Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » svetlé rastlinky
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6
Autor
Téma 
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

no tak po 10 dnech už vím že přelité to nebylo tak ted začnu zalívat jak blázen a uvidíme i když nevím jestli zalívat ráno a večer už nebude moc jinak tohle je moje nehorší sklizen totální pohřebyště už pohled na paličky je děsiví

Old Post 23-06-2005 v 20:51 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

nazdar priatelu
ved to ,ten pohlad...
je tu velké množstvo rozdielnych spôsobov zalievania-niekto 2x do týždňa,každý druhý deň,ale aj každých 12 hodín pol litra ! pravdepodobne to bude odvodené od vlhkosti prostredia,samozrejme od teploty,substrát,možno aj velkosti kvetináča,lebo silnejšia a mohutnejšia rastlinka,ktorá je hladná a smedná,pretože ju od rána do noci opekáme svetelnou palbou,ktorú majú tesne nad hlavou.ty ale kokos nemáš.kolko si im dával tekutiny?
malá rastlinka,ktorá spotrebuje menej vody prežila u mňa najlepšie,skoro bez následkov a to preto,lebo som zalieval všetky rovnako.kvetináč bol nepatrne ťažší a to aj napriek tomu,že menšia rastlinka je lahšia,ako rastlinka väčšia v takom istom kvetináči.podotýkam,že aj maličká rastlinka,ktorá spotrebuje menej vody,dostávala málo,lebo ani ona nieje krásne zdravá čo pri našich presne vytvorených najvyhovujúcejších podmienkach,ktoré sú sprevádzané originálnou výživou musí byť nevyhnutné.
každá dostala napiť 3,5dcl . rátam s tým ,že to rozchodia a splnia svoj účel potešením.skúsim zvýšiť prídel vody o 100%-čiže 3-3.5dcl každý druhý deň.
teraz ale haluzím,lebo je 10 dní do čísla 60/12 a takéto chudinky nechcem nechať bez hnojiva.ešte im to naperem kolko zvládnu,aby si pochutnali aspon v starobe:-))
pozor,aby si sa teraz neprezradil velkou spotrebou vody:-))

Naposledy upravil lubo 24-06-2005 v 01:00 AM

Old Post 24-06-2005 v 00:03 AM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

no mně zbývá slabejch 25 dnů do konce to se dá ještě neco vypozorovat já ted bude zalívat 0,3dl ráno a 0,3dl večer a to každý den předtím to bylo také každý den ale pouze ráno tak uvidíme zatím zdar

Old Post 24-06-2005 v 15:39 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Karma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% PěstitelskáKarma uživatele lubo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

tak to je velmi zaujímavý prevrat,ak by toto bolo aj po odstupe času príčinou-nedostatok vody.
myslím,že tých 25 dní by malo postačovať na to,aby si to zistili a mal po x rokoch vylúštenú záhadu žltnúcich listov.som fakt zvedavý,lebo ak sa to nevyrieši,tak sa budem báť skúšať to nanovo. to tebou spomínané hydro je haluz.máš chuť skúsiť hydro?mne to pripadá brutálne zložité aj ked v podstate ide o okysličovanú vodu v nádobe kde je upevnená rastlina,ale aj tak z toho celého ide brutálny rešpekt!čo by vlastne mohlo tak najpravdepodobnejšie ohroziť život rastliny v tomto systéme?zrazu sa mi to zdá velmi jednoduché-motorčeky,nádoby,keramzit...asi si budem musieť vyzisťiť,ako často sa to hnojí a mení voda v nádobe.a hlavne čo to je EC a ako sa to upravuje.je pravda,že hulivo z hydra je hnusná chuť?

Old Post 24-06-2005 v 22:29 PM
lubo je offline   Profil uživatele lubo   Find more posts by lubo   Foto galerie člena lubo   Click here to Send lubo a Private Message   Add lubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

a ešte pohlad na spomínanú najmenšiu rastlinku,ktorá pije vodu najmenej -rozdiel je 10 dní.viac listnatá je skôr fotená.po suchej diete ostala najzachovalejšia zo všetkých.

Old Post 24-06-2005 v 22:59 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 54

hydro je složité ale pouze v tom to posládat aby vše bylo perfektně slazené a hrálo to jak dobře naladěné piano když tohle zvládneš máš vyhráno protože pak už není co skazit koupíš PH a EC metr vše si změříš a je to když bude něco špatně tak to jen přeměříš a je to ale v hlíně je spousta aspektů které nemusí sedět i když máš PH a EC metr tak hlína je složitější vím někdo jen zasadí do kýble s hlínou a jede mu to krásně ale já prostě to štěstí nemám klidně se mi to může stát i u hydra to uvidím za měsíc ted mám ve skleníku tenhle bubler a vykvést ho dám do skříně když kytka nebude žloutnout tak podmínky ve skříni jsou dobré a problém je v hlíně a zalevání

Old Post 25-06-2005 v 16:58 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 55

tan bubler

Old Post 25-06-2005 v 17:03 PM
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 56

ej ty beťár,ty už bubler máš...a čo tá chuť? je to v pohode? niekto tu spomínal,že sa to nedá s hlinou porovnávať.

Old Post 25-06-2005 v 17:50 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 57

jo hlína je hlína ta chut je daleko lepší to bylo taky to co mně drželo u hlíny po celou tu dobu mích neuspěchů

Old Post 25-06-2005 v 18:40 PM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 58

tak nedostatkem vody to také není zalejval jsem ráno i večer po dobu6 dnů a žádná změna tak už nevím kde je chyba ted už jen nedostaterk vzduchu u kořenů nebo chybí dusík

Old Post 30-06-2005 v 14:26 PM
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 59

nazdar priatelu
žiadna zmena?.moje chudinky dostávajú o 100% vyššiu dávku tekutín,začali ožívať a ked na to pozerám po 9-tich dňoch,tak zmenu vidno poriadnu.pred dvoma dňami to bolo svetlejšie,čiže mne sa čiastočný návrat zdravšej zelene prejavil na deviaty deň. šišky naberajú na objeme a čo je zaujímavé-na pohlad hotová šiška začala vyháňať zo seba malé výhonky .
na fotke vidno ,ako stmavla zelená farba.stalo sa tak iba u rastlín,ktoré mali na pohlad listy ešte ako tak v norme zdravej zelene,no tie,ktoré boli na tom horšie,majú zdravú zelenú len na novo vzniknutých listoch počas tohto obdobia(len na vrchu rastliny) a u najhoršieho prípadu sú nie listy žiadne,ale aj napriek tomu rastlinka žije a šištičky naberajú pre nás výhodnejší rozmer.

Naposledy upravil lubo 30-06-2005 v 23:26 PM

Old Post 30-06-2005 v 22:47 PM
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 60

no a na porovnanie prikladám dalšie foto,kde je rozdiel dva dni z toho novšia(spodná) je zo včera- 30.06.05.

Old Post 01-07-2005 v 09:39 AM
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

ahoj lubo a hary....
mel jsem podobnej problem...a nejspis sem ho vyresil podivete se do threadu muze to byt plisen...

u me to bylo nedostatkem zivyn nebo zasolenou pudou...pouzivate enzimy??to by to asi vysvetlilo ja je totiz nepouzival a kdyz sem to tam nalil poznal sem zlepseni hned druhej den....mejte se chlapi..

Old Post 02-07-2005 v 06:57 AM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 62

nazdar scrat:
som rád,že sa ti rastlinky spametali,pozrel som si tvoj thread.
hnojím každú zálievku a enzýmy sú pravidelnosťou a to od desiateho dna života rastliniek.myslím si,že hnojím dostatočne,lebo na niektorých rastlinách sa objavujú trošku spálené okraje lístkov.no a tie enzýmy sú fakt dobré-po poslednom aplikovaní sa šuštičky viditelne zväčšili,ako keby to bolo pekelné hnojivo:-)) vela zdaru scrate

Old Post 02-07-2005 v 09:37 AM
lubo
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

štyri dni rozdiel.tmavšia dnes.
hary:skús aj viac prihnojiť,lebo ako scrat píše,nedostatok živín by sme tiež mali zobrať do úvah o hladaní príčiny.mojim sa nezdvihla o 100 % len dávka vody,ale aj hnojiva,pretože dostávajú obdeň 3-4ml/l alga blute a predtým raz za štyri dni.

Old Post 03-07-2005 v 01:08 AM
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 64

tak jsem u konce a na nic jsem nepřišel kytky žluté jak svin a dokonce ty co byly zelené ze žloutli také a to jsem 10dní zaléval minimálně a 14 dní jak blézen ale kytky si jeli pořád svou no nic ted pojedu bubler a jelikoš jsem bojovník a nerad prohrávám tak k tomu přihodím 2ks do hlíny ještě že je léto a mám pár kytek venku jinak by mě tenhle experiment donutil nějakou tu sušinu si koupit no ale co jsem vlastně chtěl už na začátku říct že v zalévání to asi nebude je to divné kytky stratí ty velké listy zežloutnou a zůstanou zelené jen ty u paliček nebo nové co narostou jenže kytka bez velkých listů rovná se poloviční krása výnos a kvalita ale proč žloutno to doprdele nevím

Old Post 07-07-2005 v 21:14 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás