Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau
tak sem se konecne taky rozhod vas pozdravit. nesplnil sem svuj ukol a docela mi to drasalo svedomi takze teda pestuju uz nakej ten patek, grower sleduju uz taky nakej ten rok, myslim ze od roku 2001 nebo 2000 ted nevim... ale to sem nemel net doma, a ve skole to stalo za prd. ted kdyz mam net doma, je to uplne o nicem jinym. diky groweru sem se dozvedel fakt hafo moc sqelejch veci a za to mu diky. jedu zatim da se rict pouze outdoor, jelikoz na indooru se mi vzdycky neco posralo. ted je to zrovna vybojka ktera mi chybi, jelikoz mama si prohlizela skrinku a pri tom i vybojku a asi sni trochu triskla ale co, stalo se. takze teda dekuji vsem growerum a growerkam a groweru za jejich sqely napady a rady.
peace
Uuuuuuuu tak ty to tu poznaaas uz dost dlho... Ja som len prave zacala aj s pestovaním aj o Groweri som sa dozvedela nedávno... Mozno tiez preto, že internet mam len krátko a u nas v skole to tiez stalo za prd. Je mi ľúto, že ti indoor nvychádza ale raz sa ti to podarííí... uvidíš
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
pozdě ale přeci
navíc tenkrát tu nic takovýho jako Úvod nebylo
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Dude - nojo ale máš vlastně recht Já na groweru snad i zestárnu - bude docela zajímavý kouknout za takových deset, dvacet let (dálibůchaadmin) co sem tu tenkrát tvořil
Ahoj grouvři.
Konečně sem se taky zaregistroval,doufam že se vám budu líbit
Taker-to máš z toho,že moc kecáš
Přeju všem novým členům hodně úspěchu při HLEDÁNÍ a PROČÍTÁNÍ GROWER FAQU.
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...