Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Austrálie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

neviděl jste někdo náhodou v čt doukument o šamanech v Australii

Liprd Hulmminen

Old Post 26-01-2002 v 13:37 PM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

to Lee prd

......no vidim,ze druzi nemaji odvahu se priznat.........porad nikdo.......no nic...tak ja se ti priznavam jako prvni (to je charakter co?) ze sem ten doukument o samanech v Australii opravdu nevidel....tak a je to venku....

[Edited by Piskot on 26-01-2002 at 03:30 PM]

Piškot @ like @ high

Old Post 26-01-2002 v 14:26 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

mea culpa, i já jsem za vola, ale zato jsem Příspěvek č. 3

kdysi viděl jednoho na vlastní oči. Bylo až neuvěřitelné, jakou přítomnost ducha jsem v jeho blízkosti cítil. Kudajča man mu říkali a byl starej jako Metuzalém.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 27-01-2002 v 03:51 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

2liprd
co takhle knizka Poselstvi od protinozcu od Marlo Morganove? Jestli jsi vnimavy otevreny a pozitivni clovek, tak precteni stoji za to.

chjo... kdybych cetl vsechna slova vcetne "ct" tak bych nespamoval...

[Edited by pan_dan on 04-02-2002 at 03:17 PM]

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 04-02-2002 v 13:45 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amík
Stálý Člen

Karma uživatele Amík - 61% PěstitelskáKarma uživatele Amík - 61% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 5

to Pan Dan : Nečetl jsi náhodou pokračování ? Nevim jestli do toho mám jít aby to nebyla jen nějaká ubohá nástavba.

to Liprd : Tak se chlape svěř o čem to bylo. Já to neviděl a ted si připadám ochuzenej. Tohle mě dost zajímá.

amík

Old Post 04-02-2002 v 14:16 PM
Amík je offline   Profil uživatele Amík   Find more posts by Amík   Foto galerie člena Amík   Click here to Send Amík a Private Message   Add Amík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

2amik Příspěvek č. 6

hmmm, to jsem necetl, ani nevim, ze neco takoveho existuje...
Ale jestli je pokracovani od toho samyho autora, myslim, ze stoji za to, M.M. je v tomhle ohledu korektni.

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 04-02-2002 v 14:19 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Vážení a milí je to dokument i o lidech kteří dříve emigrovali a žijí v buší ukazovali jednoho čecha abych to řekl co nejkratším (nemám bohužel čas) způsobem jeho cílem je vypěstovat dobrou ganju a jít se vykoupat dolů k řece. Hrozně moc o něčem takovým sním už kupu let a tohle mně dost zaujalo a o něčem jiným ted nemluvim, chci žít jednou taky tak , ale to je právě na dlouho abych vám to vysvětlil ale čas si pro to udělám , doufám že brzy.

Liprd Hulmminen

Old Post 06-02-2002 v 18:57 PM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amík
Stálý Člen

Karma uživatele Amík - 61% PěstitelskáKarma uživatele Amík - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Tak drahý Liprde tenhle dokument jsem viděl. musim říct že mě to uchvátilo. ten člověk o kterym píšeš tak ten měl tu specialitu že hulil nedosušenou ganju (nebo nedozrálou) . Mylsim že tam taky bylo o nějakym velkym domorodym šamanovi.

Old Post 07-02-2002 v 08:15 AM
Amík je offline   Profil uživatele Amík   Find more posts by Amík   Foto galerie člena Amík   Click here to Send Amík a Private Message   Add Amík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Jestli je řeč o tom, co jsem viděl já, Příspěvek č. 9

tak šlo o Charlie Soukupa. Ten by skutečně mohl povídat, ale jako obvykle, ti moudří se stáhnou do pozadí, aby mohli skutečně žít a nejenom naříkat, jaký život lidé kolem nich vedou.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 07-02-2002 v 10:21 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Kangoo land Příspěvek č. 10

Tohle je trošku off, ale moje kamarádka z Austrálie povídá toto: u nás si každej pěstuje. Vzadu na zahradě. V našem podnebí máš brzo kytky jak hrom, ověšený palicema.
Vecer sedíš u ohňů na pláži a díváš se na oceán. Nebo si vyjedeš do pouště, a pozoruješ hvězdy.

Old Post 07-02-2002 v 13:13 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

tož jasné... Příspěvek č. 11

No zrovna v nějakým starším tématu Nechcete? liprdovy produkce sem se na tohle ptal, jestli to taky něgdo viděl, no tak nevím esi teďs myslel ten stejnej dokument liprde, ale bylo to fakt moc fajn.
Však si to přečtite, nechce se mi to psat znovu.

2 liprd - kurňa taky si to mohl navázat na to téma, dyž už je jich tady milijón, ale fpoho, neber to negativně, název tématu Austrálie mnohem víc poukazuje na to že je to o Austrálii než název Nechcete? (kde se navíc řeší obecnější věci na dané téma). Chce to vychytat mazání a přejmenovávání threadů...

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 07-02-2002 v 17:32 PM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás