Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » S growerom/growermi okolo sveta
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Paríž Londýn jako to myslíš s tými letenkami, daj typ

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 17-07-2005 v 12:14 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Karma uživatele jaman - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

gona http://www.letuska.cz/ niekedy fakt par korun...

jaman

Old Post 17-07-2005 v 12:40 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

predposledny Egypt- musel som odísť ,bližila sa štyridsiatka...zas sam ...priatelky mam teraz len na 2-3 mesiace-,5 hviezdičkovy all inclusive, asi 9 miest na občerstvenie, nasavanie.., vela Rusov..tí su teraz všade..Egyptania sa naozaj učia rusky...,bolo tam velmi malo Slovakov, letel som z Budapešti asi sam Slovak, v lietadle so sa asi zas rozkecal a potom som stravil tie 2 tyždne s velmi prijemnou madarkou..., spoznal som sa aj s nejakymi nemcami , snažil som sa po nemecky ale vyrastali pri americkej zakladni a jazykova bariera padla..,na narodeniny som sa zašil do izby ,depresia...v telefone sa ozval manažer hotela ,že mam navštevu...čašnik ,ma zobral so sebou do hlavnej reštauracie , dali mi tortu a šampanske a spievali ...rozplakal som sa , chcel som uniknuť a takto ma vymakli...v Mexicu mi to spravil kamoš ..skočilna podium zaštekal niečo španielsky a potom po slovensky mi tam blahoželal ...a spieval s mariači...., tento raz som ani nemenil peniaze , stačili usd na odmenenie personalu-bolo to v novenbri, počasie super , dosť som sa potapal, to more je tam krasne ...aj ta Madarka bola užasna , mala 26 slobodna , tento raz som nešiel do zakazanych vod..robil som si našu kavu , vypalil som king matrac , zacvakal som 120 eur , ale bolo to vyborne

jaman

Old Post 17-07-2005 v 22:13 PM
jaman je offline   Profil uživatele jaman   Find more posts by jaman   Foto galerie člena jaman   Click here to Send jaman a Private Message   Add jaman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele jaman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

jaman - ad příspěvek 16
sory - v profilu píšeš že ti je 42 - v soči si byl v 19 - to znamená cca v roce 1982 - v tý době např. moje máma jako ekonomka brala v RaJ Praha 5 cca 2.300,- Kčs a byly to dost slušný prachy - a v 19 letech bylo 90% lidí na vojně nebo na vejšce - a vydělat si při vejšce v prváku na takovou dovču by člověk musel vekslovat před tuzexem - nebo něco jinýho velmi zajímavýho - tam směřoval muj dotaz

Snark in the System

Old Post 18-07-2005 v 10:58 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

snarku otec bol lekar a jasne ,že mi to zaplatil on , od detstva som chodil do vtedy Juhoslavie a mal som si to sam zaplaťiť ? o Teba sa rodičia nestarali ? raz si pamatam bola letecky Juhoška , cez nejake odbory 1700 sk a to bolo naozaj lacne , foter raz bol lodou 25 dni na ceste okolo Stredozemneho mora a stalo okolo 30000 , to bol jeho 10 mesačny zarobok..

jaman

Old Post 18-07-2005 v 11:12 AM
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

mmm - moje rodiče pustili do Jugošky jenom beze mě (prej se báli že bysme v kompletu zdrhli) - asi ste byli spolehlivější - no je vidět že sme za bolševika zas tak netrpěli
no a že by mi rodiče v 19 zaplatili dovču vo tom sem si moh nechat jenom zdát

Snark in the System

Old Post 18-07-2005 v 11:29 AM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

G Canaria- vyborne služby, kuchyna,hotely....na plaži vačšinou čierny velmi jemny piesok,človeku sa tam velmi nechce chodiť na tu pláž, strašne vela Nemcov , Rusov....,všade umele zavlažovanie,kamenistá krajina, všetko vytvorene pre turistov...je to len o vylihovaní ,nič to vo mne nevyvolalo

jaman

Old Post 18-07-2005 v 15:38 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

4 měsíce v Indii a Nepálu. Himaláj musíte vidět. Tamní hašiš je fakt lahoda.
Nestálo to ani zas tak moc peněz - s letenkou a vízama kolem 50 tis.
Rozhodně chci jet znova, příšte ale po zemi a spojit to s Íránem a Pákistánem a nejspíš i Tibetem.

Jednoznačně doporučuju

Old Post 18-07-2005 v 17:11 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Pu-erh nemas nejake fotky,zazitky, varovania.... z tej tvojej cesty?

Old Post 19-07-2005 v 09:53 AM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Fotky nemám naskenovaný (fotil jsem na kinofilm), zážitků spousta a varování... snad jen dát bacha aby Vás nenatáhli, když něco kupujete nebo platíte. Jsou schponý nasadit 10x i víckrát vyšší cenu, než platí domorodci. V jejich očích je každej běloch ze západu neskutečně bohatej - což je v porovnání nima pravda - a chtěj toho náležitě využít. Takže je dobrý si zjistit, kolik co přibližne stojí.
Jo a v Nepálu probíhá občanská válka. Všude ve městech jsou ozbrojený vojáci a někde platí i zákaz vycházení po setmění. Na silnicích autobus zhruba každou půlhodinu staví u checkpointu, kde všichni Nepálci vystoupí a projdou kontrolou. Turistů se to ale netýká. V horách se stává, že potkáte partu ozbrojenejch týpků (maoisti, parizáni kteří bojujou proti monarchii - prostě komouši) a chtěj po vás "příspěvek" na jejich organizaci a nedoporučuje se jim odporovat. Mě se to ale nestalo.
Jinak jsou Indie i Nepál naprosto úžasný země. Nádherný monumentální hory a příroda, buddhistický a hinduisticý chrámy a kláštery, krásný starobylý města, fascinující kultura a náboženství, milí lidi, skvělej hašiš...
Na druhou stranu taky spousta chudoby, utrpení a špíny. To všechno dohromady fakt stojí za to...

Old Post 19-07-2005 v 16:58 PM
Host
Host

Příspěvek č. 27

zajimavy, chtel sem se zeptat, nemate nekdo zkusenosti s Filipinama? jak je to tam s travou? da se sehnat, pestovat? docetl sem se ze za pasovani drog je trest smrti.
proc to chci vedet, nasel sem na internetu stranku jenz se zabyva prodejem ostrovu, a na Filipinach sou ostrovi do osobniho vlastnictvi uz za 20 000dolaru.
je to skoro tak drahy jako si koupit chatu v cechach. sice to neni za rohem ale jednou za rok by se tam clovek podivat mohl....

Old Post 19-07-2005 v 19:14 PM
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Kena -letel som z Viedne do Mombasy okolo 9 hodín, plna penzia bez nápojov, bol to relat. velky hotelovy komplex , každy mal aspon den ,dva sračku , resp . vracal ..nejaka baba s tym išla k hotelovemu lekárovi... lieky , ošetrenie .. 120 euro. Na izbach nas bežne navštevovali opice , brali keksy , ovocie , vobec sa nedali vyrušovať , v areali ich bolo kvantum...v oceane sa da kupať len pri prilive ,ktory je aj 50 metrovy , pri odlive si videl medzi skalami aj menšie mureny...na pláži su samí domorodci predavajuci sošky z ebenu , rozne naramky atd., slonovina sa da zohnať ,samozrejme na čierno , je zakazany jej vyvoz, chlapík mi tam nukal ganju , za 3 jointy chcel 50 euro tak som sa na neho vykašlal , išiel som do najbližšej dediny a zjednal som kus na 1 euro a bola všeobecná spokojnosť ...chodil som tade denne ,už ma každy poznal , každy sa ti predstaví a dokonca si aj oni pamataju tvoje meno a o den tam čakaju . Peniaze nemusíš mať pri sebe daju Ti všetko na dlh sošky , ganju , šaty ...zaplaťiš o den. Na safari sa velmi oplati isť , ja som bol 3 dni, slony , žirafy , krokodyli....savana. Bolo tam prijemne , popijaš v hocktorom hoteli , bazene ..všade povieš čislo izby , podpíšeš a plaťiš tesne pred odletom. Ceny su asi ako u nas , všade treba velmi tvrdo zjednavať , cenu nadsadili aj 50 nasobnu , boli ludia , čo ich to nenormalne sralo , ale tí domáci z toho žiju a su na to fakt profíci . Bol to neskutočne lacny last minute ..nechcel som tomu uveriť ...400 eur , zlacneny z 1200 eur . Za tu cenu sa to velmi oplatilo.

jaman

Old Post 20-07-2005 v 18:32 PM
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

do tohoto threadu se asi vic hodi muj huli-denicek z Istanbulu, byl sem tam v listopadu roku 2003, par dni po utocich na synagogy, britsky konzulat a banku. Nastesti sem bydlel v uplne jiny casti mesta nez se to stalo, a ani na tech lidech to nejak nebylo poznat. Zivot sel dal.....

ted k tomu denicku- je to neupraveny text ktery jsem psal vetsinou zhulenej, takze to neberte moc vazne

21.11.2003

V bezcelní zóně na letišti sem si dal rum. Né tak obyčejnej tuzemák, ale pravej kubánskej! Byl dobrej, ale kurva drahej. Pak přišlo asi to nejhorší - kontrola zavazadel. Hulení se mi povedlo úspěšně převýzt, ale za to mi ty šmejdi sebraly nůžtičky na hulení. Prej že je to zbraň! No, letěl sem poprvý letadlem tak mě nenapadlo že takhle malý nůžky můžou bejt zbraň... Teď sedim na pokoji, je úplně skvělej, mám tu kuřáckej koutek s popelníkem a před chvílí sem tu hulil. Sem strašně zhulenej, tak pudu asi spát. Je už taky 0:38 místního čacu, tj. 23:38 CET a to je dobrej čas na spaní.

22.11.2003

Vstal sem asi v půl 9 a dal sem si cígo. To je správný probuzení. Hlavně že na něj nemusim nikam chodit, dal sem si ho rovnou v posteli. Pak sem šel na snídani a hned potom sme vyrazili na prohlídku Starýho města. To mě moc nebavilo, tak sem řek že se du někam podívat sám a šel sem do hotelu. Tady sem si ubalil brčko, zhulil se, otevřel si plechovku tureckýho piva (který je docela hnusný, ale má 5% alkoholu), takže osvědčená kombinace hulení + chlast mě opět dostala. Napadlo mě že bych večer moh jít zkusit sehnat hašiš, doufám že se vydaří, ještě sem tu nikoho hulit neviděl.

23:00
Večer sem sháněl asi 1,5 hodiny, ale bohužel nic nesehnal...Zjistil sem, že prej se tady docela hulí, ale kde hulení sehnat nikdo neví. Asi se hulí na takovejch místech který sou někde, kam já nemůžu jít, protože bych se tam ztratil. Je to kurva velký město, má 20 mil. obyvatel! Právě dopíjim druhou a poslední plechovku piva co tu mám, zhulil sem všechno kouření a už sem absolutně bez konopí. Nejspíš se pudu zaseknout na turecký televizi, je to docela výplach.

23.11.2003

Dneska sem byl na průzkumu Novýho města. Je to tam docela zajímavý. Potkal sem 2 feťáky, jeden čuchal z pytlíku ňáký sračky a druhej měl lepidlo. Tomu druhýmu bylo asi 14 a byl docela nepříjemnej protože za mnou furt lez a chtěl prachy.

22:30
Večer se mi podařilo koupit hašiš! Potkal sem takovýho týpka, co dělá v jednom hotelu a ten mi prodal takovou černou placičku za 15 milionů tadytěch tureckejch peněz. Už nemám moc peněz, ale zkuřuje to dost. Teď vim vo čem mluvim.

24.11.2003

Po raním cígu vydatná snídaně a potom lodí přes Bospor do Asie. Rozdíl mezi Istanbulem na Evropský straně a v Asii sem nějak nepoznal. Taky si nás fotili nějaký novináři, ptali se proč sme sem jeli když útočej teroristi a říkali jako že sme odvážný a že budem v novinách. Nevim sice v kterejch, ale stejně je to super.
Večer sem pokecal s tim týpkem, kterýho sem potkal včera a kterej vypadá jak hippie a za pouhejch 5 milionů sem dostal tureckej místní skunk kterej je prej silnější než ten hašiš, tak sem se do toho pustil. Ten zbytek haše sem zkouřil s nim a skunk sem si nechal na noc.
01:30
Ten chlápek měl fakt pravdu, nic takovýho sem ještě nehulil. A to sem tam toho dal fakt malinko! Asi půl hodiny sem vůbec necejtil ruce! Teď je 1:30 místního času, sem rozsekanej na úplně malinkatý kostičky, koukal sem se do zrcadla a mám oči fakt jak angorák. A to já moc často červený oči nemívám

25.11.2003

Den před odjezdem sem si koupil pár suvenýrů, hlavně teda pravou tureckou vodní dýmku.
Večer sem to hulení nakonec všechno zkouřil a ještě sem si k tomu dal "extra" pivo se 6,5% alkoholu. Pak následovalo kóma... Přece nebudu vozit drogy přes hranice, né? Musim nacpat všechny věci do baťohu, nevim jak to zvládnu páč ta vodnice zabírá docela dost místa...

Jinak zahulil sem si taky v nemecku, madarsku, anglii, belgii (v holandsku bohuzel jeste ne), francii a italii

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 20-07-2005 v 21:45 PM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

pobavil mě ten dvacetimilionovej Istambul

Old Post 25-07-2005 v 02:07 AM
blockhead
Stálý Člen

Karma uživatele blockhead - 82% PěstitelskáKarma uživatele blockhead - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

pu-erh: jo to mi trochu ujelo, ma sice "jen" neco pres 6 milionu, ale me to pripadalo v ty dobe jako snad nejvetsi mesto co sem kdy videl.... jinak uz nevim kde sem k tomu cislu prisel

smoke4peace

My experimentz + Jack Herrer @ 150W =

Old Post 25-07-2005 v 06:14 AM
blockhead je offline   Profil uživatele blockhead   Find more posts by blockhead   Foto galerie člena blockhead   Click here to Send blockhead a Private Message   Add blockhead to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jaman
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

Venezuela-vrátil som sa pred 3 dnami,išiel som s 2 kamošmi na blind, len s letenkami, v Caracase sme si zobrali auto, precestovali severozápad , potom na juh , tam sme prešli do Kolumbie bez problémov , bez kontroli, tam sme zotrvali 3 dni , potom spať do Meridy -tam je najdlhšia lanovka na svete -20 km , ide do výšky 4000m, auto sme vrátili a DC 3 sme preleteli do Salto Angel , čo je najvyšší vodopád na svete , voda padá z výšky necelého kilometra, v daždovom pralese sme sa presuvali na motorových člnoch , spali na hamakách , pili vodu z rieky , v noci na záchod so sviečkou....no skoro som sa posral od strachu ..boli to 4 dni síce 500 usd , ale oplatilo sa . Odtial sme leteli Cesnou do prístavu , potom s con fery-luxusný komp sme sa prepravil na Isla Margarita a posledny tyžden sme vegetili , pili, jedli , fajčili. Tráva je super silná a lacná ...10g za cca 10 usd, pivo výborné ...tretinka asi 10 sk, benzín 1,50sk , 3000km sme spravili asi za 300 sk...šok. Cestou nas aspon 20krát kontrolovali policajti, raz nám zobrali asi 3000 usd , že to je pokuta zato , že ich chalani nemali zamenené , mna chceli zatvoriť , že som na zadnom sedadle pil pivo ....boli to ojeby , je tam strašná korupcia a chceli peniaze .Trvalo to asi 2 hodiny , ale potom nám všetko vrátili , ked videli , že chceme volať ambasadu a kamoš sa priznal , že je diplomat. Nemal dipl.pas lebo v nom ma americke víza a oni su kurva naklonení Fidelovi a idu vyhlasovať socializmus , Kuba je na tom lepšie , lebo tam maju už komunizmus ...tomu fakt veria . V živote som nevidel tolko krásnych mladých báb , ale nebol tam nijaký prechod...staršie už boli rozkysnuté. Na letisku v Caracase bolo asi 50vojakov z protdrogového, psi , kontrolovali ťa už aj pred pasovou kontrolou aj po nej ked sme už sedeli v lietadle , pes ešte stále pobehoval v batožinovom priestore . Ja som vyhodil aj fajku pred letiskom ked som videl tých vojakov. Ináč bola to krása, ten mesiac ubehol strašne rýchlo a teraz sa tu zas seriem v daždi, v blate a v zime .Zivot je pes .

jaman

Old Post 16-11-2005 v 22:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás