listy stříhám 2x tejdně a nán jich z tý kytky plnou hrst fakt moc ani už nevím kam s tím a za ty dva tři dny ani nepoznáš žes to stříhal.A je to pěkná kytka hustě větvená.
4husajn:hlidej si jestli nemas plisen i na tech okurkach+rajcatech hrozne rychle se to rozlejza,hlavne v qwetu,ale to uz bys to tam mít nemel ne?
/teda vubec netusim kdy zrajou rajcata+okurky /
Díky všem za ohlasy a za K.
to Obel: píšeš kytičky,ale to je jen JEDNA kytička,která má 3 centrální velký větve.
JInak tý plýsně se bojim jako čet,protože na rajčatech,co máme mimo skleník,už plíseň je No snad se to nedosttane až do skleníku.Jinak budu muset najít nějakej postřik.Má s tím někdo zkušenosti takhle těsně před květem???Myslim jako který postřik proti případným plýsním je dobrý právě na naše kytičky,abych pak nehulil nějakou chemickou sračku.
Zítra snad dodám pár foto detailů vrcholku kytky.
Tak tady je foto listů,které jsem otrhal asi minulý týden.Občas se tam nějaký takový vyskytne a hned ho utrhnu.Mam neblahý tušení,že je to ta plíseňCo si myslíte Vy,odborníci???
Jo tohle bude plíseň, to jsem na jedný kytce taky měl ale naštěstí se mi nějak moc nerozjela, i když ono by to bylo stejně jedno, protože to byl samec.