Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Bojite se fizlu kdyz jedete zhuleny autem ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
skogen.van
Nový Člen

Karma uživatele skogen.van - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

.....o hulení za volantem toho moc nevím,neb jsem auto dal před lety do šrotu....ale o hulení za řidítky bych neco věděl.
...i když nejsem majitelem řidičského oprávnění na velký mašiny(jinak mám řidičák na všechno a jezdim už jedenáct let,na motorce samozřejmě dýl,takže nejsem žádný silniční ucho....to jen na okraj pro moralisty)nedalo mi to,a jednoho pošmurného dne jsem si přivezl od kámoše dvjeapůly jawinu,po nezbytnejch opravách a úpravách(mimochodem,ta motorka taky nemá papíry,ale na svou čest zde prohlašuji,že se ještě nehodlám zabít,a že ta mašina je v cajku)jsem konečně vyrazil.
vzhledem ke zde již zmíněným okolnostem se pohybuji pouze po okreskách a polních cestách a tak mne jednoho letního dne napadlo,což takhle zpestřit si prožitek z jízdy nějakým dobrým špíčkem?
jak jsem si usmyslil,tak jsem udělal.a bylo dobře.
ona ta jawa už má nějaký ty kilometry taky nakroucený a není to žádnej závoďák,takže moje maximální rychlost nepřekročí osumdesátku,ale můžu vám říct,že pocitu kdy jedete v létě vpodvečer vesničkama a krajina jen tak tiše brumlá okolo vás,se nic nevyrovná.......policaji jsem se ze začátku docela bál,jenže už jezdim třetím rokem a ještě jsem žádnýho nepotkal,natož aby mně stavěl......už aby bylo zas teplo......

Old Post 24-01-2002 v 21:44 PM
skogen.van je offline   Profil uživatele skogen.van   Find more posts by skogen.van   Foto galerie člena skogen.van   Click here to Send skogen.van a Private Message   Add skogen.van to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Pohodička auto Příspěvek č. 66

Nejlepší je stejně si zaject někam na parkoviště u lesa, dát faju a pak si pořádně zajezdit. ale bacha na plyn! a

:brzda se taky sem tam hodí.

OSTRAVA JEDE...

Old Post 24-01-2002 v 21:50 PM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
beggha
Nový Člen

Karma uživatele beggha - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 67

HELLOU Houbajzz
Takze moje draha MATI pracuje u nami vsemi milovane FUCKING POLICE takze se ji na to obcas poptam a zatim by te rizeni ,klidne i zhulenyho na mraky,nemelo nak vaznejc znepokojovat.JO je pravda,ze uz maj naky vychytavky,tusim ze SRN,ale jsou to relativne drahy hracky takze to na tebe z 99,9%nevytahnou.Klidne se dal voz ve svy kare zhulenej az na pudu.

Joint A Day Keeps Doctors Away
beggha

Old Post 25-01-2002 v 16:33 PM
beggha je offline   Profil uživatele beggha   Find more posts by beggha   Foto galerie člena beggha   Click here to Send beggha a Private Message   Add beggha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Založil jsem nový thread a nevěděl o tomto..., tedy přesměrovávám debatu sem.

PORSCHAK
Co si o tom myslíte a co zajímavýho jste zhučený v autě zažili? Sice se tady o řízení povídalo, ale vždycky jen tak nějak okrajově.
Řídím hrozně rád a hodně často, vlastně pořád, denně tak 100km určitě.
Tuhle jsem si zahulil v Polsku, když jsem se vracel domů a bylo to supr. Cesta ubýhala rychleji a co já všechno v tom autě dělal...
Když jsem se zhulil včera před jízdou, v káře jsem křičel různý nesmysly, tam se dá řvát cokoliv.Taky jsem povídal:"To je ostrost. To je úžasná ostrost.." - přišlo mi, že řídím naprosto dokonale...tak jsem se pořád chválil.
Musím běžet, potom přidám...

odpověd Hruuuuucon:...cíleně se zhulovat v káře je dost vošajstlich a nerad bych Tě potkal, ausgerechnet teď v zimě na silnici, až si budeš hulákat, že je to vostrost; nebo až zfučenej pojedeš po chodníku, gde povede moje žena mojí dceru ze školky... To bych Tě pak musel

Samozřejmě si dělej co chceš, ale hulit v káře, chlastat za volantem, hmm...nějak nevím, draku. Nedávno jsi tady plamenně brojil proti dýlování, OK.

Ale zhulit si lebku, než sedneš do káry je stejná chucpe - je to další zneužití jedný krásný kytky a až se někde vymázneš / někoho přejedeš (to ti samo nepřeju), tak si na tobě smlsne TV HOVNA, BLESK a spol a představí huliče zase jako nesvéprávný hovada...

Sám jsem tedy nikdy nic zfučenej v autě nezažil, zato brácha se dost ošklivě vymáznul v autě, kde seděli 4 lidé pod vlivem...vod tý doby v autě nehulí, jeden z nich přestal vůbec.

odpověd Chobot: Hruucoone, 100% souhlas. Ridit zhulenej je nezodpovednost a zhovadilost. Kdyz uz si to nakous, tak podle mne je to podstatne horsi nez dealovani, dealovanim totiz clovek neohrozuje nikoho krome sebe.

odpověd PORSCHAK: 2hruuucon: Soráč kámo, ale já vím, co si můžu dovolit, najel jsem moc a moc kiláků, myslím tak za poslední dva roky sto až stotřicet tisíc, a předtím taky moc.
Máš určitě pravdu v tom, že je to nezodpovědný, ale zase, je v tom spousta ALE.
Záleží na zkušenostech řidiče a stylu jeho jízdy. Určitě se nezřídim tak, abych si pletl pedály a neviděl na cestu, což by se mi po skaňourovi jistě stát mohlo. Jsem zodpovědný vůči sobě a druhým lidem na silnici. Myslim, že jsem dost ohleduplnej řidič, kdyby všichni jezdili jako já, byla by radost jezdit.
Můj kamarád se taky těšívá na cestu domů, říká, že "si to dá", já si to taky rád dávám, jedu pomalu, ohleduplně, přemýšlím o spoustě věcí a přitom si připadám, že jedu ještě zodpovědněji, než jindy, protože se na cestu soustředím, věnuju se jenom řízení.
Reakce řidiče pod vlivem THC jsou sice zpomalené, ale nedá se to srovnávat s alkoholem, když jsi hodně unavený, jsi schopen reagovat podobně rychle, možná i hůře.
Když někdo jezdí mizerně, těžko bude řídit zhulenej líp, to je jasný, asi bude mít větší problémy. Když pojede zhulenej někdo, kdo může učit ve škole smyku, asi to nikdo na něm nepozná.
Je to o zodpovědnosti. Já jsem zodpovědný.

2chobot: Srovnání s dealováním mi přijde absurdní, ale že může být řízení pod vlivem THC ještě horší? No to snad ne....

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 19-12-2002 v 11:56 AM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grassgeo
Stálý Člen

Karma uživatele grassgeo - 9% Pěstitelská

Obecné podotek Příspěvek č. 69

Každý by měl vědět v jakym je stavu, jestli za volant ano, či ne.. Já osobně buď sem zmaštěnej, že na řízení prdim, nebo jen tak do pohody a to zvládnu..
Jinak, kvůli chlastu jsem přišel o auto a na čas o papíry, starej dědula to do mě napral, já na hlavní, děda na vedlejší na stopce a tumáš!!! Jenže večer před tím byla oslava- nadejchal jsem 0,5 promile a bylo to v háji.
Tudíž chlast za volant fuckt nepatří. Hulčo podle toho, jak se kdo cítí, bych řek...
Jo, ještě ke kapkám- Visine je nahovno, drahej a kazí se!! Super kapky jsou Evercil- cena cca. 35 Kč, stejný účinek a dýl vydrží!!! čus

Old Post 19-12-2002 v 15:38 PM
grassgeo je offline   Profil uživatele grassgeo   Find more posts by grassgeo   Foto galerie člena grassgeo   Click here to Send grassgeo a Private Message   Add grassgeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

porshak: Jo, srovnani s delaovanim je absurdni, mluvil sem o tom jen proto, ze to hruucoon nakous. Ale trvam na tom, ze rizeni pod vlivem THC je horsi - duvod uveden vyse.

chobot

Old Post 19-12-2002 v 16:24 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

no ja z nich strach nemam,i kdyz jak urcite uznate je to celkem neprijemny..no ale kdyz ste totalne na sr**ky,a bengum se ukazou na digosi samy nuly tak z toho musi bejt hodne v prdeli von sam taky

roll,roll,roll a joint...

Old Post 19-12-2002 v 17:17 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čaba
Nový Člen

Karma uživatele čaba - 21% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 72

Tak to me se stala prihoda.Jeden muj kamoš děla v jedne fabricce kde delaji stoly,dveře a ruzny nabytek ze dreva.No a,že ma udelanou nejakou fusku a potrebuje to odvezt.A do mojeho auta se to pry vleze.Tak jsem do toho sel.Kdyz jsem tam prijel mel pripravenych sest protipozarnich dveri.Na to ze mam celkem velke auto-omegu caravan,zhodil jsem zadni sedacky a pekne jsme je tam naskladali bylo to tak tak.Muj kamarad porad stihoval jesli nekdo nejde,nejede,porad se otacel.Ani se mu nedivim.Ale odjeli jsme v klidku a ze si pujdem nekde do pohody zahulit tak jsme vyjeli kousek za mesto.Auto jsme nechali na ceste a sli si sednout na pole asi dveste metru od auta.Sedime,balime,hulime,kecame a najednou vidime svetlo u auta.Co je,kdo to je.Jdeme pomalu,nenapadne k autu a jak se blizime rozpoznavame policajty.A jeje.Pruser.Byli jsme zhuleni na maderu.Kamos zacal,ze jdou po nem,ze nas nekdo videl a nabonzoval.Je to jasne.Divaji se na dvere.Ted auto u cesty a jeste k tomu az po strop naplnene novymi dvermi.Co ted.Ja jsem v tom taky.Moje auto.Jdem tam.Ted.Tak zhuleni.Nejdem.Sli jsme zpatky a vymysleli ruzne story o tom proc mame tolik dveri v aute a co tady delame.A na jednou odjeli.Sli jsme oklikou kolem jednoho marketu(co kdyby tam jeden zustal schovany)aby kdyby neco tak jako,ze jdem jenom okolo.Jenze oni tam maji u toho marketu policajti kameru takze jen jak jsme se vynorili z pole a sli pres parkoviste prisvisteli benga a co tady ted delame a my,ze se jenom prochazime a obcanky nemame.A oni na me vyhrkly moje jmeno,adresu a jestli to auto co tam stoji neni nahodou moje.A to jsem si rekl je to v prdeli.A jenom podotkl,ze si mam priste zavirat stresni okynko at my to nekdo neukradne.Nasedli a odjeli.A nas chytl takovy zachvat smichu z toho,ze zatim co my jsme hulily policajti nam hlidali auto.Tak nejak to bylo.

Old Post 20-12-2002 v 00:38 AM
čaba je offline   Profil uživatele čaba   Find more posts by čaba   Foto galerie člena čaba   Click here to Send čaba a Private Message   Add čaba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

2čaba: Tak to by šlo....Akce jak svině.Už vás vidim, dva týpky zhulený namarast, co maj stíhu z flojdů a vůbec netuší. Už se vidim místo vás, haha...

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 20-12-2002 v 14:39 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dck
Nový Člen

Karma uživatele dck - 0% Pěstitelská

2 IANICK Příspěvek č. 74

Zaujalo me IANICKOVO tvrzeni

"opět mi nezbývá, než přitakat. Kdo si vyřizoval zbrojní průkaz ví, jaké jsou kolem toho obstrukce.
Přitom střelnou zbraň typu pistole, revolver, brokovnice, považuji za méně nebezpečné věci, než auto v dnešním provozu.
Někdy mám pocit, že řidičák dnes dají každému, kdo se naučí číst a psát.
Kdyby se řidičáky dávaly za stejně přísných podmínek jako zbrojní průkazy - óóó jak by bylo na cestách krásně pusto."

Nevim mozna ted budu trochu off topic, ale rad bych tu popsal svuj zazitek, kdyz jsem delal zkousku na zbrojni prukaz, a kterej me osobne dost zarazil:
Jako prvni podminku zkousky musite napsat test ze zakona o zbranich, prvni pomoc, technicke veci atd. Sedelo nas si 20 v maly mistnosti, komisar rozdal testy, rekl neco ve smyslu ze si musi neco zaridit a odesel pryc, cimz zacala hlasita debata mezi vsemi uchazeci (otazky typu "ma nekdo trojku? je to acko nebo becko?" apod.)

Po testu, kterej meli vsichni prakticky na plnej pocet bodu (jak taky jinak), se slo na praktickou stranku zkousky, cili sborka a rozborka a samozrejme strelby. Z pistole (vetsinou CZ 75) se musite na 5 ran trefit alespon 3x do terce o rozmerech pul krat pul metru, to cely na vzdalenost 5 metru.
Prede mnou strilel takovej vesnickej chasnik. Netrefil se ani jednou, neveril jsem svym ocim. Proste terc se vratil absolutne neporuseny. To by myslim nedokazal ani normalni clovek ktery by v zivote pistoli nedrzel v ruce. Komisar prozkoumal terc, rekl: "To nevadi" a naladoval mu tam dalsich 5 naboju. Pri druhy serii se ten chlapik trefil 2x (do rohu). Po komisarovych slovech "V poradku" jsem se fuck zhrozil :-)))

Proste muj dojem je ten ze zbrojak daji kazdymu. Kdyz jsem delal ridicak, byl jsem z toho pekne vyklepanej a pres rameno mi porad koukal policajt. BTW tomu chlapikovi preju hodne stesti, jenom doufam ze mu ten prukaz propadne driv, nez si staci koupit bouchacku a nekoho (nebo sebe) zabit.

Old Post 20-12-2002 v 17:45 PM
dck je offline   Profil uživatele dck   Find more posts by dck   Foto galerie člena dck   Click here to Send dck a Private Message   Add dck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lauf
Nový Člen

Karma uživatele lauf - 0% Pěstitelská

ianick Příspěvek č. 75

i kdyz v obou pripadech jenom jednou, vitej do naseho klubu totálních debilů, idiotů, čuráků, zmrdů, chujů, kokotů a vylízanej naprosto bezohlednejch magorů...

Old Post 22-12-2002 v 01:34 AM
lauf je offline   Profil uživatele lauf   Find more posts by lauf   Foto galerie člena lauf     Add lauf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vriter@cz
Stálý Člen

Karma uživatele vriter@cz - 81% Pěstitelská

:)) Příspěvek č. 76

Ja jezdim zhuleny strasne rad a jeste zadni policajti nechytli. Nevim cim to je.

vriter@cz

Old Post 22-12-2002 v 07:32 AM
vriter@cz je offline   Profil uživatele vriter@cz   Find more posts by vriter@cz   Foto galerie člena vriter@cz   Click here to Send vriter@cz a Private Message   Add vriter@cz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vriter@cz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stanley
Nový Člen

Karma uživatele Stanley - 0% Pěstitelská

Pohodička Vychytávka Příspěvek č. 77

Už od doby kdy jsem začal hulit mám při řízení celkem vpohode vychzytávku: Zahulím - musím jet pomaleji. Když zahulím víc, musím ještě pomalej. A když su v knedli, zastavím a stojím, dokud mě to nepřejde. I když bych moc chtěl, prostě se nerozjedu...Určitě bezpečnější než chlast, ten funguje většinou naopak...Ale jinak si taky myslím, že za volant nepatří žádná droga.

Stanley

Old Post 23-12-2002 v 12:01 PM
Stanley je offline   Profil uživatele Stanley   Find more posts by Stanley   Foto galerie člena Stanley   Click here to Send Stanley a Private Message   Add Stanley to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Stanley! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
borifield
Stálý Člen

Karma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% PěstitelskáKarma uživatele borifield - 74% Pěstitelská

coppers Příspěvek č. 78

posledni dobou mame na fizli stesti , stojime si na odbocce , vychutnavame spek(vecer),najednou svetla ze zadu ,koukneme a jsou to ONI.takze do sebe rychle cpeme zbytky speka (nic prece nesmi prijit na zmar - sice sme zmasteny jako psi , ale ) .vystupuje polda ,stahujeme okynka ,vali se dym .ted uz to neukecame .vase doklady obcane .kouka ne me 25 letej uniformista.ty samozrejme nemam , pozornosti se dostava hlavne ridici .po par prohozenych slovech (vsichni sme byli nasrac ) sme propusteni se slovy :
"Ja vas kvuli ty trave prece nikam tahat nebudu .Jedte opatrne." no neni to skvely ,ze zvitezil rozum nad literou zakona ,ktera trochu pokulhava??

Old Post 02-01-2003 v 19:38 PM
borifield je offline   Profil uživatele borifield   Find more posts by borifield   Foto galerie člena borifield   Click here to Send borifield a Private Message   Add borifield to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

stejne jako nikdy nedocilis, aby si clovek rek - jo, dal jsem si panaka zavolam si DrinkSOS...
event. - dal jsem si speka zavolame na THC SOS ...

jsou proste lidi kery budou mistri vesmiru po alkaci i potrave ... ehmmm chci rict po trave i po cemkoli hustsim (osobne si myslim ze alk je na tohle nejhustsi)

ale urazet se fakt nemusime - nikam to nevede

dont worry, be happy

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 03-01-2003 v 15:42 PM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

...dodatek Příspěvek č. 80

musim ovsem sebekriticky priznat, ze po par spekach si jeste dovolim sednout za volant ...

po chlastu ale uz nikdy

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 03-01-2003 v 15:44 PM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás