Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zivot se dokaze promenit v hromadu sracek behem jednoho dne.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4
Autor
Téma 
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Pohodička Zahulíme uvidíme Příspěvek č. 49

to dzouzi:Hele asi si dokážu představit co je to za hovádko, ale i takový lidi potkáváš...Já bych to s ním nejprv zkusil po dobrým, zahulil-viděl bnych,ale je mi jasný,že to asi nepude.Esli má strach z matky tak mu vyhrožuj tím, že na něj prostě něco práskneš. Ale v takových případech prostě musíš zajít až ke krajnímu řešení, takže mu prostě nakonec budeš muset rozbít držku!Ale stylově, ne žádný mazlení!Esli seš z Prahy du do toho s tebou.

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 24-01-2002 v 10:56 AM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Pohodička Vysvětlení Příspěvek č. 50

No když si ten svůj příspěvek přečtu tak mi dochází, že se musím trochu krotit. Ale na druhou stranu:nerad se peru, nikdy sem k tomu neměl předpoklady, sem podle mínění mého i okolí celkem inteligentní a nevznětlivý vysokoškolák. Jednou sem však musel ventilovat své pocity pomocí 4.,nejvyšším stupněm agrese, a to agresí fyzickou.(promiňte, sem momentálně po úspěšně složené zkoušce z psychologie)
Příhoda:Sedíme s kamošm v létě v Praze v hospodě na zahrádce v Riegerových sadech a já čekal téměř existenční telefonát.Měl sem novýho Semense s35i a při fotbálku sem si ho dal na pivko vedle sebe(chyba)(měl sem ho od ksichtu asi 30cm.Vedle hráli 4 týpci fotbal a skončili, sedli ke stolu a můj mobil nikde!Kamoš mě prozvonil a zvonilo jim to u stolu tak sem k nim s úsměvem přišel říkám jim:No dobrej pokus tak mi ho vraťte a jeden(trochu bedna)vstal a že jesli ho chci tak ať si ho vemu.Ďu za obsluhou-nepomohli.Týpci-zloději se zvedli ašli pryč.Popad sem batoh a makal za nima ( kamoš se mnou nešel je fakt křehkej) a sledoval je až na Flóru.Tam sem je dostih a nabíd jim za simku 1500,- a 5g shitu ze Shootganu.Poslali mě do pr.. a rozdělili se na 2 dvojice. šel sem za 2 dredařema a na Jiřího z Poděbrad sem to nevydržel a oba je strašně seřezal, nakopal do koulí a prohledal jim bágly.Neměli to, měli to ty druhý dva.Jednal jsem v afektu a zmlátit 2 týpky mi tenkrát přišlo jak nic. NO A TAK PŘIŠEL PIERRE O NOVÝ MOBIL.
Takže ani to násilí mi materiálně nepomohlo, ale hrozně mi pomohlo psychicky.No někdy se prostě bít musíš abys dosáhl svého.

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 24-01-2002 v 11:20 AM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Upozornění 2:Cpt. Pierre Příspěvek č. 51

Správně ! ! ! S takovejma hospodskejma hajzlíkama se nedá dělat nic jinýho! (viz moje 2. pravidlo z příspěvku nahóře) K4U

P.S.: Eště, že nebydlím v Praze!

just i_oNe

Old Post 24-01-2002 v 21:26 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rory
Stálý Člen

Karma uživatele Rory - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

hmmm zajímavá rozprava....
add vymáhání peněz: prostě se za ním stavit domu a domluvit "splátkový kalendář" to znamená pobrat s sebou aspon dva kámoše náležitě připravené (udělat cokoli) zjistit kdy a kde "dlužník" dostává vejplatu (je jedno jestli ho platí sociálka, zaměstnavatel nebo maminka) a když přijde příslušné datum tak tam s ním jít a hned za rohem si vzít splátku... funguje to tak u cikánů (a cikánskejch lichvářích) a fungovat to bude i bílejch,žlutejc, míchanejch a dokonce i u komunistů...

*ty dva kámoši sou tam proto aby dlužník souhlasil s daným splátkovým kalendářem, a samozřejmě z bespečnostních důvodů
*osobně bych to zaokrouhlil na 20k což by t splácel necelý 2roky-ze začátku bude řvát že mu nic nezbejvá a možná se pokusí na tebe poslat pro změnu svoje kámoše ale pak si zvykne

Old Post 04-12-2005 v 17:25 PM
Rory je offline   Profil uživatele Rory   Find more posts by Rory   Foto galerie člena Rory   Click here to Send Rory a Private Message   Add Rory to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

rory: a myslíš že teď po třech letech to k něčemu je?
btw ten příběh na začátku je fakt hardcore za dobrotu na žebrotu

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 04-12-2005 v 17:41 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás