Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Smrt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Dev1l
Stálý Člen

Karma uživatele Dev1l - 89% PěstitelskáKarma uživatele Dev1l - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

to galen aldaron:smrt na LSD?Zajímavy.Pred nakou dobou se stal pripad,kdy týpek prevazel pres hranice 3 papíry formátu A4.Byly to vsechno tripy a on to mel na kuzi na hrudi.Na hranicich mel asi docela schýzu(se mu nedivim),zpotil se a jemu se to všechno vsáklo do těla.Ani ho nestihly nalozit do sanitky a uz byl mrtvej.TAKHLE CHCI TAKY UMRIT

Old Post 26-05-2005 v 21:57 PM
Dev1l je offline   Profil uživatele Dev1l   Find more posts by Dev1l   Foto galerie člena Dev1l   Click here to Send Dev1l a Private Message   Add Dev1l to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dubinek
Stálý Člen

Karma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% PěstitelskáKarma uživatele Dubinek - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Já jsem relativně spokojenej se životem, se smrtí jsem docela vyrovnanej, ale strašně se bojim stáří... Chci si docela užít, než mě začnou bolet klouby (ne, že by mě teď občas nebolely, ale určitě bude hůř), budu mít oranžovo růžový chcanky a já nevim co... Ale u smrti by mi bylo líto mejch blízkejch... Znam pár lidí, který by se za mě po pohřbu napili...

Kdyz mas v bote kaminek, vytahne ho Dubinek
powerplant pod 70w sklizeno
Dubínkových 70w Sklizeno

Old Post 26-05-2005 v 23:37 PM
Dubinek je offline   Profil uživatele Dubinek   Find more posts by Dubinek   Foto galerie člena Dubinek   Click here to Send Dubinek a Private Message   Add Dubinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od Dev1l
to galen aldaron:smrt na LSD?Zajímavy.Pred nakou dobou se stal pripad,kdy týpek prevazel pres hranice 3 papíry formátu A4.Byly to vsechno tripy a on to mel na kuzi na hrudi.Na hranicich mel asi docela schýzu(se mu nedivim),zpotil se a jemu se to všechno vsáklo do těla.Ani ho nestihly nalozit do sanitky a uz byl mrtvej.TAKHLE CHCI TAKY UMRIT

Zni to jako fama. Leda ze by dostal infarkt z toho co zazival. Smrtelna davka pro cloveka dosud neni znama. Ale tri A4 to nejsou.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 27-05-2005 v 04:21 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Gustav Ustav
Stálý Člen

Karma uživatele Gustav Ustav - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Na smrt nahlížím jako na nejpřirozenější věc ve vesmíru. To mě ale nechává trochu chladným...potom co nastalo pár ůmrtí v rodině za sebou to beru jako samozřejmý fakt. Otázku bolesti bych řešil dobrovolnou eutanázií...lepší je podle mě pro dlouhodobě, nevylěčitelné lidi, kteří jenom leží v bolestech smrt, než čekání na smrt. A co se stane?...Uzavře se cyklus. Každé jaro si u nás v gamatech (přesněji v té rouře co trčí zvenku ze zdi) si staví sýkorky hnízdo. Dosud jsem ještě nepřemýšlel, co se stalo s těmi, které odletěly třeba před pěti lety... Ale také nepřemýšlím ani o tom, jak je napadlo letět se množit právě tam...Protože tak se staly ty dvě nejpřirozenější věci. Život je nahraditelný (Já to beru tak, že jsem dostal velkou šanci). Jen jde o to jat si ho kdo prožije. Pokud bude člověk zlý a sobecký, tak bude na stáří nešťastný a nemocný. Řada chorob je totiž přímo spojená s psychikou člověka. Když bude člověk prožívat s radostí a bude taky šířit radost v okolí (což je vlastně jediné, co starému člověku zbývá) umře spokojený. Určitě pak od sebe v márnici rozeznáte člověka, který žil stylem "kurva, se na to můžu vysrat...a na vás taky" od dědečka co se v důchodu nezabýval ničím jiným, jak obveselit svých dvanáct vnoučat.

Jo!! abych nezapoměl.......ehmm.......co jsem to chtěl??

Old Post 27-05-2005 v 08:29 AM
Gustav Ustav je offline   Profil uživatele Gustav Ustav   Find more posts by Gustav Ustav   Foto galerie člena Gustav Ustav   Click here to Send Gustav Ustav a Private Message   Add Gustav Ustav to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Pro mě je smrt jen předěl mezi jednotlivými z mnoha forem, ve kterých působí mé vědomí. V okamžiku smrti se mé vědomí přesune do jiné, mě doposud neznámé, ale jasně tušené a uvěřené formy.
Smrt je jako porod - začátek nového. A že bolí? Porod taky.
(Ale případné bolesti se bojím, né že ne.)

Gustav Ustav: respekt před tvým jasným přemýšlením a vnímáním

Old Post 27-05-2005 v 09:37 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCking
Nový Člen

Karma uživatele THCking - 0% Pěstitelská

Zdraví Příspěvek č. 86

Hmm...
Ja sa smrti nebojím, ale zato že s ňou prichádzam každý deň do styku tak mám prirodzený rešpekt... Ale ako sa tu už spomínalo viacej sa bojím tej bolesti, ktorá predchádza smrti.

A moja vytúžená smrť... jednoznačne vo flashi.

Čáry - Máry suchá kožka, zarejvuj si z Neom troška.

Old Post 27-05-2005 v 12:46 PM
THCking je offline   Profil uživatele THCking   Find more posts by THCking   Foto galerie člena THCking   Click here to Send THCking a Private Message   Add THCking to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Dev1: taky mi to připadne jako fáma, proč takový věci neukazují média, jinak souhlas se Sinhuetem že to mohlo být jedině infarktem.

Galen:díky, takovou smrt bych si přál že všeho nejvíc, odejít maximálně spokojen...

Taky souhlasím s Gustavem, naše tělesná schránka ji fyzický obdraz naší duše. Doporučuju pročíst Radůzovu léčebnu na stránkách FFK - www.feherfeketekerek.net

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 27-05-2005 v 13:11 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosecha
Stálý Člen

Karma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% PěstitelskáKarma uživatele cosecha - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Smrt. A znovuzrozeni. Bojite se umirani? Umirame de facto od narozeni.

jednou to prijde. jaky to bude? necham se prekvapit. Je jen ted a tady.

Old Post 27-05-2005 v 13:25 PM
cosecha je offline   Profil uživatele cosecha   Find more posts by cosecha   Foto galerie člena cosecha   Click here to Send cosecha a Private Message   Add cosecha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

ak bude na druhej strane aj gres tak sa tesim

Old Post 27-05-2005 v 16:53 PM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fnuk
Stálý Člen

Karma uživatele fnuk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

výborná kniha k danej problematike je tibetská kniha života a smrti od sogjala rinpočeho.(pragma)

Old Post 28-05-2005 v 11:25 AM
fnuk je offline   Profil uživatele fnuk   Find more posts by fnuk   Foto galerie člena fnuk   Click here to Send fnuk a Private Message   Add fnuk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

něco vám sem napíšu..tak snad si to nějak přeberete...

šl sem takhle s kámošem v pozních nočních hodinách s knajpy a že se stavíme na cígo na takový lavečky co máme před naším coop marketem a teďka kámoš že co to tam je..tak tam doběhnem a tam maník uplně zalomenej v lavečce... uplně nehybnej, facky, mluvení..nic. Tak mu vezmu ruku že skusím tep.. asi tušíte správně, měl ji bez tepu a uplně studenou.. Toho typa sem znal, ne nějak moc dobře ale říkal sem mu "zdarec" a tak. Tak sanitka floidi..bla bla bla.. Když se mě ptaly flidi na jméno a adresu a tak..vůbec sem nemoh mluvit a jen sem tak koktal... No docela psycho, stál sem takhle 10 metrů od toho a jen se dívám jak ho překrývají takvou tou plachtou, trčela s ní ruka. SMRT je fakt shit, nemusí vás potkat, stačí dyž se potkáte vy s ní...

[size=1]

Old Post 29-05-2005 v 14:30 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Pokud jis maso, setkavas se s ni denne. :-)

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 29-05-2005 v 14:43 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

to Sinuhet: Nemůžu si pomoct ale tahle hláška od tebe mi připadá jako pěkná zmata... tos to napsal jen aby ti naskočil o jeden příspěvek víc ?? Vzpadá to tak...

[size=1]

Old Post 29-05-2005 v 15:34 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Příspěvek č. 94

Ne, spise abych upozornil, ze neni smrt jako smrt. Nektera nas nechava klidnymi.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -

Old Post 29-05-2005 v 15:35 PM
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

JA.miCHi smrt je opakem narozeni a bat se narodit? ty ses rozhodoval jestli se narodis nebo ne?

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 29-05-2005 v 17:16 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Biz4rd
Nový Člen

Karma uživatele Biz4rd - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Smrt co je to smrt?! Je to pouze slowo ktere ho se kazdy boji a snazi se mu wyhnout. Bohuzel smrti se newyhne nikdo , da se rici ze je to skwele oswobozeni , pro mne bude smrt asi to nejwetshi potesheni pokud umru w klidu we spanku nebo rychlou smrti a mohl bych si rici : " Jo, ty sesh machr , dokazal jsi w tomhle hroznem , nesprawedliwem swete neco dokazat ! "
Jinak smrt da se rici ze clowek moc neowliwni pokud ted mu nejebne w hlawe a skoci z okna. Prijde nahle a z 99,9% toho moc nenadelate , tak proc se snazit ji wyhnout?! Zijeme jen jednou tak si lidi ted ziwot wychutnejme z plnych plic (teda pokud jeshte nejaky po tom huleni mame =] )

SLIPKNOT_da_BEST

You can`t kill me cuz I`m already inside you

Old Post 29-05-2005 v 17:59 PM
Biz4rd je offline   Profil uživatele Biz4rd   Find more posts by Biz4rd   Foto galerie člena Biz4rd   Click here to Send Biz4rd a Private Message   Add Biz4rd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:35 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás