Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jak a čím řezat zrcadla?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Lejzz
Nový Člen

Karma uživatele Lejzz - 0% Pěstitelská

Jak a čím řezat zrcadla? Příspěvek č. 1

Poradí někdo jak a čím řezat zrcadla?

Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!

Old Post 07-07-2005 v 09:00 AM
Lejzz je offline   Profil uživatele Lejzz   Find more posts by Lejzz   Foto galerie člena Lejzz   Click here to Send Lejzz a Private Message   Add Lejzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Diamantom dostanes ho v kazdom obchode s naradim...

Old Post 07-07-2005 v 09:09 AM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lejzz
Nový Člen

Příspěvek č. 3

citace:
Původní příspěvek od matko291
Diamantom dostanes ho v kazdom obchode s naradim...

Díkes...

Maminka mi říká, abych to nehulil, ale já ji stejnak nikdy neposlouchal, tak proč bych jí měl poslouchat zrovna teď?
---
Lidé mi nevěří, že dokážu vypěstit dobré rostlinky pod hodně slabým světlem z hafo zrcadly... Šak já jim ukážu!!!

Old Post 07-07-2005 v 09:23 AM
Lejzz je offline   Profil uživatele Lejzz   Find more posts by Lejzz   Foto galerie člena Lejzz   Click here to Send Lejzz a Private Message   Add Lejzz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Hej, ten nápad se slabým světlem a mega množstvím zrcadel stojí za zamyšlení...

Hodně štěstí a třeba časem poreferuj, jak se daří.

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 07-07-2005 v 09:40 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
varan
Stálý Člen

Karma uživatele varan - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

pohltí 60% světla.. Jo jinak diamant, není tak lehko k sehnání jak se říká... Nejspíš se ti povede sehnat takovou násadku s kolečkem s tvrdokovu, ta je k sehnání daleko víc...

Nehul už, máš celou hlavu rozmazanou...

Old Post 07-07-2005 v 10:49 AM
varan je offline   Profil uživatele varan   Find more posts by varan   Foto galerie člena varan   Click here to Send varan a Private Message   Add varan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

varan presne to myslim ale to neni tam nahodou nejaky jednotuchy diamant...

Old Post 07-07-2005 v 11:03 AM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

staci i diamantovej vrtak (s tvrzenou tzv "diamantovou" spici) udelat caru. podel lomu podlozit treba prknem nebo hranou druheho zrdcadla a opratne zlomit v care. zalezi na delce lomu od 50 cm vys bych to nechal na sklenarovi ale poduk jses sikovnej mohl bys to zvladnout.

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 07-07-2005 v 13:37 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lejzz
Nový Člen

Příspěvek č. 8

Hawke: Už bylo realizováno minulej rok. 13W úsporka a zbytek skříně zrcadla. Krásný kytičky... ) Letos dělám new pěstírničku a nemám udělané ty zrcadla. Minulou sezónu jsem je měl na zakázku, ale teď na to nejsou prachy.

To all: Takže stačí, když se budu ptát po něčem na řezání skla?

---

Old Post 07-07-2005 v 14:08 PM
ToxicXAtomic
Nový Člen

Karma uživatele ToxicXAtomic - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

No nechci ti nijak kazit plany,ale jak se Krupieer a varan uz zminily tak zrcadlo pohlcuje svetlo a to je 100% pravda!Takze si radsi sezen mylar a bud v poho.peace

Old Post 07-07-2005 v 17:06 PM
ToxicXAtomic je offline   Profil uživatele ToxicXAtomic   Find more posts by ToxicXAtomic   Foto galerie člena ToxicXAtomic   Click here to Send ToxicXAtomic a Private Message   Add ToxicXAtomic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Mno tak na rezani se prodava bud diamant ale ten je dost drahej a nebo kolecko.Prakticky to mas jedno cim rezes ale tim diamantem to je obtiznejsi a rozhodne neni pro zacatecniky.Jinak se na to kolecko nebo diamant netlaci.Musi to vydavat takovej strouhavej zvuk pri tom rezu.Jinak velice dulezita vec-kup si petrolej a ten rez predtim nez ho riznes namazni tim petrolejem jo a to kolecko do nej namoc taky-Jde to pak hladce a hlavne se sklo lip lame.Sklo ani lamat pres hranu stolu nemusis.Lepsi to jde tak kdyz ho jen na jedny strane (potom co ho riznes)porad nad stolem prizvednes,do mista rezu das trebas tuzku a to sklo na ni polozis.Pak jen s citem zatlacis na obe casti toho skla a uvidis jak snadno praskne.Jinak zrcadlo pohlcuje 40 procent svetla a je to to nejhorsi co muzes do pestirny dat......Jo a tim vrtakem to neuriznes ani nahodou to ti zarucuju.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 07-07-2005 v 17:20 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Jahudka! nejhorsi? no nevim a co vymalovat na cerno jo a tim vrtakem sem to ja nalamal uplne v poho zalezi na zrucnosti

Old Post 07-07-2005 v 17:35 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jahudka!
Stálý Člen

Karma uživatele Jahudka! - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Jo slo by to teoreticky i soustruznickym nozem z SK atd.Ovsem to clovek musi umet a neni to rez ale prasecina..Ono ten diamant je brousenej do urcityho uhlu a to kolecko jakbysmet.Proc by se pak delil diamant na sklo do 6mm a silnejsi?Je to prave kvuli tomu uhlu.Ja rezal skla 10 i vic mm tak vim o cem to je.Slo to jak po masle ale clovek musi mit na to ty spravny veci.

-Můj 1 indoor 400w-Jahůdkova laboratoř 2nd round.Kontinuální SoG, 60ks rostlin na 0,75m2,400w son-t agro>>(právě jede)-Vzhůru kořenama 2 - tentokrát od Jahůdky.-Jaké je nejlepší osvětlení pro matkárnu / řízkovnu?-Jak je to se začátkem doby květu a začátkem doby hnojení?-Je lepší keramzit nebo oblázky?-Poradna proti únavě po hulení.-V jaké výšce přepnout kytku na květ?A neb jak na to,aby nám to nepřerostlo.-Automatický zavlažovací systém Tropf Blumat (recenze)

Problémový člen No2

Old Post 07-07-2005 v 17:43 PM
Jahudka! je offline   Profil uživatele Jahudka!   Find more posts by Jahudka!   Foto galerie člena Jahudka!   Click here to Send Jahudka! a Private Message   Add Jahudka! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

jo doplnim to zrkadlo bylo tak 2- 2.5mm a vrtak byl asi tak 3mm tlustim to neslo mel prilis praseckou spicku. ale jak rika jahudka je lepsi mit na kazdkou robotu spravnej nastroj

Old Post 07-07-2005 v 18:22 PM
Lejzz
Nový Člen

Příspěvek č. 14

citace:
Původní příspěvek od ToxicXAtomic
No nechci ti nijak kazit plany,ale jak se Krupieer a varan uz zminily tak zrcadlo pohlcuje svetlo a to je 100% pravda!Takze si radsi sezen mylar a bud v poho.peace

Mylar? O co jde? Btw: Říkej si co chceš, ale já vím jakou jsem měl minulej rok s tímhle úrodu. Neberu ti ale to, že zrcadla světlo pohlcují, to je fakt... Beru to jako spíše podpůrnej prostředek...

citace:
Původní příspěvek od Krupieer
Ale zrcadla sou pry pro odraz svetla nevhodne,pohlcuji pry cervene spektrum........

O tom jsem taky četl, že to pohlcuje záření ve vlnové délce odpovídající červéné barvě, to budu kompenzovat červenými diodami.

Jahudka!: Díkes za návod...

---

Old Post 07-07-2005 v 18:23 PM
KJR
Stálý Člen

Karma uživatele KJR - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

A nebylo by dobrý mít tam Mylar a místo stínítka zrcadlo?(asi kravina co?)

Nigerzitty KOzař Řízky! crew

Old Post 07-07-2005 v 18:32 PM
KJR je offline   Profil uživatele KJR   Find more posts by KJR   Foto galerie člena KJR   Click here to Send KJR a Private Message   Add KJR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lejzz
Nový Člen

Příspěvek č. 16

Co je sakra ten mylar??

---

Old Post 07-07-2005 v 19:47 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás