Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jack Herer - 250 W sodik
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
deamoon
Nový Člen

Karma uživatele deamoon - 0% Pěstitelská

Jack Herer - 250 W sodik Příspěvek č. 1

Nazdarek
zhruba pred 3 mesici jsem zasadilrobil su a pod.
Tedko mi zbyva 15 dni do konce kvetu,ale jinak :
sem hlava dubova a nehnojil jsem ani na rust ani jeste na kvet,blbost,vim,ale co ted, kytka je 35 den na kvetu a ma zhruba 60 cm,neni moc kerikovita ale spis par stonku :-) plus listi
ale uz se zacali nahore delat palicky,ale problem je v tom ze ze spoda nejsou uz zadne velke listy,nektere jsem zastipl a jine seschly sami.topim 12/12 Maji do 30 C pres den a v noci okolo 24 C.Prozba zni tak ,ze bych potreboval poradit zdali jeste hnojit,prodlouzit celkove fazi a tak,proste to nechci posrat,uz tomu svitim 3 mesic :-)
Jinak dekuji a priste si budu davat Bacha :-)
Zatim cao

Old Post 15-06-2005 v 14:03 PM
deamoon je offline   Profil uživatele deamoon   Find more posts by deamoon   Foto galerie člena deamoon   Click here to Send deamoon a Private Message   Add deamoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Splif
Stálý Člen

Karma uživatele Splif - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Cua deamoone, chtel jsem se zeptat jakou lampou na to svitís? Ty rikas ze Ti zbyva jeste 15 dni kvetu, ale na tve fotce moc palicek nevidim Ty fotky spis vypadaj jako kdyby byly 15. den v kveteve fazi! A jinak si myslim ze na hnojeni neni nikdo pozde kdyz v zaveru vynechas abys nekouril "hnojiva"

Peace a hodne zdaru

Old Post 15-06-2005 v 14:25 PM
Splif je offline   Profil uživatele Splif   Find more posts by Splif   Foto galerie člena Splif   Click here to Send Splif a Private Message   Add Splif to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Splif! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rage
Stálý Člen

Karma uživatele Rage - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Heh tomu nechapem nejsou to nahodou samci lebo nevidim sisule skus udelat tetalnejsi foto na sisku ! A za 35 den kvetu na 12/12 by si uz mal mat huste sisule preto tomu nechapem

1.In70wSkuska

Old Post 15-06-2005 v 14:30 PM
Rage je offline   Profil uživatele Rage   Find more posts by Rage   Foto galerie člena Rage   Click here to Send Rage a Private Message   Add Rage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

tywe, takovydle sem mel pri prvnim grow, kdyz mi 250dina vysela tak metr a pul nad kytkama...jak vysoko ji mash nad kytkama?

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 15-06-2005 v 14:35 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

jj přesně tak Dude já to kutil taky tak zdálo se mi že to mrtě svítí tak sem to dal 1:20 nad kytky a vono hovno

Old Post 15-06-2005 v 14:44 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
deamoon
Nový Člen

Karma uživatele deamoon - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Nazdarek
Pravda : ja neudelal cooltube a mam v ty skrince dva 8 cm vetraky dole na privod a nahore jednu 12 cm na odtach.
Vybojka je od spicky kyti 35cm a niz ji dat nemuzu,takhle to mam presne 30 C,a kdyz dam niz tak stoupa.
Jinak palicky uz jsou,malicky,dodam fotecku za chvilku.

Old Post 15-06-2005 v 14:55 PM
deamoon je offline   Profil uživatele deamoon   Find more posts by deamoon   Foto galerie člena deamoon   Click here to Send deamoon a Private Message   Add deamoon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

nezastrihavas... je ti na prd ze mas 60 cm kytky podle toho jaky tam mash sero ti to nedosvito ani dolu... jeste otazecka cim vubec svitis ???
nevypada to na sodik...
skus hodit nakej ofuk na kyticky... a poradne tam rozves ty rucniky priste aby schly co nejlip... ted uz vlhkosti ubirej... kytky mash dost vytahly si na zacatku lampu mel hodne daleko ze ?
myslim ze s tim sklizenim bych jeste pockal...

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 15-06-2005 v 15:18 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

neni pravda znam lidi co nehnojily vubec a mely dosti pekny kviti....

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 15-06-2005 v 16:56 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

hmmm no pripustme ze je to sodik a vsecno v poradku(ta teplota se taky asi jeste da!a i kdyz by to melo bejt mnohem vetsi))ale po dukladnym precteni tvyho prispevku sem porozumel ze se ti teprve pred nakou dobou zacli tvorit palicky....je to tak??

ja bych to videl ze po zhasnuti!!kdyz maj met kyticky noc tak ti tam prosvita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nebo to otviras!!!!!!!!coz se pri kwetove fazi fakt nema!!musi tam byt 12 hodin svetlo,a 12 h uplna tma!!!!kwiti projevuji kweteni uz okolo 10dne
tak ze jedine tak(ale svedci proti tomu ze ti to prece jen vykvetlo)
ale pokud mam pravdu tak by tomu snad pomohlo zatemnit v noci a svitit jeste tak 40-50dni heh! ale fakt nevim mas to zapeklity...peace

Old Post 16-06-2005 v 18:58 PM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

hele co je to za seminka?mne se jednou stalo ze jack herrer od kamose nesel do kvetu tr a pul tydne...myslim ze to byl nejakej noname outdoor

Old Post 18-06-2005 v 13:52 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 11

citace:
Původní příspěvek od deamoon

Vybojka je od spicky kyti 35cm a niz ji dat nemuzu,takhle to mam presne 30 C,a kdyz dam niz tak stoupa.
Jinak palicky uz jsou,malicky,dodam fotecku za chvilku.

tak dej pred sodik sklo.Stoji to pajdu.+primy ofuk vybojky.Pak bys mohl snizit na 22-25cm a u vrcholku bys mel tech 27 stupnu.

p.s.:do dalsiho kola si procti nejake trydy 250karu-vyplati se to.Nemusis hledat hnedka 3 mam v zalozkach,ale nejsou moje

Old Post 19-06-2005 v 14:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuře
Nový Člen

Karma uživatele Kuře - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Stím hnojením je to škoda
Mohlo by to vypadat lépe
Jinak ale pěkný i když tam moc paliček není )

Říká se, že něco tak malého,jako je třepetání motýlích křídel,může v konečném důsledku...vyvolat tajfun na polovině světa.
Teorie chaosu.

Old Post 29-06-2005 v 11:16 AM
Kuře je offline   Profil uživatele Kuře   Find more posts by Kuře   Foto galerie člena Kuře   Click here to Send Kuře a Private Message   Add Kuře to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thcmh
Stálý Člen

Karma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% PěstitelskáKarma uživatele Thcmh - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Hezké, ať se ti daří

Kdo hulí ten umí
Outdoor 2005 by Thcmh *** Indoor BB by Thcmh - sklizeno
Kalkulačka spotřeby *** Kalkulačka výkonu
Maturita 2005 2kolo(září) *** Výroba pacháče
Komponenty sodíkových lamp - ZDE!

Old Post 30-06-2005 v 08:28 AM
Thcmh je offline   Profil uživatele Thcmh   Find more posts by Thcmh   Foto galerie člena Thcmh   Click here to Send Thcmh a Private Message   Add Thcmh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Thcmh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:13 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás