Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » lidi poradte mi!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Petes
Stálý Člen

Karma uživatele Petes - 51% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Takze panove abych si to ujasnil,bud si koupim sodik 70 wattu ale bez ostatnich komponentu.Docetl jsem se zde, ze je potreba ke sviceni jeste starter, tlumivku a kondenzator.Odsouhlaste mi to. Ten sodik je TeSLAMP typ-SHC 70 napeti-230 wattu-70 lumenu-6000 patice-E27. Na adrese http://www.ps-svetelnezdroje.cz je cenik komponentu k sodiku>ktere jestli mi je schvalite koupim.cena sodiku je 230kc

1.tlumivky pro sodíkové výbojky -70W 176,00 Kč [predpokladam ze tento typ je pro 70wattu a ze je to ta spravna tlumivka pro moji vybojku]

2.elektronická zapalovač - TZ 70S 203,00 Kč [take predpokladam ze je to pro muj typ sodiku]

3.o kondiku nemam ani paru. Tudiz ani nevim jake kapacity na 70watt.

Lidi prosim vas napiste jestli je to OK nebo je to uplne o necem jinem. Fakt dikes celkem 610Kc

anebo si koupim sodik typ SHCP 110 napet-230 wattu-110 lumenu-7800 patice-E27 ale je tu rozdil v tom ze je pro provoz bez zapalovace, urcenou pro primou nahradu rtutovych vybojek. Avsak cena je 260Kc u Teslamp.

Nevim jestli tomu dobre rozumim ale pro provoz bez zapalovace, to je ze nebudu potrebovat starter nebo co?
To je aLE prece blbost ne,v prvnim pripade cena 230Kc a k tomu jeste starter za 200 kila. V druhem provoz bez zapalovace cena 260kc. To nejak nesedi ne?

Lidi vysvetlete mi to a poradte mi!DIKES

Old Post 27-01-2002 v 12:16 PM
Petes je offline   Profil uživatele Petes   Find more posts by Petes   Foto galerie člena Petes   Click here to Send Petes a Private Message   Add Petes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JFKALFA
Stálý Člen

Karma uživatele JFKALFA - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

mel bys hledat je tu forum vo vybojkach teslamp tak tam se doctes vse potrebne

Old Post 27-01-2002 v 15:32 PM
JFKALFA je offline   Profil uživatele JFKALFA   Find more posts by JFKALFA   Foto galerie člena JFKALFA   Click here to Send JFKALFA a Private Message   Add JFKALFA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Xixao
Stálý Člen

Karma uživatele Xixao - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Petes: Nazdar,
a) HLEDAT A HLEDAT. Já sem taky ze začátku moc nehledal, ale věř mi že když projdeš tak 50%- 80% groweru, tak si udelas vlastni pestirnu bez zbytečných dotazu.
b) K tomu sodiku, jak už řekl JFKALFA je toho tady dost a dost, takže hledej. Provoz bez zapalovače = no starter

Xixao

Old Post 27-01-2002 v 16:59 PM
Xixao je offline   Profil uživatele Xixao   Find more posts by Xixao   Foto galerie člena Xixao   Click here to Send Xixao a Private Message   Add Xixao to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petes
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

Lidi dikes moc. Hledal jsem a hledal a nakonec vse co jsem chtel nasel. Super odkazy na prodejny komponenty proste vsechno!!!!!!!!!!!!

Old Post 27-01-2002 v 19:13 PM
Petes je offline   Profil uživatele Petes   Find more posts by Petes   Foto galerie člena Petes   Click here to Send Petes a Private Message   Add Petes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mejla
Nový Člen

Karma uživatele Mejla - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 5

zdarek ,, ,, chci ti jen rict ze mam tu SHCP-110 bez zapíku a v celku sem moc spokojen ,,do skrine to staci bohate.. mam tam 5kytí 3tejdny a za tejden uz dam 12/12 moc netopí takze je mam co nejbliz kytkám....
doporucuju ... jestli chces docela by me zajimalo jAk TO de u tebe .... napis

Old Post 28-01-2002 v 11:14 AM
Mejla je offline   Profil uživatele Mejla   Find more posts by Mejla   Foto galerie člena Mejla   Click here to Send Mejla a Private Message   Add Mejla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petes
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

Cau Mejlo, dlouho jsem se rozhodoval jestli bez zapalovace nebo se zapalovacem.Nakonec jsem si objednal ten sodik co mas ty. Trochu me presvedcila i cena ale hlavne ty{potrebuju malou teplotu na tu skrin co mam ja]!Pro studenta 200Kc je celkem big rozdil!Chtel bych te jen poprosit , jestli bys mi moch bud slovne, nebo prinejlepsim schematem popsat zapojeni s tlumivkou a kondikem.Jo a jeste jakou mas skrin? Myslim velikost a co vni mas za druh ganji?

Diky moc PETES

Old Post 28-01-2002 v 19:52 PM
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Obecné to petes Příspěvek č. 7

fse najdes na https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=854
Je tu proste vsechno

Old Post 28-01-2002 v 20:08 PM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petes
Stálý Člen

Příspěvek č. 8

Diky Rasto, jeste bych se chtel zeptat jakej kondik pouzit. Mam khama elektrikare a ten se me ptal jestli kondik na 230V nebo jinaci. Ja se v tom vubec nevyznam

Old Post 30-01-2002 v 13:38 PM
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

kondik na aspon 400V, nutny je bipolar (na stridavinu)

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 30-01-2002 v 14:00 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Petes
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Hej lidi, zhanel jsem jak jsem mohl ale nikde jsem nesehnal tlumivku 110Watt. Poradili mi v elektre ze bude dostatecne dobra i 125Watt. Lidi doufam ze to moc nevadi a ze ta vybojka ktera je na 100Watt nejakou dobu vydrzi. CO myslite?Vadi to moc?

Old Post 31-01-2002 v 07:27 AM
Petes
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

Lidi sory ale ta vybojka je 110WATT!!!!!!!!!!!!!!!Prepsal jsem se

Old Post 31-01-2002 v 07:29 AM
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

moc to vadit nebude - vybojkou potece mene proudu - cca o 12 % - coz znamena mene svetla. Snad to zivotnost vyznamne nezkrati, ale netroufam si to tvrdit na 100% - uz jenom proto, ze asi nedosahne provozni teploty, na kt. je konstruovana...

P.S. ja jsem se nedopsal - kdyz se prepises, prispevek zedituj (edit) a neposilej novy - je tu pak bor... neporadek

[Edited by viridis on 31-01-2002 at 01:54 PM]

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 31-01-2002 v 12:46 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás