Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nemám strach ze smrti jako takové ale spíš z toho co jí předchází mám na mysli bolesti trápení a muka no jak se říka smrt není zlá ale cesta k ní a když o tom tak přemýšlím mám větší strach z toho jak se budu trápit mí blízký až já odejdu
jedno je fakt, ta krava by zomrela ci ju kupim alebo nekupim, to ostatne je uz len vec polemiky cize len same keby keby keby
No a když tedy ta kráva umře stejně, tak co se stane, když si tisíc Sinuhetů řekne, že to jíst nebude a když si tisíc Caesarů řekne, že to jíst bude? Nebo třeba milion? Stále zemře stejný počet krav?
a co gdyž tisíc Pavlíků vleze na thread, nepřečte si hádku mezi Sinuhetem a Caesarem a zasere ten thread ještě víc než oni dva???
ale naštěstí jeden chytrej Caesar (i když s ne moc sympatickejma názorama) si řekne to samé co já a vysere se na odpovědi...
ach jo...
jestli se chcete držet kraviček, tak tady je to vo ničom a furt dokola
A co když Miris tímto svým příspěvkem zasral
tento thread ještě větším nic než Pavlík?
Pokud ti lidé stále diskutují, tak pro NĚ
to asi o ničem nebude, jinak by nediskutovali.
To, že pro tebe to je o ničem, neznamená,
že to tak mají všichni, tak buď v klidu,
já narozdíl od tebe jsem napsal něco k tématu.
asi tak smrt se nas dotyka kazdym dnem neni to ten samy pripad jako kdyz nam zerme pribuzny ale v podstate vsechno jidlo co jime bylo puvodne zive maso i rostliny. to co kourime jak uz zde zanelo taky. sice svym rostlinam rikame milacek ale kdo z nas by vyhulil svyho psa nebo krecka i kdyby ho to zhulilo? takze smrt je treba rozlisovat i kdyz v podstate jde vzdy o stejny proces...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
V Číně např kočky neřešej, to je běžná součást jídelníčku,
v Tichomoří, kde jim běhaj morčata, tak tam to maj tak,
že když je jídla dost, tak morče je hračka pro děti, když je jídla málo,
tak jde morče na pekáč. Ale on tam maj vesměs bídu, tohle asi neřeší.Podstata je v tom, že my, bohatí, máme peníze na volbu a změnu, nicméně to neděláme.
já jenom že se opakuje diskuze Caesar vs Sinuhet, proto sem to psal. Jinak je mi jasný, že mám nechat diskusi běžet. Ale neni mi jasný, proč furt dokola to samý
a pořádně čtete co sem psal!!!
ked smrt príde tak príde a ja s tým nič nenarobím nečakám ju ona príde sama
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
nebojim se smrti jako takový, spíš se bojim toho, jak sejdu. moc se mi nechce se topit, dusit, bejt ubodaná... ale zatim žiju, tak si s tim nebudu dělat hlavu a využiju každičký vteřinky, která mi byla daná. jestli mě zejtra někdo zastřelí, tak si chci dnešek prostě užít :-)
smrt je hodne divna vec nekdy kdyz vas tu neco nasere tak chcete zmizet ... ja sem mela pokus o sebevrazdu ale kamos co dela na psychiiatrii je mrte pomoh smrti se nbojim ... proc taky ... to co se stalo v mym zas*** zivotë je taky dost humus kor kdyz sem to necekala a udelal to muj nejlepsi kamos ....