Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zistis to jednoducho pomocou pre-flowers. aj ked je tato odroda dost specificka, znaky samcov a samiciek by sa mali objavovat tiez.
mozes si to pozriet napr. tu https://grower.cz/forum/showthre...ight=preflowers
Zaznelo tu viac nazorov tak niektore sa pokusim dat na pravu mieru.
Duck Foot je sativa nie indica ako si vela ludi mysli. Dalsi fakt- Dizzy slachtitelom s nickom FET od Spice Brothers sa nerovna Duck Foot od GN collection.
Zaujimava rastlinka co mas ale musim povedat,ze navykazuje znaky typicke pre Duck Foot a sice blanovite listy. Tieto skor vyzeraju ako povednute na krajoch ci tak nejak. Pozor netvrdim,ze su len tak na mna posobia. Naozaj by si mal rastlinke dopriat viac svetla aby nebola taka vytiahnuta.
Dalsi fakt- Duck Foot je ako tak iny od klasickeho Cannabisu len pocas vegetacanej fazy. POcas kvitnutia je to aj na pohlad klasicky Cannabis., Teda necakajte ine kvety atd.
Blanovite listy typicke pre tuto odrodu su recesivne, teda neckajate u F1 generacie,ze ich najdete. U F2 uz je mozny vyskyt ale tu to zaberie nie len vela casu ale aj vela rastlin potrebnych pre danu selekciu. Klony su samozrejme alternatyvou.
No tusim som napisal vsetko co som chcel.
Takze strihorukyeduar prajem ti vela uspechov a potentny zaver zivotneho cyklu
Ak ti mam pravdu povedat neviem co to je len viem,ze podla tychto fotiek mi to pripada podobne ako foto Dizzy-ho. Ale to len ako mi to pripada aby ma zas niekto nekamenoval.
Tak či tak...Je to stejně pro mě můj milááášek A krásná kytka! Škoda jen že se ještě nenašel někdo kdo by jí dal do svý matkárny na řízky! Myslím že zájem by asi bl...Tak zatím!
ty kytce rozhodne neco chybi, s mutaci to nema nic spolecnyho, tipnul bych si ze brom, obcas se mi to taky delalo kdyz sem pestoval kytky vevnitr ve spatny hline
na tech listech v detailu to je koneckoncu i poznat podle pigmentu