Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Záhady.Tajemno.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
kammo
Stálý Člen

Karma uživatele kammo - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

co myslite....ak by nebolo vedomej-zijucej bytosti vo vesmire,existovalo by nieco?

Old Post 14-07-2005 v 23:37 PM
kammo je offline   Profil uživatele kammo   Find more posts by kammo   Foto galerie člena kammo   Click here to Send kammo a Private Message   Add kammo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LINKIN
Nový Člen

Karma uživatele LINKIN - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

to je jasný...

5 NEJLEPŠÍCH VĚCÍ NA SVĚTĚ:
1. SEX
2. PENÍZE
3. GANJA
4. HIP-HOP
5. SKATE

Old Post 15-07-2005 v 13:24 PM
LINKIN je offline   Profil uživatele LINKIN   Find more posts by LINKIN   Foto galerie člena LINKIN   Click here to Send LINKIN a Private Message   Add LINKIN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ke-Guglimugli
Stálý Člen

Karma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% PěstitelskáKarma uživatele Ke-Guglimugli - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Pridam neco, co mozna budete povazovat za "klasiku" v danem tematu a co jsem vlastne osobne nezazil, nicmene:
Mel jsem babicku (tatovu mamu), ktera bydlela ve vedlejsim baraku a byla na mne dost vysazena. Tim myslim, ze mne uprednostnovala pred ostatnimi vnoucaty (Snad proto, ze ostatni vnoucata jsou vnucky..). Loni pred vanocema po asi dvouletem boji s rakovinou babicka umrela. Shodou okolnosti jsem prave byl daleko od domova, tak jsem nebyl ani na pohrbu.. Po navratu mi moje holka, se kterou jsem tehdy chodil uz asi 3 roky uplne nahodou zacne vykladat zazitek ze dne, kdy sla doma vecer spat a dely se velmi podivne veci. Znate to, zvuky, kroky, dokonce z niceho nic upadl z policky hrnicek a jejich pekinez prej asi dve hodiny nezvykle knucel.. Co myslite, kterej den to byl? Kdyz jsem ji to pak dal do souvisu, rekla, ze kdyby vedela, vo co go, tak by se snad slozila strachy..

to vsichni dvojkari: To same mam uz taky dlouho, jen s dvacetjednickou

to sore: Kamo, tahle tvoje experience je jako z Aktu X! Az ti ji zavidim, i kdyz bych se pri tom nejspis pos*al..

Keep your spirit free!

Ke-Guglimugli introduces: GWS in soil under 600W

Old Post 16-07-2005 v 00:54 AM
Ke-Guglimugli je offline   Profil uživatele Ke-Guglimugli   Find more posts by Ke-Guglimugli   Foto galerie člena Ke-Guglimugli   Click here to Send Ke-Guglimugli a Private Message   Add Ke-Guglimugli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Nápad Ke-Gugli... Příspěvek č. 36

citace:
Původní přízpěvek od Ke-Guglimugli
to sore: Kamo, tahle tvoje experience je jako z Aktu X! Az ti ji zavidim, i kdyz bych se pri tom nejspis pos*al..

Díky za uznání abych ti řekl pravdu nejni vůbec o co stát jelikož ty pocity po-té jsou velice smíšené a kolikrát i dosti nepříjemné...

Jinak chtěl bych trochu aktualizovat to co jse nám přihodilo tenhle tejden ...

Tenhle tejden ve středu jsem byl s tím samím kamarádem a jeho holkou se kterejma sem viděl to UFO min. rok na konci léta
Byl jsem s nima ve středu kolem 22:00 večer a jezdily jsme v autě, potkaly jsme ještě jednoho kámoše kterej ten večer taky zevloval a jezdil v autě ještě s jednim typem. Dohodly jsme se že pojedem na špeka za město na takouvou strmou louku pod včelín...
Přijedeme tam, byla už pěkná tma a hned jak jsem tam přijely a zaparkovaly vedle sebe tak už jsem cejtil v sobě takovej blbej pocit ale ne nic extrémně zvláštního začaly jsme točit dvě brka a kecaly jsme, když najednou zase ta jeho holka říká: "Hele támhle bliká nějáká hvězda" tak kouknu zpoza zadní sedačky zkrze přední okno a vidim klasickou hvězdu jak trošku poblikává (byla to jen klasická malinká hvězda) a říkám "Klídek tohle nejni to co jsme viděly min.rok, tohle je fakt klasická hvězdička, nestraš!" jsem jí ujišťoval. Když v tom najednou vidím v periférním vidění směrem v pravo od našeho auta šíleně silné modrobílé světlo jak kdyby někdo postavil vedle auta stěnu reflektorů nebo metalhalidovejch lamp a rozvítil jí. Chtěl jsem alespoň hejbnout očima vpravo a kouknout se co to je za záblesk ale jak mile jsem se snažil do toho podívat tak to zmizelo! Proběhlo to v setině sekundy a já nevěděl co to jako kurňa bylo!? Přišlo mi to fakt hodně divný tolik světla v takový tmě? Viděl jsem to já nebo ještě někdo z ostatních? Úplně jsem v tu chvíly přestal kámošovo ženskou ujišťovat že to co vidí je jen obyč. hvězda. Zasekl jsem se, a přemejšlel co jsem to v tý chvíly viděl za podivný světlo hned vedle auta? Koukal jsem na nebe (bylo nádherně jasný, žádná bouřka nebo blesky, prostě nic!) Říkám si v duchu "Tyvoe co to jako bylo? To se mi muselo zdát, protože by se ostatní ozvaly že to viděly taky, mam se jich zeptat nahlas jestli to taky viděly?" Nic, držel jsem hubu tak dvacet-třicet sekund po tom co jsem to viděl, když najednou kámošovo ženská začne "Tyvoe! Co to bylo!?" říkám "CO!?" ona "Takový šíleně intenzivní světlo, skoro jako blesk! Teď vedle našeho auta! Viděla jsem to v periférním vidění a než jsem stačila pohnout očima směrem do prava natoč otočit hlavou tak už to tam nebylo!!!" (vystrašená a rozklepaná) Já říkám "Cože!? To si děláš prdel!? Já to taky viděl uplně stejně jako jsi to teď ty popsala a myslel jsem si že se mi to jen zdálo!!! Opravdu jsi to taky viděla!???" Ona "Jo viděla a mám z toho uplně husí kůži! Vypadalo to jako kdyby někdo ve fotoateliéru vedle tebe rosvítil 4 reflektory a hned je zase zhasnul!!! Fůůůjjjj co to bylo!? Já mam strach" Já říkám "A do-prdele já viděl úplně to samý!" V tu ránu se kámoš otočí a kouká zadním oknem směrem do tý louky vzhůru k tomu včelínu a lesu ... Najednou z něj vylítne "A TY KRÁÁÁVO!!! JÁ TO TEĎ VIDĚL TAKY !!! UUUÁÁÁ, CO TO BYLO !!?" říkám "Co si viděl!?" on "ŠÍLENÝ MODROBÍLÝ SVĚTLO JAK LEVITOVALO NAD TOU LOUKOU A VZNESLO SE K TOMU VČELÍNU A TAM ZMIZELO DO LESA !!!!" (total panika zase) byl fakt vaplašenej a jelikož je to celkem flegmouš tak mě dostal tim jak nezvykle začal vyvádět, okamžitě začal startovat auto a že jedem pryč! Týpci ve druhym autě si hrály s mobilem a balily brko, ničeho si moc nevšímaly a byly celkem v klidu až teda na to, jak začal kámoš šílet že to viděl taky. Odjely jsem od tam taď, oni tam zůstaly, po cestě pryč říkal kámoš "Tyvoe já už jsme tam viděl něco blikat a svítit už od začátku když jsme tam přijely jak jsem se furt koukal do zpětných zrcátek a otáčel jsem se jestli na nás třebas včelař nesvítí baterkou ale TOHLE kurva nebyl ŽÁDNEJ VČELAŘ ANI ŽÁDNÁ BATERKA !!!!! TO BYLO INTENZIVNÍ MODROBÍLÝ SVĚTLO KTERÝ NESKUTEČNĚ RYCHLE A PODIVNĚ PŘELÍTLO CELOU TU LOUKU BĚHEM DVOU VTEŘIN A ZMIZELO V LESE!!!"
Mazaly jsme od tam taď pryč celkem vystrašený a s dost blbým pocitem že jsme zase něco viděly v tom samém triu jako min.rok to UFO
Kámoš mě vyhodil a jel domu spát, brnkul jsem těm druhejm kámošům co tam zůstaly a říkám hele kde jste já si u vás zapoměl drtičku jak jsme rychle zmizezly, oni "My jsme uplně od tam tud odjely do města na druhej konec! Já to světlo tam nahoře u lesa viděl totiž taky a okamžitě jsme dostaly stejnou paniku jako vy a musely jsem od tam taď odejt protože to bylo dosti nepříjemný!"
Pak přijely, byly uplně vyjukaný a asi dvě a půl hodiny jsem nedělaly nic jinýho než s údivem kecaly o tom co to asi tak mohlo bejt?

FAKT MAZEC! Nevim co si o tom mam myslet
Rozhodně to nebyl žádnej včelař s baterkou ale něco co z nás nikdo nikdy před tím neviděl!
Kurva já už fakt věřim na UFO i na duchy ... Tohle totiž nejni normální...

Jinak kámoška tohle vyprávěla doma a matka jí na to řekla že jednou když jel jejich táta od babičky z vesnice a sjížděl dolu do města tak najednou viděl jak u věže kostela lítalo taky nějaký modrobílý světlo, prej přijel domu vyvalenej jak puk, koulel očima a nemohl ani mluvit, prej z něj jen vypadlo že asi začne chodit pravidělně do kostela (že prej měl nějakou divnou intuici když to viděl) a od tý doby prej fakt chodí pravidelně a věří! taky celkem mazec

Tak to by pro dnešek stačilo ne? Nechci už vás dál strašit...
Příště už se snad vrhnu na tu duchařinu zatim sa majte a buďte napozoru nevysvětlitelnejm záhádám a jevům

Peace ... ...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 17-07-2005 v 15:39 PM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ritch da Bitch
Nový Člen

Karma uživatele Ritch da Bitch - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od lakladno
Asi před dvouma rokama jsem chodil s holkou co mají obrovskej barák (spíš zámeček) na jedný vesnici co kdysi patřil nějakýmu baronovi. Barák je teda v zoufalym stavu, ale to je jedno. Často jsem u ní spal, a oni se doma normálně doma s rodinou bavili o tom že tam maj duchy. Prostě to berou jako součást jejich baráku a dělaj si z toho víceméně prdel. Údajně se v tom baráku stala nějaká vražda, ale podrobnosti nevim, nechci si vymejšlet. V tom baráku byly onehdá i z TV Prima něco natáčet, a tenhle barák se objevil i v jednom nejmenovanej TV seriálu. Nicméně k věci: Jednou jsem tam spal, a slyšeli jsme naprosto zřetelně jak někdo chodí po schodech. (takový starý dřevěný) a takový tlumený bouchání. Prostě v baráku nikdo kromě nás nebyl, a oni říkali že je to normální, že je to takhle každou chvíli. Neměl jsem z toho dobrej pocit, ale po chvíli to ustalo a pak už byl klid. Jinak viditelně se prý nezjevuje, jen jsou prostě z různých míst v baráku slyšet kroky. Hlavně schody, půda, atd. Občas se prý v místnosti kde se svítí zhasne a naopak. Docela psycho. Kdo má pochyby ať nevěří. Jinak s tou holkou jsem se rozešel a už se nestýkáme, takže to je všechno co vím...

Napadá někoho nějaký logický vysvětlení takovéhoto úkazu? Mě napadlo akorát něco jako magnetickej záznam. Třeba jako se nahrává něco na pásku, tak se něco může nahrát třeba do zdi, a za určitejch podmínek to může být slyšet. Možná je to pichovina ale, nic rozumějšího mě nenapadá.... peace4all

"Jednoho jasného rána, až má práce bude dokončena, odletím daleko odtud, domů do Sionu."
Bob Marley

Old Post 17-07-2005 v 21:47 PM
Ritch da Bitch je offline   Profil uživatele Ritch da Bitch   Find more posts by Ritch da Bitch   Foto galerie člena Ritch da Bitch   Click here to Send Ritch da Bitch a Private Message   Add Ritch da Bitch to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pechi
Stálý Člen

Karma uživatele pechi - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 38

az priste nekdo z vas uvidi UFO nebo jiny svitici objekty tak prosim nepanikarte ani to nevyblikavejte svetlama,ale bezte zjistit o co go....zvlast kdyz vas tam je parta.mate potom sanci,ze budete historicky prvni lidi,kteri navazali kontakt s mimozemstany (ucebnce dejepisu budou patrit vam).A hlavne tim presvedcite lidi,ktery takovy stesti nemeli a UFO nevideli ani jednou.
otazka nakonec-proc se UFO (videl ho kazdej treti) neproduciruje pred objektivem astronomu pripadne nekoho kdo nezpanikari?

.....proste az ho zase priste uvidite,vykopnete dvere od kosmicky lodi a capnete ETyho za koule

Old Post 19-07-2005 v 16:46 PM
pechi je offline   Profil uživatele pechi   Find more posts by pechi   Foto galerie člena pechi   Click here to Send pechi a Private Message   Add pechi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

To Sorethroat: Chlape, ty si vostrej. S tebou bych chtěl někdy někam vyrazit a taky něco takovýho skouknout. Už se mi to dlouho nepoštěstilo.

all: Taky bych měl něco na přihození.

Bylo to asi na začátku léta 1992, když mi bylo 7 let. Táta mě jednou brzy ráno vzbudil, že pojedeme ještě s dědou na ryby. Byla ještě skoro tma a mě se zároveň nechtělo vstávat. Ale tatík vydal rozkaz a tak mi nezbylo nic než ho poslechnout.

Děda krátce na to přijel autem a za nedlouho už jsme si to jeli po lesní silnici. V tu dobu už se rozednívalo, ale já měl furt tak akorát náladu na spaní a navíc mi byla celkem zima.

Vjeli jsme do takové zatáčky, poblíž které vedla trať za níž se snižoval svah dolů, takže bylo vidět skrze vrcholky stromů do široké krajiny. V tu chvíli mě oslnila záře slunce. Byl to celkem krásný pohled. Bylo velké asi jako pětikoruna, krásně oranžové a na jeho okrajích jako by trochu zářila taková modrá aura. Táta se na mě otočil a povídá: "hele sluníčko, podívej." Já jsem se tedy podíval, ale stejně jsem si pomyslel, že v posteli by to bylo lepší.

No, a tak jsme za pár minut dorazili až k řece. Byla zima a mlha vystupovala z vody. Nebe se už skoro rozednělo a my jsme začali chytat ryby...

Byla asi jedna hodina v noci, když mě najednou táta probudil ze spaní. Rozsvítil a zeptal se mě jestli mi na těch rybách nepřišlo něco divnýho. Já jsem řekl, že jen ta namodralá slabá záře, kolem slunce.

On zase řekl, že mu došlo, že když jsme jeli na ryby, svítilo sluníčko. Když jsme dojeli k řece tak ale nebylo nikde. Vlastně bylo ještě za obzorem. Vyšlo asi tak o hodinu později. Nakonec jsme i zjistili, že tam kde jsme viděli to sluníčko byl vlastně západ. No byli jsme z toho vykulený voba. Jen mamka nám nevěřila, ale pak přišel ten největší masakr.

Bylo druhý den ráno. Myslím, že to byla asi neděle. Rodiče připravovali v kuchyni snídani a měli puštěný rádio. Tam ale najednou začali říkat, že i spousty jinejch lidí i v jinejch městech v odstupu několika dní viděly podivnou oranžovou kouli vznášející se ve vzduchu a že údajně proti tomu v Budějovicích vyslaly i několik stíhaček, který ale samozřejmě nic nezmohly, protože to nabralo kurz někam směrem do háje, a hned to bylo pryč!

Na UFO jsem věřil už před tím, avšak od té doby už o něm i vím a beru jeho existenci jako fakt.

------------------------------------------------------------------------------------

Taky mám ještě jeden duchařskej, ale protože jsem teď trochu modifikovanej, tak další psaní nechám taky radši až na příště.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Naposledy upravil Setth 25-07-2005 v 09:54 AM

Old Post 20-07-2005 v 14:22 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Tak jsem tady zase a přišel čas na ty duchy. Tááákžéééé:

Tato událost se odehrála asi tak dva roky po tom, co jsme viděli tu oranžovou kouli. Byl jsem s rodičema na takovym výletě a trochu jsme u toho i cestovali. Vždy jsme někam přijeli a pak jsme strávili noc v nějakym hotelu.

Oné noci jsem nějak nemohl usnout. Trochu jsem sice dřímal, ale často jsem se budil a převaloval se z jedné strany na druhou. Ležel jsem čelem ke zdi, když jsem najednou ucítil takový nepříjemný pocit, jako když za mnou někdo stojí a dívá se na mě. Ten pocit myslím známe skoro všichni, jenže tohle mělo poněkud delší pokračování.

Chvíli jsem tak ležel a když ten pocit trochu polevil, tak jsem se konečně otočil čelem do místnosti. Na protější straně byla postel pro dva lidi, kde spali moji rodiče a kousek od nich viselo na zdi zrcadlo. Chvíli jsem tak ležel, když v tom jsem zahlédl jakoby se něco v tom zrcadle mihlo. Zaměřil jsem tím směrem svou pozornost a pátral očima po tom, co to bylo.

A pak se to stalo. Fakt nekecám, já tam normálně začal vidět nejdřív něco jako mlhu, která se čím dál tím víc začínala podobat lidské postavě a krátce na to jsem tam tu postavu už viděl zcela jasně a zřetelně!!! Byla celá jakoby z mlhy, měla na sobě nějakej dlouhej hábit a přes hlavu to mělo něco jako kápi, takže tomu nebylo vidět do obličeje.

Stálo to vedle postele mých spících rodičů a pak se to nad nima začalo shýbat, jako když se to chce podívat blíž na nějakej detail. Nevím. Já byl v posteli pod peřinou, oči vykulený jak tenisáky a bál jsem se skoro i dýchat, aby mě to neslyšelo a něco mi to třeba neudělalo. Zkrátka jsem byl z toho vysranej jak svině.

Jenže pak jsem se nějak pohnul a ta věc normálně otočila hlavu a koukala na mě!!! Tak v prdeli jsem snad nikdy před tím nebyl. Ale pak navzdory všem mým očekáváním jsem uviděl, že mizí pryč. Trvalo to asi tak 30 vteřin než se to úplně rozplynulo a nic po tom nezůstalo.

Ještě nějakou chvíli jsem ležel nehnutě a když jsem se konečně konečně ujistil, že to fakt zmizelo, převalil jsem se na bok, protože už mě začínaly bolet záda, ale při tom jsem stále pátral očima po místnosti jestli se ještě něco nestane.

Ujišťuju vás, že mi trvalo hodně dlouho než jsem tu noc usnul. Furt jsem o tom přemýšlel a byl z toho hotovej, ale od tý doby jsem už nic takovýho neviděl. Rodičům jsem to ráno vyprávěl, ale oni ve spánku nic zvláštního nezaznamenali nebo si alespoň na nic zvláštního nepamatovali. Každopádně pro mě to bylo jako zkušenost dost drsný.

Tož to můj duchařskej zážitek.

To Sorethroat: Teď jseš na řadě ty, chlape.

Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 25-07-2005 v 10:47 AM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mykee
Stálý Člen

Karma uživatele mykee - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

mno teda ste husty mnje se nic takovyho nestalo ale zhulena se boim hrozne mam na jednu stranu rada ten pocit neznama ale sem hrozne posrana

vymrdej!!!

Old Post 26-07-2005 v 14:47 PM
mykee je offline   Profil uživatele mykee   Find more posts by mykee   Foto galerie člena mykee   Click here to Send mykee a Private Message   Add mykee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

No a ted pár mějch příběhů
1)Když jsem byl malej tak kolem tý školky školy byl večer a strašný vedro tak jsem měl otevřený dveře do chodby a na konci chodby máme malý vokínko a pod ním je místo kde bude balkon.
No a jak tak ležím tak se večer v divným pocitu probudím a koukám tam někdo je někdo se kouká tím oknem dovnitř a ještě tam vobčas přelítne světlo.(no ten balkonek je asi 3m nad zemněj a dostat se tam lze jen oknem protože dveře se musej ješte vybourat. Já se ani nehnul abych na sebe nevzbudil pozornost. Abych pravdu řekl já se nemohl ani pohnout.
2)Sedím doma koukám na telku a najednou slyším jak se venku něco divně směje nebo tak nějak. Měl jsem otevřený okno. No tak jsem ho šel zavřít protože se mně zdálo jako že to něco je za oknem. Rozhrnu závěs a najednou něco skočilo dolů a zmyzelo to ve tmě.Já jen čumněl a rychle zavřel to okno. Je ve výšce 5m možná víc a před oknem já mám plechování od střechy já pám půdní pokoj.No stalo se to asi před měsícem
3) Jdu od kámoše domů a tak 6baráků a jsem doma najednou slyším psa štěkat otočím sea vydím jak ten pes štěká doprostřed cesty a jde dál kolem plotu. Jakoby na někoho štěkal a šel s ním dál. ale tam nikdo nebyl jen taková šed.Ta jsem přišlápl do kroku a byl jsem doma.
4)Vrzání půdy a jiný zvuky z půdy jsem si vysvětlil teplotou že dřevo vysychá a tak praská a teplotou se to roztahuje mrazem smenšuje tak od toho jsou ty zvuky.
5)Za náma v obylí se oběvily kruhy bylo tam zářivý světlo koukal jsem na to. a druhej den měli žně a na tom místě jim vždya zhasnul traktor.
No to dělaly asi nějaký týpci z latěj nebo z provázkem. No nevím. A to světlo to si tam asi svítily.Ale že jim zhasnul vždy traktor to nevím proč.
6)Kolikrát když jsem doma tak ležím a když je opravdu hustá tma tak koukám a mám pocit jako když tam něco nebo někdo je.
Jednou jsem se takhle probudil a koukám zdálo se mně jako že na mně někdo kouká. Já mněl pootevřený oči a vbono to bylo tak 30cm ode mně. Tak jsem se rozmách rukou a dal jsem tomu ránu. Místo toho abych ucítil náraz tak mně zalila ruka chladem a obraz zmizel.
7)Párkrát jsme seděli u rybníka a najednou v lese se oběvilo zářící modrobílý světlo ale nebylo moc vidět bylo někde v hlouby lesa.A Kolikrát se k nám přibližovaloí
8) koukám večer z okna než jsem šel spát a najednou vidím jak na rohu naší ulice něco černýho tmavýho chčije u sloupu. vypadalo to jak vlk nebo pes ale mnělo to větší hlavu. Najednou se to na mně podívalo a pak To uteklo do tmy ale strašně rychle to akcelerovalo jen se to votočilo a žádněj rozeběh prostě to začalo utíkat jako když pes je v plným běhu tak ono to takhle rychle vystartovalo.
No ted si už na nic nevzpomínám ale snad se mně ještě něco vybaví.
Jo chci vám říct že ani v jedný příhodě jsem nebyl v žádným stavu.
My bydlíme v obci co má 1700 obyvatel takže žádný velkoměsto. A bydlíme na okraji poblíž lsmíšenýho mini lesa řekl bych tak 400X400m
No doufám že moje příběhy oceníte

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 26-07-2005 v 15:37 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Dotaz Záhadně zmrzačený dobytek ? Příspěvek č. 43

ARGENTINA: ZÁHADNÉ MRZAČENÍ DOBYTKA OPĚT NA SCÉNĚ

Tajemné případy mrzačení dobytka se opět vrací na scénu. Nejvíce případu bylo zaznamenáno v prostředí Spojených Států Amerických, ale ti kteří se touto kauzou zabývají detailněji ví, že pozadu nezůstává ani Jihoamerický kontinent. Konečně to dokládají nejnovější zprávy z prostředí Argentiny. Konkrétně jde o případ tří kusů zmrzačeného hovězího dobytka. Krátká poznámka pro ty, kteří nejsou blíže seznámení s touto problematikou. Hovoříme o takovém charakteru poškození těla zvířat, který se vymyká klasickému schématu zabití zvířete. Části tkáně bývají velmi přesně – doslova chirurgickým způsobem odstraněné z těla přičemž způsob naznačuje použití vysoce vyspělé technologie. Velmi častým průvodním jevem u těchto konkrétních případů je totální ztráta krve. Na místě ale nejsou mnohdy patrné žádné krevní stopy. Existuje velmi mnoho teorií, které se snaží tento neobvyklý jev vysvětlit, doposud ale bez valného úspěchu.

Tak tomu bylo i před několika dny v oblasti argentinské Idavi, kde byly nalezeny tři kusy hovězího dobytka nesoucí na svém těle neklamné stopy tohoto jevu. Zajímavé je, že před dvěma lety tu za záhadných okolností zahynulo mnoho set kusů tohoto druhu dobytka. Tenkrát šlo o velmi mediatizovanou záležitost do které se úzce zainteresovaly policejní vyšetřující složky bez valného úspěchu. I sebelepší ostraha nezabránila tomu, aby se každý den ráno nenašlo mnoho mrtvých krav.

Jedno z mrtvých zvířat se nyní nalezlo na farmě Luisi Garrone. U zvířete tak jak je charakteristické pro tento jev chybělo pravé oko a ucho, velmi precizně a přesně byla odstraněna kůže s tkání v oblasti pravé čelisti. Chyběl jazyk a na pravé straně za zátylkem se nacházel, také pro tyto případy velmi charakteristický otvor.

Na místo se dostavili policisté ze San Javier včetně zástupce šerifa a expertů z kriminalistického ústavu, kteří na místě pořídili fotodokumentaci a místo odborně ohledali. Policejní veterinář přišel na místě se zcela prozaickým vysvětlením s tím, že zvíře zemřelo normální smrtí a na místě byla mršina dodatečně z části ohlodána jinými zvířaty jako jsou např. lišky, fretky a nebo lasice. Každopádně to nic nemění na výpovědi majitele uhynulého zvířete, který je přesvědčen, že nic podobného ve svém životě neviděl.

zdroj: www.rense.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Old Post 29-08-2005 v 03:47 AM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Sorethroat: Hustý...co je reálnější? Útok mozemšťanů nebo přísně tajný vládní "projekt"? Asi moc koukám na filmy...

Viva México!

Old Post 29-08-2005 v 13:31 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Já mam taky storku ani nejde tak o tajemno.Jako o předvídání.Ted o výkendu jsme jeli eště s kámošem a jeho bratrem na náký koncíky byla tam i Zona A.Dost prachu sme utratili za skunky.Takže sme ani neměli na vstup a už předem sme věděli že musíme jít někde plotem.Před odjezdem busu sme si dali na cestu brčko.S tim že bude sranda a že tu cestu mezi ploty budeme hledat pěkně zhulený.Po příjezdu sme dali další brčko někde v poli byl hezkej podvečer.A že se vypravíme ke koupališti kde ten koncík bude.Ale řekli sme že musíme jít někde uplně okolo.Šli sme cestou kde byla kukuřice a mezi ní cesta.Já měl hroznej strach pač tam byli stopy od divočáků.Asi sme tak trochu měli strach všichni pač sme nák tak nevěděli ani kam jdem.Pole končilo a byla tam jen pešinka vyšlapaná v trávě.Já byl nasračky a jen sem řikal že ta pěšina je stejně od divočáků .Pak sme se museli přebrodit přes potůček.Po chvíli sme našli přes něj prkno.A nák sme přešli.Měli sme pěkně mokro v botech.A hlavně sme vůbec nevěděli jak se to tam bude kontrolovat ty pásky na rukách pač sme je samo neměli.Objekt je rozdělenej jakoby na dva nahoře je koupaliště a trochu níž tak 50m se hraje.Na koupaliště sme se dostali uplně v pohodě.Tak jako že umotáme brčko.Tak ho tam hulíme.A přišel tam za náma kámošovo kámoš eště s nákou holkou.Chvíli tam kecali.A ted se dostanu k tomu hlavnímu.Všimli sme si že mají na rukách pásku že zaplatili a to při tom jsou skoro místní.Nijak sme se o těch páskách nebavili.Ale řekli sme si že to nikomu nebudeme řikat že sme tam načerno.A kámoš najednou k nim řek " a jak.........".Nic víc neřek a já mu řikam "drž hubu".On úplně nechápal.Já v tu chvíli sem byl naprosto přesvědčenej na co se jich chtěl zeptat.Chtěl se jich zeptat na to jestli to tam někdo kontroluje a jak jestli oni platili.A když sem mu to potom pošeptal co sem tim myslel opravdu to byla pravda.Pak sme dali dalšího špeka a čekali až bude trochu tma.A pak sme šli dolů.Pěkně sme si to tam užili zadáčo.Dokonce nás k ránu museli vyhazovat z místní hospy co se v objektu nachází měli sme ve 2 lidech celkem 7 špeků skunku.A než nás vyhodili z hospy tak eště řikam kámošovi jen tak z prdele. "Že vim na co myslíš?" a on řiká "tak na co" a já "no tamhle na tu holku co šla na hajzlík" a on že fakt jo.Jenže tyhle předpovědi vycházeli ze situace a musim říct že sme tak nák vždy mysleli stejně ve stejnou dobu.Řekl bych že zhulený lidi přemejšlejí tak nák stejně.

Old Post 29-08-2005 v 14:07 PM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el_castillo
Stálý Člen

Karma uživatele el_castillo - 65% Pěstitelská

Nápad Příspěvek č. 46

Tak ja vam taky teda jednu veselou z nataceni prihodim.
Zil sem asi 2 mesice v jeskyni v Granade na jihu Sp., nejdriv sme bydleli s jednou holkou u jednoho typa na terase pred jeskyni, a asi po 3 dnech sme vydeli, jak cigosi z jiny jeskyne nosej hafo nakejch hadru, nabytek, nadobi ze zdola z udoli. Kdyz sli vokolo nas, tak rikali, ze nemame spat pod sirem a mame se nastehovat do nove uvolneny jeskyne, ze ktery corili ty veci samo.
Tak sme se tam nastehovali, ubytovali ale stejne sme sami vod sebe v ty jeskyni nespali, venku bylo proste lip.
Rano sme se vzbudili a soused vodvedle z jeskyne nas prisel pozdravit a pozvat na kafe. Tam zrovna sedela vevnitr holka, co bydlela v ty jeskyni pred nama a rikala ze do ni nemame chodit bydlet, protoze v ni zije spatnej duch. Tak sme ji ujistili, ze udelame ritual a ducha vycoudime.
Fakt za ty dva mesice, co sem spal vevnitr sem se snad ani jednou poradne nevyspal. A to sme kalili poctive vinko atd..
Zdalo se mi tam hodne divnejch snu a i jinejm lidem, co tam spali jako navstevy a vo zlim duchovi nevedeli, tak rikali, ze to je fakt divny, co se jim v ni zda.
Jeden muj sen byl treba co si tedka vzpomenu: Valim si ji po dalnici v aute a najednou mam pred sebou postaveny auto, vyhnu se a hned je tam druhy, vyhnu se a je tam treti a to uz se vyhnout nejde. A v to okamziku, kdy sem to mel do toho auta narvat na me spadnul ze stropu asi 15 cm oblazek, kterej drzel pred tim jak pribitej. Dostat ji tenkrat do hlavy misto do zad, by se mi asi pekne rosvitilo.
Jo chtel sem se zeptat, jestli nekdo z vas nekdy zil v mistnostech ve tvaru kruhu?

temny hvozd

Old Post 29-08-2005 v 21:43 PM
el_castillo je offline   Profil uživatele el_castillo   Find more posts by el_castillo   Foto galerie člena el_castillo   Click here to Send el_castillo a Private Message   Add el_castillo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

To laktladno: Jsou to lidi, co v tom baraku zili, meli ho radi a pak chcipli a jejich energie tam proste zustala. Neco jako duse, chapes?

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 20-01-2006 v 13:36 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mykee
Stálý Člen

Karma uživatele mykee - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

jo taxem sy vzpomnela na jednoho ducha :
to sem bydlela este u mamy a vona topi na uhli taxem sla jednou do sklepa aby bylo cim prikladat pridu tam uplne sama po takovy chodbě a slysim kroky!tam negdo normalne chodil ale asy jina forma hmoty pac sem tam byla sama!malem sem se pos..la...
jo a pak jeste hodiny to bydlela vedle mamy este gdyz sem byla mladsi jedna baba bylo ji asy 83gdyz umrela a mela doma hodiny,ktery ji mama dycky natahovala,tudiz v tom mela praxy.baba umrela,mama sy ty hodiny dala do kuchyne nad wchodowy dwere a dycky dyz je natahne tag dou asy tak 5 minut a paxe zastavi.dycky....

vymrdej!!!

Old Post 24-01-2006 v 13:49 PM
mykee je offline   Profil uživatele mykee   Find more posts by mykee   Foto galerie člena mykee   Click here to Send mykee a Private Message   Add mykee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:33 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás