Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Záhady.Tajemno.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
tiptop
Nový Člen

Karma uživatele tiptop - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

hm ja mam casto dejavu... ale to som mal aj predtym ako som zacal hulit ;-) ale je to haluz ked poviem ze toto som uz zazil. niekedy to ani nepoviem a riadne si to vychutnam ked viem ako ludia budu reagovat. ale nemam to stale. pred 20kou som to maval castejsie ako teraz mozno uz starnem a so mnou aj moja tajomna cast

Ak nejde hora k mohamedovi tak si nedal praska

Old Post 07-07-2005 v 16:13 PM
tiptop je offline   Profil uživatele tiptop   Find more posts by tiptop   Foto galerie člena tiptop   Click here to Send tiptop a Private Message   Add tiptop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krishna
Stálý Člen

Karma uživatele Krishna - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

jo...s tymi 2kami sa mi to stava tiez......uz hodinky nenosim,ale ked som nosil casio digitalky,tak sa mi stavalo,ze : 22:22:22 ...alebo aj ine cisla,ako 00.00.00 ,alebo tak...Neviem preco,ale tie dvojky asi najcastejsie.
Ked som zil v cechach ...na vesnici Pri Tabore,tak som tram byval vo fakt starom velkom dome a tam bol duch tiez
Raz som tak relaxoval (bol som sam doma) a zaspal som uplne divnym spankom.Bol som si vedomi toho,ze spim,ale nemohol som sa hybat ani hovorit,lebo som "spal".Pocul som ako vedla v kamosovej izbe niekto chodi..a v mysli som krical,ze kto je tam?....ale iba tam stale niekto chodil a nic nehovoril.Potom som sa "prebudil na to ako som vykrikol (ale uz naozaj) ze kto je tam...jasne ze tam nikto nebol,ked som sa pozrel.Tak isto aj vecer chodieval po pude....Boli pocut kroky,ale nikto tam realne byt nemohol...
Potom nam ten duch (bol to pohodak ) robil take veci,ze hocikedy sa stratiloa niekomu nejaka vec.Vsetci ju hladali ako besny a nic....Skratka ako keby sa (kazeta,cdcko,kluce,cokolvek) pod zem prepadla.Ked sa toto stalo,tak sme sa casom naucili,ze netreba stresovat a skratka vydrzat 1-7 dni a ona sa ta vec objavila sama niekde na uplne naajviac viditelnom mieste.Napriklad uprostred izby,alebo na stole...alebo na polici ako keby sa nic nestalo...No takze asi tak

Old Post 07-07-2005 v 16:21 PM
Krishna je offline   Profil uživatele Krishna   Find more posts by Krishna   Foto galerie člena Krishna   Click here to Send Krishna a Private Message   Add Krishna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tiptop
Nový Člen

Příspěvek č. 3

nj ked sa nahulim tak sa mi bezne stratia veci... takze to maju na svedomi duchovia? ja som vacsinou obvinoval priatelku (ci nahodou neupratovala, teda neprekladala veci z miesta na miesto) a ona mna (niekedy)!

Old Post 07-07-2005 v 16:26 PM
tiptop je offline   Profil uživatele tiptop   Find more posts by tiptop   Foto galerie člena tiptop   Click here to Send tiptop a Private Message   Add tiptop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krishna
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

to tiptop: To netvrdim,ze vzdy ked sa ti nieco strati,ze to ma na svedomi duch,ale tam to bolo vemi divne....to by si musel zazit

Old Post 07-07-2005 v 16:28 PM
Krishna je offline   Profil uživatele Krishna   Find more posts by Krishna   Foto galerie člena Krishna   Click here to Send Krishna a Private Message   Add Krishna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krishna
Stálý Člen

Příspěvek č. 5

to Flagellation: nebyval s nami nikto,kto by to mohol robit....proste to tak bolo,my sme si zvykli ...aj na tie kroky po pude

Old Post 07-07-2005 v 16:40 PM
Dežo
Stálý Člen

Karma uživatele Dežo - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

no to snad nee s tema dvojkama se mi to stava dost casto a na mem mobilu to vypada dost magicky...
a jeste neco,ale to sem asi moc nepatri ja sem videl po houbach prislusnika verejne bezpecnosti

Slušností nikoho neurazíš.

Svoboda jednoho začíná tam, kde končí svoboda druhého. (J. Paroubek)
Ptáme se: Kdy skončí Vaše, pane expremiére? www.policejnistat.cz

Old Post 07-07-2005 v 17:27 PM
Dežo je offline   Profil uživatele Dežo   Find more posts by Dežo   Foto galerie člena Dežo   Click here to Send Dežo a Private Message   Add Dežo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

No tak já mám v pokoji bedýnky který když nevypnete tak tam svítí zelená diodka...večer sem šel střízlivý spát a koukám na ty bedýnky a říkám se že bych je mohl vypnout páč to v noci nepříjemně svítí...no jelikož sem línej tak sem se na to vykašlal...jen tak sem ležel a nemoh usnout tak sem si furt tak přemýšlel o duchách a začínala mi bejt zima páč bylo otevřený okno...tak sem se rozhod že ho pudu zavřít a rovou vypnu ty bedýnky....sice sem okno zavřel ale bedýnky byli vypnutý....zíral sem na to uplně opařenej začlo mi uplně mrazit v zádech tak sem si šel radši hnedka rychle lehnout....řeknu vám že to byl hooodně nepříjemnej pocit...zvlášt po tom co sem koumal ty duchy

Old Post 07-07-2005 v 18:29 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

jaký médium to jako že umím vypínat věci přáním?

Old Post 07-07-2005 v 19:48 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krishna
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

vzdy ked si citam tento thread,mam mrazeni v zadech a stavaju sa mi vlasy

Old Post 08-07-2005 v 11:30 AM
tiptop
Nový Člen

Příspěvek č. 10

hm a co takto nieco ako ze nechapeme este vsetky veci co sa deju okolo nas. rovnako akoby ludia nechapali ukazy bohov ako su blesky, hrmenie a davali za to bohom obete. :-) nastastie uz nemusime obetovat panny bohom a chapeme ze panny a neskor slecny sa daju vyuzit aj lepsie a prijemnejsie ako na obetovanie.

mozno o par rokov (dekad, storoci, milenii) pochopime co sa to okolo nas skutocne deje.

Old Post 08-07-2005 v 11:32 AM
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

No tohle sice není nic extra, ale budiž: Už třikrát za život se mi stalo, že jsem potkal černou vdovu, jako toho jedovatýho pavouka - v Čechách!!! A vim to stoprocentně že to byla doma, protože máme doma atlas pavoukovců. Nedokážu si ale vysvětlit, proč byla tady...když žije na jihu...Nebo je možný že se sem "zatoulala" ze Španělska? Záhada.

Viva México!

Old Post 08-07-2005 v 12:37 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Tak já taky něco přihodím, i když to na 99% záhada není ale co. Jednou se mi zdálo, když jsem takhle v noci ležel ve své posteli, že na mě začal padat duch jakési ženy. Strašně jsem se vylekal a honem přes sebe hodil peřinu, jenže to už jsem byl vzhůru. Člověk většinou takhle rychle nereaguje když se probudí takže si do dneška nejsem jistý, jestli to byl sen, i když nejspíš jo.

Old Post 08-07-2005 v 16:20 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Distillers
Stálý Člen

Karma uživatele Distillers - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Jak tady někdo psal s tim časem stalo se mi něco podobnýho v autě.Najednou kouknu na hodiny v autě a na nich 21:21 a eště k tomu 21 stupňu teplota.A prostě sem z toho měl dost.Celou dobu sem na to čuměl dokud tam nebylo 21:22 a když sem zhulenej tak si vždycky řikam že je to znamění něčeho co se má stát.

Old Post 11-07-2005 v 12:21 PM
Distillers je offline   Profil uživatele Distillers   Find more posts by Distillers   Foto galerie člena Distillers   Click here to Send Distillers a Private Message   Add Distillers to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 14

lakladno: nestačí ti jako vysvětlení, že je to tak? Že si slyšel něco, co naschvál způsobi někdo, koho nemůžeš vidět? mmm, ale takovej starej zámeček, to bych si dala líbit. Mě takový místa fascinujou.
K duchům-asi tomu nebudeš věřit, ale pokud sije někdo jistej, že má doma ducha, je dobrý kontaktovat člověka, co je umí "odeslat", je to lepší pro obě strany.

Old Post 11-07-2005 v 12:45 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sorethroat
Grower Illuminator

Karma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% PěstitelskáKarma uživatele sorethroat - 85% Pěstitelská

Nápad Záhady a nevysvětlitelní jevy... Příspěvek č. 15

Taky už jsem za svuj život zažil spoustu nevysvětlitelných jevů
Musim ale podotknout že to co mě zarazilo je u dost lidí ten čas 22:22 mě se to stává už tak 4 roky 2-3* do měsíce.. a pak vlezu do tohodle trýdu a tady píše x lidí že má stejnou zkušenost fakt mazec celkem by mne zajímalo jestli to má nějakej význam z numerologickýho nebo astrologickýcho hlediska?

Jinak tady se chci sváma podělit o svoje 2 zážitky ohledně pozorování UFO

Pomatuji si když mi bylo tak 9 let (1991) Byl jsem s rodičema v srpnu v Itálii na dovolené někde u města Millano. Byla tehdy taková chladnější noc, byl jsem s tátou na balkóně v hotelovém apartmá a koukaly jsme na hvězdy protože byla vidět krásně jasně obloha, vedle na balkóně byly Slovenský sousedi a vedle nich byly zase Češi ... Tehdy si zcela přesně pamatuju jak ten Slovák od vedle říká "Vidíte taky támhle ty tři trojůhelníkovitý objekty!!!?" S otcem jsem vzhlédly na místo kam slovák ukazoval ... v tu chvíly jsme oba dva viděly zřetelně tři výrazně svítící objekty trojůhleníkovitého tvaru které levitovaly vysoko nad prostorem hotelu a byly rozmístěny do trojúhelníku přičemž pokaždé když se jeden přiblížil k tomu druhému tak ten druhý se zase přemístil k tomu třetímu a takhle se tam pořát točily asi deset minut! Okamžitě jsme přivolaly všechny známí aby se na to šli taky podívat, nakonec nás na to koukalo, dobrých 20 lidí všichni zíraly s pusou dokořán a nechápaly, mě lítal samosebou mráz po zádech protože to vypadalo fakt hustě (žádná laser show nebo podobný nesmysly) Otec kterej za celej svůj život co xkrát trampoval a xkrát spal pod širým nebem úplně sám a viděl padat spousty hvězd a viděl různé přírodní úkazy, dokonce i dělal velitele mechaniků na vojenském stíhacím letišti, říkal že nic takového nikdy před tím v životě neviděl a hned popřel že by se jednalo o jakou-koliv družici, letadlo, vrtulník nebo něco podobného, všichni co to viděly z toho měli spíš hrůzu než zážitek vypadalo to fakt magicky a strašidelně, v tý době to pro mě bylo si pomatuju celkme sci-fi/psycho
chtěly jsme si to nahrát na videokameru ale zrovna jako na potvoru došla baterie a navíc ve chvílích pokusů o zapnutí kamery a vyždímání něčeho posledního z té baterie TO záhadně zmizelo! Nechápaly jsem z toho ještě tak dva dny potom a kromě těch patnácti Čechů a pěti Slováků to snad nikdo jinej asi z toho hotelu nebo okolí neviděl nebyly tam rozhodně žádný lunaparky nebo diskotéky se světelnou laser show atp. NIC! Prostě hustý!
Od té doby jsme se s otcem začaly zajímat o UFO a půjčily jsme si pár knih o této tématice, zhruba o 3 roky později se mi dostala do rukou kniha o pozorování UFO nad Evropou a jiných místech světa ... samozřejmě co jsme tam nenašli ... Fotku + popis: pozorování tří trojúhelníkovitých objektů které byly spatřeny při jisté levitaci 11.srpna 1991 v Itálii na severozápad od Millana! Tohle mě, otce i celou rodinu utvrdilo v tom že jsem nebyly samy kdo to viděl té noci a dokonce se to i někomu podařilo vyfotit!!! Fakt mazec... Tohle byla moje první zkušenost v 9-ti letech!

Od té doby jsem se o UFO dost zajímal protože tohle ve vás zanechá něco nad čím jen tak nemávnete rukou jako nad tim když uhodí blesk z nebe nebo když padá někde hvězdička

ale pokračujem dále...

Moje druhé pozorování UFO nastalo min. rok koncem léta a začátkem září .. Byl jsem s kámošem a jeho holkou na jedný vidlácký diskotéce, skoro vůbec jsem ten večer nepil (max. 2 piva jinak nealko) + pár jointů v průběhu večera a v naprostém klidu, kámoš nepil vůbec jen trochu pohulil z jednoho špečka (řídil) a jeho ženská nepila ani nehulila prostě byla stoprocentně střízlivá. Po skončení diskotéky jsme venku na parkovišti potkaly jednoho kámoše kterého už jsem dlouho neviděl a on tam byl sám s autem (taky střízlivej) tak jsem se dohodly že ještě povyjedem někam za vesnici na brčko když jsme se tak dlouho neviděly zajely jsme na takovou louku tak 2-3km za vesnici a zaparkovaly na proti celkem masivní konstrukci eletrického vedení ... bylo tak 3:00 ráno a krásně jasná obloha ... balíme každej jedno brčko když tu najednou kámošovo holka povídá ... "hele koukejte támhle na tu hvězdu jak se hejbe!!"
říkám: "To je blbost ta hvězda se nehejbe to se ti zdá jak letí mraky a možná jak se točí zeměkoule výtlem"
ona: " Dopíči to se mi nezdá! Nejsem blbá to vidim!!! však se na to podívejte!!!"
Tak si říkám "co!?" stáhnu okýnko a vidim jak přímo před náma stojí to el.vedení a v pozadí vedle hned nad horizontem ale celkem vysoko jako hvězdy na nebi, ukrutně zřetelně bliká a rotuje opravdu mega mega jakoby hvězda ale nemohla to být hvězda protože to bylo jako trojnásobná večernice, která blikala zeleně, modře, žlutě oranžově, fialově a do toho se jakoby točila a stála na místě ... najednou jak kdyby to změnilo tvar na disk a udělalo to zničeho nic naprosto bláznivej a fascinující a nepopsatelnej manévr kterej ani nedokážu slovy popsat maximálně ukázat pohybem ruky najednou to bylo uplně někde jinde! Bylo to fakt jasně vidět oproti tomu el.vedení které stálo samozřejmě přibité na zemi a nikam se nehejbalo všichni po tom ukrutnym manévru totálně vykřikly "HEJ TY KRÁVO !!!! CO TO DO PÍČI BYLO !!!!????" v tu chvíly jsme na to zíraly s totálnim úžasem a hubama dokořán ... všem nám lítal mráz po zádech jako prase! To těleso, objekt nebo světélkující a manévry provádějící hvězda nebo jak to mam nazvat!? Tam lítalo a dělalo naprosto nepředstavitelné manévry opravdu šíleně ale šíleně ukrutně rychle!!! každou chvíly to bylo někde jinde ale furt v místech kde jsme to spatřily poporvé, furt to intenzivně bliklo těma barvama rotovalo a měnilo tvary + navíc to začalo mizet a různě jinde se to oběvovat... koukaly jsem na to fakt s totálním udivením a jen jsme společně říkaly, doplňovaly a utvrzovaly se v tom jestli to je najednou vpravo, vlevo, nebo zmizelo, objevilo a udělalo manévr a jestli to opravdu vidíme všichni 4!? ... bylo to fakt moc moc hustý .. nikdy jsem nic takového neviděl (to v tý Itálii bylo uplně jinačí) čuměli jsme na to a byly sme fakt vysraný z toho co to kurva je!? Když vidí člověk něco vyloženě neobvyklého tak mu z toho svím způsobem hrabe a má v některých shituacíh i pocit strachu ajn. Měly jsme jako fakt dost nahnáno protože to sme nikdo z nás nikdy před tim nevyděli, vypadalo to opravdu šíleně a už to trvalo tak dobrých 7-10min. kámošovo matka je ředitelka nějakých novin, říkal jsem ať jí okamžitě zavolá, ať pošlě někoho kdo to s kvalitní kamerou a stativem natočí! Kámoš ale samozřejmě nechtěl aby o něj matka neměla strach že ve 3 ráno po diskotéce někde vožralej řídí a vidí UFO tak se na to vysral a radči to dálkovejma světlama vyblikal kokot! V TU Chvíly jak začal přerušovaně blikat dálkovejma světlama směrem k tomu objektu tak ten objekt zmizel a nikde se tak 15 sekund nechtěl objevit...jaké bylo naše zděšení když jse objevil z ničeho nic jednou tak blíž k nám než byl !!!!! V tu chvíly jsme už byly totálně posraný z toho jak se to k nám šíleně přiblížilo!!! ... Týpek okamžitě začal startovat auto a mazaly jsem od tam tud hodně velkým fofrem!!! Jeho holka na něj řvala jestli je normální na to takhle blikat (měla z toho trochu větší paniku) ale ostatně to my všichni v tu chvíly!
Ujely jsme tak 6-7km a zastavily jsem vyloženě vedle takovýho stromu jako před tim u toho el.vedení aby jsem se na to znovu podívaly a přesvědčily se i z jiné strany zase v poměru toho stromu kterej samozřejmě stál rovně na místě ... opět jsme viděly to samý a zase sme dostaly velkej para-strášek .. TO už bylo fakt totiž moc a kámošovo holka okamžitě začala že musíme někam do civilizace mezi lidi, páč tam nebyla nikde ani noha nebo pouliční lampa Fatk mazec ... bejt tam sám a bez auta by muselo bejt fakt psycho ... velice, velice nepříjemnej pocit a zážitek
Po cestě domu jsem samozřejmě neřešily nic jinýho ... bylo to fakt strašidelný a všichni jsme měly totální adrenalin ... připadalo mi že mi mozek maká a vytváří chem.reakce tak na 110% fakt nechutný ... doma jsem nemohl usnout asi do 6 do rána ... furt mi to jelo v hlavě a nemohl jsem se zbavit toho blbého pocitu a otázky: "CO ŽE JSME TO KURVA TOHO BRZSKÉHO RÁNA VIDĚLY !!??
...
Samozřejmě v nadcházejícím obdobím jsme to zdělovaly pár známejm a taky se nám dostalo neočekáváné odezvy a reakce lidí že to taky nejspíš viděly nebo že to pozorovaly jejich známý tu samou noc kolem 3 ráno jako my.. dokonce kámoš narazil na nezávyslého člověka kterej vyprávěl z té noci dost podobný pozorování...

Takže to je asi tak moje tajemství o dvojnásobném pozorování U.F.O hehe... je to mazec a prej se to vidí jednou za život...já to už viděl asi dvakrát

Přístě se s vámi podělim o mojí duchařskou tématiku

peace...:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
*MasterBud* GreenHouse 2004
*WhiteRussian*SomaSkunk*SwissCrypto* OutdoorGrow 2003
*BlueBerry*El´Nino*SuperSilverHaze*SuperSkunk* GreenHouse 2002
Conspiracy: ConspiracyArchive.com*Infowars.com*Pentagon Strike 9/11

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Naposledy upravil sorethroat 13-07-2005 v 22:37 PM

Old Post 11-07-2005 v 15:15 PM
sorethroat je offline   Profil uživatele sorethroat   Find more posts by sorethroat   Foto galerie člena sorethroat   Click here to Send sorethroat a Private Message   Add sorethroat to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sorethroat! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 16

lakladno: no nevim, jestli je vhodný to vysvětlovat "spíš realistovi", ono to totiž vypadá, jako že jsem blázen .
Ano souhlasim, že je to třeba něco, co ještě neznáme...ty to neznáš, já to znám, problém je, že ty to nevidíš a tak to pro tebe není.
proč by tam někdo dával něco jako kazeťák?
Znám paní, která se přímo na "odesíláním"(lepší výraz mě nenapadl) duchů specializuje. Lepší je to proto, že lidi z těch důchů obyčejně nemaj dobrej pocit a hlavně proto, že ty duchové tam nepatřej, z určitejch důvodů zůstavaj na některejch místech-tam, kde žili, nebo zemřeli. Nechtěj odejít i když by měli.
Těžko ti pro tahle tvrzení najdu dostatečný argumenty, to po mě nechtěj. Chce to uvěřit a zažít....nebo zažít a uvěřit.

sorethroat: č.22 např podle jedný z knížek, kterejm věřim : Mohutná energie osobnosti, která může být použita k dobru i zlu. Kariéra, chladná logika, intuice je překřičena rozumem. Člověk ale má zůstat člověkem. peníze nejsou všechno. Toto číslo je jako supernova. Osobnost může zničit člověka samého. Měl by se naučit klidu a lásce, chvíli se zastavit a pomoci slabším.
..no to je přímo poselství, ne?

Něco jako ufo jsem viděla jednou, taky jsem byla ještě malá, pamatuju si to, jako by to bylo včera, ale přestomě tahle tématika moc nebere. Tvůj dlouhej příběh si dočtu, až budu mít trochu víc času. A jsem zvědavá na duchařinu

Old Post 11-07-2005 v 18:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás