Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Dobry i Špatny.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Radovan
Stálý Člen

Karma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% Pěstitelská

Dobry i Špatny. Příspěvek č. 1

Ahojky ja sem vám sem chtěl jen napsat že Grower je Dobrej ale pro někoho Špatnej muj soused je mu asi 13-14let se mně ptal jestli nemam na žilku tak jsem ho zkouřil ale jen lehce a pak druhej den mi řika že je na internetu na Grouwru a čte si tam pěstovani na stromech u sloupu v poli prostě všechno možny a pak šel a hledal kytky a taky našel a koho asi?????Hmm samozřejmně moje poličko a to se mi vubec nelibi že si to tady někdo čte jen aby pak šel a hledal na stromech v polich atd...Kdyby tu byl třeba nějakej vstupni test nebo to je asi blbost ale něco jelikož tu je mnoho takovejch co si to tady čtou a pak koukaj na mista co jsou tady vypsany.To je vše co jsem vam chtěl napsat.peace

Old Post 11-06-2005 v 09:28 AM
Radovan je offline   Profil uživatele Radovan   Find more posts by Radovan   Foto galerie člena Radovan   Click here to Send Radovan a Private Message   Add Radovan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sonner
Stálý Člen

Karma uživatele sonner - 87% PěstitelskáKarma uživatele sonner - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Grower by mal predovšetkym slúžiť ako pomoc pri pestovaní,ale ako vidíš sú aj takí ktorím sa nechce pohnúť zadkom a namiesto toho aby si čosi dopestovali budú radšej behať po lúkach a čorovať. :-(

Old Post 11-06-2005 v 09:42 AM
sonner je offline   Profil uživatele sonner   Find more posts by sonner   Foto galerie člena sonner   Click here to Send sonner a Private Message   Add sonner to your buddy list     Navštiv homepage uživatele sonner! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chell
Grower Rastawoman

Karma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% PěstitelskáKarma uživatele chell - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

test se chysta bude snad uz brzy
a slidma nic nenadelas dycky budou naky hajzlici co budou liny a jen hledat

ps presouvam do kurarny

člověk miluje jen to co uplně nevlastní...

žiju díky marihuaně

knihy o konopí

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 11-06-2005 v 10:04 AM
chell je offline   Profil uživatele chell   Find more posts by chell   Foto galerie člena chell   Click here to Send chell a Private Message   Add chell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gr@wer
Stálý Člen

Karma uživatele gr@wer - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Na tom, ze jsou lidi co chodi a kradou jinym kytky neni moc divneho a ani mne to moc nezarazi. Spis bych dal par po hube tem, co davaji zahulit 13ti letym detem !!!!

Old Post 11-06-2005 v 10:09 AM
gr@wer je offline   Profil uživatele gr@wer   Find more posts by gr@wer   Foto galerie člena gr@wer   Click here to Send gr@wer a Private Message   Add gr@wer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radovan
Stálý Člen

Karma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% PěstitelskáKarma uživatele Radovan - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

To by bylo good aby se sem nedostal každej previt co chce jen brat a nikdy NE zasadit!

Old Post 11-06-2005 v 10:11 AM
Radovan je offline   Profil uživatele Radovan   Find more posts by Radovan   Foto galerie člena Radovan   Click here to Send Radovan a Private Message   Add Radovan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Jojo corkari sou svine,ale todle mi prijde jako karmicka reakce jak svin
za to zes dal zahulit 13ti letymu klukovi(ja bych si to nikdy nedovolil)
1)to urcite nejni dobre kdyz ve 13ti zacina hulit a ty mu k tomu pomahas
2)vystavujes se sam mozny prude od rodicu-púockej az se zas jednou nekde nahuli rodice to poznaj a pro nej nebude nic jednodussiho nez
ukazat prstem na tebe zes mu dal zahulit

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 11-06-2005 v 13:04 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gr@wer
Stálý Člen

PM from Radovan Příspěvek č. 7

citace:
Tak to ne!

Tak to neviš par věci toho kluka znam od 10let a vim že toho vyzkoušel tolik že čara nebo koule je pro něj normal tak zas vim s kym dam žilku určitě nebudu čekat před školou a nakyho 13 nebo 14 kluka zhulim když ho uvidim poprve a nebudu ho znat!!!!!!peace

Co tak to teda ne?! To teda jo!! Co to pises za nesmysly? Jak s tim souvisi, ze ho znas od 10ti let nebo ze uz jsi mu daval i koule?

Sam mam temer takhle staryho kluka a zjistit, ze mu nejakej parchant jako ty nabidne "zilku" ve 13ti letech, tak ho zmaluju, ze se ani sam nepozna. Hovado!

Old Post 11-06-2005 v 13:18 PM
gr@wer je offline   Profil uživatele gr@wer   Find more posts by gr@wer   Foto galerie člena gr@wer   Click here to Send gr@wer a Private Message   Add gr@wer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hezka holka
Nový Člen

Karma uživatele hezka holka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Dát zahulit 13ti letýmu, i kdyby to byl největší narkoman v republice je svinstvo a kvůli takovým jako seš ty se legalizace nedočkáme. Je to hnusnej trestnej čin, za kterej bych ti rozbila tlamu, kdybych tě znala. A ještě se tím chlubit, to jen ukazuje tvoji nízkou mentalitu.. A že ti našel políčko je smutný, ale dobře ti tak!!!

Naposledy upravil hezka holka 11-06-2005 v 13:53 PM

Old Post 11-06-2005 v 13:26 PM
hezka holka je offline   Profil uživatele hezka holka   Find more posts by hezka holka   Foto galerie člena hezka holka   Click here to Send hezka holka a Private Message   Add hezka holka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radovan
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Jasny a nikdo zvas nemněl s Marihuanou ve 13-14letech nic společnyho???A nevim kdo se tady tim chlubí to si zas každej muže přimyslet žejo Hezka holko??????

Old Post 11-06-2005 v 13:34 PM
gr@wer
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

No ja teda nemel .. mozna je to tim, ze jsem mel stesti a nepotkal nekoho jako ses ty!

Old Post 11-06-2005 v 13:36 PM
hezka holka
Nový Člen

Karma uživatele hezka holka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Já taky ne, ve 14 sem ani pořádně nevěděla, co to je. Co si každej může může přimyslet? Já sem poprvé hulila v 19ti a sem tomu ráda. Ty seš u mě, Radovane, obyčejnej sráč. Buďto je ti taky 13 a nebo seš duševně zaostalej, dle toho, co píšeš. Se prober, petrolíne!

Naposledy upravil hezka holka 11-06-2005 v 13:54 PM

Old Post 11-06-2005 v 13:44 PM
hezka holka je offline   Profil uživatele hezka holka   Find more posts by hezka holka   Foto galerie člena hezka holka   Click here to Send hezka holka a Private Message   Add hezka holka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRAINDEAD
Stálý Člen

Karma uživatele BRAINDEAD - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

Kazdej dela chyby ale bejt tebou Radovane tak tuhle si zapamatuju!
Protoze davat pohulit 13ti letymu klukovi je extra bullshit a jak psal
grower bejt otec toho kluka a zjistit to taky bych asi pro ranu nesel
daleko a kdybych byl velkej picus(samozrejme jen teoreticky) tak te udam policajtum

BFC&FLATLAND REPRESENT

Old Post 11-06-2005 v 14:56 PM
BRAINDEAD je offline   Profil uživatele BRAINDEAD   Find more posts by BRAINDEAD   Foto galerie člena BRAINDEAD   Click here to Send BRAINDEAD a Private Message   Add BRAINDEAD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Ok, zastavte vylevy kritiky a agrese na Radovana, myslim, ze uz si snad uvedomil svou chybu a priste o MJ pred mladistvym pomlci.

A to, ze na groweru jsou jak pestitele, tak corkari (trebaze to tu jenom ctou) nezabranis.. Tim, ze grower poskytuje informace pestitelum, je zaroven poskytuje i corkarum (kteri grower znaji).
A dycky se najde nekdo, kdo informace, ktere si tu precte nejak zneuzije..

p s y c h o 8 4

Old Post 11-06-2005 v 15:55 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Radovan
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

Jo dobře udal jsem chybu ale beru to podle sebe že ve 14jsem mněl prvni brko a tak nak se o tom hodně dověděl.Ale je mi lito že se všichni zamněřili na mně i když jsem psal o čorkach co to tady čtou a aby se řešilo tohle nějakej test třeba ale vybrali jste si něco jinyho.peace

Old Post 11-06-2005 v 17:05 PM
Radovan
Stálý Člen

Příspěvek č. 15

Jo chtěl jsem poděkovat PsYcHo84 že to opravdu stačilo napsat jednou.A chtěl jsem dodat že kdyby ste mně znali třeba osobně nebo vic než z jednoho přispěvku tak to je něco jinyho.Ale je pravda že jsem udal chybu.Ale nikdy jsem nic s nikym nemněl za problem s hulenim tim myslim že jsem nebyl nikdy u policajtu kvuli Marihuaně ani s ničim jinym.

Old Post 11-06-2005 v 17:36 PM
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

GROWER: RADÍ-HĽADÁ-INFORMUJE . Ale naradí ako nejakemu poctivemu growerovy nejaky skur...veny lenoch a sračka čorkárska vy..jebe cele poličko o ktore sa mi podctivci tak verne starame
FUCK OF THIEFS

Old Post 11-06-2005 v 20:10 PM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:18 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás