Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pavlik: no takhle paušalizovat se to nedá, co je notorickej hulič, někdo kdo vyhulí denně, 20 nebo 10 nebo 3 brka?
já mám období kdy klidně hulim 3-4 brka denně třeba 14 dní v kuse a nemám problémy si plnit svoje povinnosti, jít do práce (hulim až po práci), udělat si svoje věci, taky mám dost zálib na který neseru (chov pavouků, motorka, kolo, hokej, hospoda, pěstění, internet, příroda, atd. atd.) spíš mě právě baví dělat plno věcí vyhulenej, né se vyhulit a bejt uplně nepoužitelnej, někdy naopak třeba celej den, když mám volno, tak se jen válim a hulim, ale to je třeba jednou za 3 neděle jeden den, tak že nic co by mě trápilo
na druhou stranu znám takový co si myslel, ale neni jich moc (vono totiž mít co hulit, taky něco stojí ať pěstuješ nebo kupuješ to stojí ještě víc, a z toho plyne že potřebuješ prachy, a z toho zase plyne to že je musíš vydělávat... a tak dál ) prostě tak jak si to napsal mi to přijde jako blbost...
Otone-Já to nepaušalizuji,
napsal jsem, že JÁ to v mém okolí vidím běžně.
Což není nějakým vyjádřením mého názoru, nebo úsudku,
ale pouze konstatováním faktu četnosti té nectnosti, totiž samozřejmě ne všichni, ale velmi často.
Vono tady jde taky dost vo jakej je ten člověk. No a taky tady jde dost vo věk. Ted jsem přišel na to že třeba hulit už ve škole je chyba(základní.,střední,vysoka) myslím tím samozřejmně přístup k ní. Tráva totiž k sobě člověka dost připoutá. A jestli si někdo myslí že ne tak at třeba na rok přestane hulit a pak zase začne. A uvidíte jakou budete mít na to chut a vydrž. No a proto je lepší hulit když už jste vyšli školu, ale na to jsem měl přijít dřív. Ale jak jsem řekl záleží to na každým zvlášt.Ale lidi jse pak daj shrnout do 2 základních skupin: klidasové a vypočítavý mrchy(těch je doufám mín)
lidi to vesměs berou. teda takle-bavim se s lidma který to berou=huliči. a ty lidi, kterym se nelíbí co dělam, tak ať se do mě neserou. tečka. to že nehuliči neví co hulení obnáší (ty radosti) je fakt jejich mínus a já jim to vysvětlovat nebudu když sou tak zabedněný
Fakt se mi někdy otvírá nožík v kapse, když mi nějakej kretének/ka co v životě neměl ani práska řekne: "ty už to radši nehul." Minule se mi to stalo, když sem zapomněl na to, že bráchova holka má svátek...
Někdy mi připadá, že sou to takoví zoufalci, že přímo čekaj až udělam nějakou chybu - z roztržitosti nebo když něco popletu, aby mi to pak mohli vpálit do ksichtu - jako že už sem taková troska nebo co! a přitom má píča sotva poloviční vzdělání než já a je o 6 let starší...