Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sklenenka kolem toho chodim kazdej den je to tam dost maly ale dost hustyyyyy. je to jak jdes z namestí (od hospody potrefená usa smerem nahoru k VUT. nefim nejsem brnak nemuzu ti to dobre popsat no proste ulice rovnoběžná s ulicí veveří polevé straně je tam napsano sklenena pannenka nebo tak neco.... jestli to najdes tak napis jestli ne tak taky podivam se do mapy a popisu ti to presneji
Brno mám rád.Brno mně vyhovuje.Brno znám.Brno je místo kde jsem vyrostl.Brno je místo kde jsem studoval a studuji.Brno je místo se spoustou hospod,kde se dobře paří.Brno je pěkný město.Brno,město se spoustou zákoutí,kde se dobře hulí.Brno verzus Naše Věc.Brno není ani moc velký ani moc malý.Brno,město se spoustou pěkných holek.Brno není daleko od přírody.Brno má pěknou přehradu.Brno je bydlyštěm spousty mých známých.Brno nabízí hodně pracovních možností.Brno s gráfkama od Mr. Timo.
Tak ať žije B R N O
Jo pohoda, vidím že můj (blbej ) nápad se docela ujal když už je to takový tak bych se teda taky zůčastnil! To Brno mi sedí a ten spodní trakt nezní vůbec špatně! Někdo by si měl vzít na starost logistiku a někdo nezodpovědnej vyhlasit termin!!! Dyby něco tak moje ICQ 140141074
o.k. chlapi, ale chtělo by to nějak zabezpečit - no jo, možná to zní stíhoidně, ale čert a chlupatí nikdy nespí, tak jedem návrhy, brainstorming, lets´go ....
Chce to mega ochutnávku modelů, spoustu papírků a silné plíce - pokud můžu mluvit za sebe, vyhovovalo by mi to až někdy příští měsíc, no ale máte-li jiný návrh, dlouho se přemlouvat nenechám