Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja ju zaliwam tak ze hlina je porad wlhka ale ne tak ze by se dala zdamat ale obcas mi i hlina uplne wyschla a zalil sem a jedu znowa
btw: dawat za nu ctyry kila se mi fuckt nechce dyz za rizek chcou w gruwsopu petikacku a esi ti zdechne tak rad poskytnu riky z me salweje za petikacku teda esi se ji nebudes stitit
TO CO?:
Sviti ti na ni slunicko? To se nesmi!!! Nesnasi primy slunecni svit! Ja jí mám ve stinu, substrat je hoodne vlhky, spis mokry a roste jako z vody, mam ji v parenisti...
No, tak to nevim, ale podle me by mohly.... Zkus to a uvidis. Hlavnr ji casto ros, ale v uplnem stinu ji zase mit nemuzes, proste takovem, aby tam bylo svetlo, ale zadne slunko.....
Ja vim, ze se to pise, ale mel jsem ji tak a prospivalo ji to uplne stejne jako kdyz je za zaluziemi, jedine, kdy ji slunce vadilo (lehce povadle listy) kdyz jsem zaluzie vytahl a slo na ni slunce od 15h odpoledne...
IMHO taky zalezi hlavne na sile toho slunce, kdyby na ni svitilo v poledne treba pul hodiny, tak je to spatny, ale kdyz to bude po ranu, tak to IMHO nevadi, ted decentne prisvecuju sodikem (mam kyti hozeny v pasivnim hydru provizorne na bednach vedle kompu a nad nima cooltube se 150W zavesenou misto zaclony a salvejce se to ocividne libi , k tomu zase Wuxal + Polyversum a vypada naramne spokojene
no alespon u nas v cechach to jde a neni zarazena (salvej) mezi drogy na navykove latky,
jinak jeste to je maly tak jeste jsem to nekouril, ale doufam
-je mozne, ze na slovensku je to zakazany a ta firma to muze jen exportovat, ale myslim, ze ani na slovensku nemaj lepsi zakony
Kapka1: sry, ze matu, v hydru mam kyti co pujdou do skrine (konopi ), ale hned vedla je salvej a tak chyta neco malo svetla ze sodiku v CT , mam ji v substratu hlina/perlit/keramzit
Šalviu normálne predávajú v smartshope na Slovensku,len teraz nemajú čerstvé(živé),ani extrakt,len sušené listy(10g - 390Sk).Za živú chcú(keď ju majú)okolo 430Sk,čo sa mi zdá dosť.A zdá sa mi zvláštne,že za 5xextrakt 1g chcú 700Sk a 10g suš.listov 390.Ak sa nemýlim,tak z tých 10g si môžem urobiť 1g 10xextraktu?