Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar wšetci.
Takže po SKUNK no.1 sa od.ebaly aj AURORY teda presnejšie slimaky ich zožraly.
Tí čo ma poznaju wedia že som pomerne mierumilowny člowek ale ked som uwidel tie dwe zelene mrtwe telička a tych dwoch hnusnych nenažranych slimakow,zobral som palicu a čakal ich podobny osud ako moje kityz !
NENAWIDIM SLIMAKY
Jednoducho mi tie modely asi niegdo sakramensky nepraje,ale newadi ja to len tak newzdám,takže zredukowane osadenstwo na OUT 2005:
2xMORUšKY (na obrazkoch)
1xSTONE FACE
3xNO NAME SKUNK(od kamoša Janisa ktoremu
za seeds wrelé dííík !)
Takže hodne štastia do growingu a dufam,že wás nepostihne podobny osud.
DIK za POZITIWNE ohlasy a nech sa wam darí !
*************GROWINGU ZDAR******************
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
NO SNAIL RULEZ!Asi to ti slimaci maju ako adrenalinovy sport, bo predsa musia vediet, ze ked ich niekto prichyti tak daleko neujdu..
Ale mam tu na nich jeden osvedceny recept staramama. Uplne najlepsie je zmiesat mletu kavu so solou v pomere asi 1:2 Takto to nasypat okolo zahradky (min 1/2 m od kyti) so sirkou asi 5 cm. A uvidis, ze slimaci sa ulakomia radsej na neaku datelinu ako by to mali podstupovat A v stredu uz aj sun ma vykuknut, takze v plnom nasadeni vpred
Vela zdaru K+
DIk za radu,hned to pojdem wyskušat aby som neprišiel aj o to málo čo mám.
To počasie je teraz fakt nanič,ale leto je pred nami,tak sa dufam niet čoho obáwat.Už nech wykukne OUR GRATEFUL SUN !
ZDAR !!!
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Tak a mame tu leto.
Tu su obe morušky w raste !
Na tej jednej som skušal zaštepit ale dowrzal som ten FIM,newadi hlawne ze žiju a su štastne a plne sil !
1 - 2. moruška 01-zastrihnuta
3 - 4. moruška 02
A tu je STONE FACE.
Spočiatku to s nim tiež newizeralo ružowo ale pozwiechal sa a rastie dalej !
Som rad pretože je to husty modelik a tie derawe listy a tenučka stonka sa mi nepačili.
Tag sa majte.
*************GROWERINGU ZDAR*********************
giovanni
aj ja som si vsimol ze sa to tu dost rozrasta aj o slovakou
skoda ze aj mi slovaci nemame daco podobne
su tu ajh neaky growery z vychodneho slovenska?
inac vsetkym growerom zdar!!
2:GrandmanmmGANJA
tiez mi slimaci pozrali vela kvetinkiek asi 15.su to svine. ja som obsypal stonky kvetiniek pilinami a pomohlo zle sa mu po pilinach ide tak to necha tak.a hlavne aby si nemal okolo kvetiniek nejake buriny z ktorych by ten slimak mohol preliezt na tvoju kvetinku! a este som tu cital ze pohaha zrezana pet flasa a hlavne vanish to slimaka spali a skoncil s obzieranim. alebo si okolo stonku daj smirgel cim hrubsi tym lepsie(ja mam na niektorych smirgel aj z medenym drotikom a nic ziadny slimak).alebo medenny drotik daj okolo stonky to vraj cez medeny drot slimak neprejde.ta tenka stonka moze byt tym ze ti tam malo fuka vietor. dufam ze som ti nejak pomohol na tych slimakov to kus!!! a k+
maj sa a nech sa dari caw zaSa
Dik wšetkym.Jasne že aj na Slovensku je kopu qualitnych growerov ale
su w tajnosti.Nemame takyto portal ako je GROWER ale aj tak možme byt štastny,keby sme bywali niekde na severe,napr. šwedsko,norsko
tag tam jedine INDOOR alebo platit drahe eurače za qualitny maras.
2 zasaik za weeela užitočnych rad.Ja som skusil tu kavu zo solou a tie PET flaše (na malych rastlinkach)a zda sa že pomohlo.
Tag sa majte,pestite,hulte,žite ! ! !
*********GOOD LUCK,ZDAR !*************
2 Slovak: Kristalon maš dwa druhy (je aj treti ale ten je na trávniky)
KRISTALON START-Na rastowu fazu,ma wela dusika.
KRISTALON PLOD A KVET-Na kwitnutie,ma wywažene množstwo N,P,K.
************DIK ZA POZITIW.OHLASY,KARMU A šECKYM ZDAR******
no tych krystalonov je pomerne viac napr. na jahody alebo podzim apod. inak co sa tyka toho plod a kvet...nemyslim si ze ma vyvazene pH na kvet, myslim ze ma hodnoty : NPK - 30:5:30 pricom dolezite na kvet je prave P ktore je dost uboho zastupene, myslim ze to nie je najlepsie hnojivo na kvet