Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím.Já už na Grower chodím nějakej ten rok,proto bych v tomto tématu rád shrnul historii a vývoj groweru.Sem vděčný za informace, které sem tu nalezl,potkal sem tu spoustu skvělých lidí.Začnu teda pohledem do minulosti:Pár ukázek stránek od 2001-2004 (jinak mrkněte se třeba na Seznam,je to fakt archeologické naleziště )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Jej....
Tomu říkam trochu pohrabat se v minulosti. Pamatuju,jak mi tenkrát koSmik přivezl řízky-byl to první grower,kterýho sem viděl a měl sem trému jaxwiň Jen pro upřesnění- mohly ste čekat na příspěvek třeba pár dní. A sehnat řízky? Co já pamatuju,tak klonoval tak akorát breeder s teaboosterem. Čekalo se na každou novou vychytávku,byl sem napjatej s čim kucí přijdou Tímto bych chtěl vzdát hold starým dobrým odchozím i držákům a pokud snad je teď KoSmik pod nějakou novou identitou,či aspoň navštěvuje g. ať mi napíše PM. Jo Dude to byl klasickej OTčkař
Myslim,že tohle téma by zasloužilo přesunout nebo aspoň vystavit,aby neupadlo!
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Naposledy upravil Dub-Teaser 13-06-2005 v 21:32 PM
to s tim jxd tady ale je a nic smazany neni mozna je to tim..
ja teda taky nak asi neumim v tomhle chodit pac nenajdu nikde nic co bylo smazany v zadnym archivu dycky mi to hodi aktualnio stranku
Hugila ještě občas zavítá na chat,ale jen velmi zřídka byl to správnej ogar
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
Hm, vzpominam si na Hugilu, Hrucoona, Bohoura, Realista a dalsi.. Vim, ze se mazli, ale nevim presne proc... pry tu byly urcite neshody.. (?)
Nevi nekdo? Jestli je to moc intim, tak pls pm