Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny, sem trochu v seku s toho jak tady lítaj názvy. Je mi jasný že je mnoho názvů a pod. ale co si mám mysle když uvidím
citace:
..nekdo zaslal par seminek ganji ci skunku
sem s toho špatnej... to jek kdyby někdo řek lže chce pár semínek cannbis a nebo konopí...
NoName je prostě nějaký zelí který nemá název nebo neznámý původ či tak něco, pokud někdo řekne Bluebery, Ak-47, GWS,OB a pod..tak je mi jasné že jde o nějaký originál. (šlechtěnej model) ale co si mám představit pod pojmem skunk... někdo pěstuje ganju a skunk... co je to za zmatek ?? existují indoor a outdoor modely, ale skunk... ?? (to se vstahuje k té citaci) fakt nevím...