Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se k vam lidi chovaji?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7
Autor
Téma 
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

jenom musim zareagovat na ty dredy - imho nesmysl, ze to nejde (a to nejsem ani špička ve svym oboru ) - dělam v nadnarodni advokatni kancelari, denne se stykam se zahranicnimi klienty, jednani na soudech, uradech, banky,... a 95 procent lidi, jsou naprosto v pohode - 5 procent lidi by pyskovalo i kdybych mel plesku / silikonovy kozy / cokoli...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 19-05-2005 v 07:14 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

Dude: Kdybys měl silikonový kozy, tak pyskuju taky

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 19-05-2005 v 08:04 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

TAK MA NAPADÁ OTÁZKA AKO SA VY CHOVÁTE K LUDOM...??

Old Post 19-05-2005 v 09:58 AM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G.N.W.P!
Nový Člen

Karma uživatele G.N.W.P! - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

souhlasim s Pavlikem, pokud jste potrebni a neco fakt umite tak muzete mit na hlave cokoli, ja osobne mam na kefe cerne obarvene ciro a nikdo mi v praci do fetaku nenadava, a normalne i mluvime o tom jak mi to roste, kdyz jsem šel po škole na pracák tak se mnou jednali taky bez předsudků, viděli dobré výsledky, maturita jednicky a dvojky a chovali se ke mne normalne, a oblikam se taky nekonformne. jinak ostatni lidi treba v autobuse nekdy rikaj to je fetak a kolikrat i na ulici nekdo rve, ale takove lidi ignoruju.

Good night white pride!

Old Post 19-05-2005 v 10:43 AM
G.N.W.P! je offline   Profil uživatele G.N.W.P!   Find more posts by G.N.W.P!   Foto galerie člena G.N.W.P!   Click here to Send G.N.W.P! a Private Message   Add G.N.W.P! to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
swen
Stálý Člen

Karma uživatele swen - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

je to různý.mí nej kámoši se ke mně chovají s úctou,přátelsky,ví co ode mě můžou čekat a to samé já od nich.
někteří lidi se zase chovají povíšeně,jako že sou mnohem víc než já,ale tyhle lidi(bohužel je tak musím nazvat)posílám celej dosavadní život do pr...e.
další na mě koukají opovrženě)většinou důchodci) a v duchu si říkají co je to za feťáka?co má na sobě?apod.
a tak bych mohl pokračovat do nekonečna,asi je to v každém městě či vesnici stejný.je to daný tímhle sociálním zazemím,které nám poskytuje tenhle stát.lidi všechno všem závidí,začínám si myslet,že i ten smradlavej chlup u zadku si lidi závidí.omlouvám se že to tak doslova píšu,ale říkám jen svůj názor.

určitě se někdo najde komu tenhle příspěvek připadne,že to psal nějakej vůl,ale stačí jen když otevřete oči a podíváte se kolem sebe nebo v noci najdete světlo vašeho slunce nebo doženete svůj stín dřív než někdo jinej.

PEACE FOR PEOPLE

Old Post 21-05-2005 v 22:28 PM
swen je offline   Profil uživatele swen   Find more posts by swen   Foto galerie člena swen   Click here to Send swen a Private Message   Add swen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 70

citace:
Původní příspěvek od HALUZAK
TAK MA NAPADÁ OTÁZKA AKO SA VY CHOVÁTE K LUDOM...??

chovam se k lidem presne tak,jak bych si pral aby se chovali oni ke me

Old Post 21-05-2005 v 22:41 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 71

Jo, přesně - nemám rád lidi, co nemají rádi mě a seru na ně...a jestli oni na mě neserou a navážijou se do mě, tak je to jejich problém...
A lidi, co mají rádi mě, mám (většinou) rád i já. Vrána k vráně sedá. Možná to ani jinak nejde...

Old Post 23-05-2005 v 12:20 PM
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........... Příspěvek č. 72

chovam se k lidem tak. jak me to naucil zivot.

Old Post 23-05-2005 v 13:48 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: ........... Příspěvek č. 73

citace:
Původní příspěvek od kolumbijec
chovam se k lidem tak. jak me to naucil zivot.

kdybych se k lidem choval tak jak me to naucil zivot,byl bych mnohonasobnym vrahem.

Old Post 23-05-2005 v 19:45 PM
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

............... Příspěvek č. 74

2xerthon:

Old Post 24-05-2005 v 11:21 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

Proč by týpek s dredama nemoh zbalit nějakou navoněnou kundičku?Já bych řekla že se to hodně holkám líbý, a já osobně si nedokážu představit že bych chodila s klukem co nemá dredy..(ne že si vybíram jenom jestli má dredy,to ne, ale prostě mě čímsi přitahujou..)když v nich nemá zvířátka...Moji 2 ex je taky měli,žádná špína to nebyla,a pro mě maj i nějakej ten sexuální náboj...muj mužík je má taky,a kdyby je z nějakýho důvodu schodil,tak by asi nebyl připuštěnej-ale za žádnou cenu bych neměnila NIKDY.. ...Hlavně de o tu osobu co je nosí no...hlavně ta pohodička když sedíme zpuklý dom,nikde nikdo, on mi je třeba stahuje, a jentak kecáme vo hovnech,to je k nezaplacení...toť jest muj názor,nikomu ho nevnucuju, jeho nevyvracim,a klidně si kvůli týhle debatě roztrhejte vobčanky ...

Old Post 24-05-2005 v 15:28 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Galen Aldaron
Stálý Člen

Karma uživatele Galen Aldaron - 63% PěstitelskáKarma uživatele Galen Aldaron - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

to MIRIS: pokud se k lidem chováš tak, jaxe oni chovaj k Tobě, tak se chováš jen jako automat ... a to se vlastně už ani nedá nazývat chovánim, nebo se pletu?
Pokud tvůj souhlas byl navíc s xerthonem, taxi ani nepochopil, co napsal ... on psal totiž o přesném opaku .. a s tím se už opravdu dá souhlasit! Peace

Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)

Naposledy upravil Galen Aldaron 24-05-2005 v 22:12 PM

Old Post 24-05-2005 v 22:03 PM
Galen Aldaron je offline   Profil uživatele Galen Aldaron   Find more posts by Galen Aldaron   Foto galerie člena Galen Aldaron   Click here to Send Galen Aldaron a Private Message   Add Galen Aldaron to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 77

tak to v tom případě musim ted překousnout, že sem automat a ne člověk. Kurva, já si to myslel od narození. proč mi to rodiče neřekli???
Ne, ale přece oko za oko, zub za zub je přírodní zákon, ne? neříkám, že se tak chovám dycky. Spíš dycky popřemejšlim, jestli mě to chování nebude stát úplně zbytečně síly a pak se třeba naseru...takže vlastně nejsem robot - já přemejšlim. To se mi ulevilo...
takže sem vlastně psal zprvu sračky...omluva

Old Post 25-05-2005 v 12:19 PM
loeX
Stálý Člen

Karma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% PěstitelskáKarma uživatele loeX - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

to Claune: souhlasím s tebou...myslím že sme si dost podobný...prostě se mi taky líbí navoněná kundička než drdařka...ale zas ta kundička musí mít něco v hlavě a to se hooodně těžko hledá a taky vypadám jak průměr kvůli požadavkům společnosti...prostě mi ty dredy nestojej za ty problémy...

Old Post 25-05-2005 v 12:50 PM
loeX je offline   Profil uživatele loeX   Find more posts by loeX   Foto galerie člena loeX   Click here to Send loeX a Private Message   Add loeX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 79

ale myslim si, že právě ty navoněný kundičky i když maj něco málo v hlavě, tak se s nima dá vydržet hůř než s dobrejma holkama (nemusí mít dredy, ale taky nebejvá navoněná)
prostě vzhled je důležitej jenom zpočátku, pak seš rád, že sis třeba vybral holku ne tak hezkou, ale zato dobrou

Old Post 02-06-2005 v 09:32 AM
drew
Stálý Člen

Karma uživatele drew - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Souhlas MIRIS.Moje ženuška dredy nemá,dokonce ani nehulí,nepotřebuje to a já jí to i trochu závidim.Mě nechává existovat a už si přestala myslet,že se od základu změnim.Přesto že nehulí,ani nevypadá nijak výstředně,žádnej kovovej bordel na sobě nemá a tak,tak je to moje zpřízněná duše-co se týká názoru na svět a vůbec životní hodnoty a neměnil bych.Nezáleží přece na tom jak člověk vypadá,nebo jestli hulí,nebo něco jinýho.Znám několik dredařů,který mi občas připadaj jak v nějaký póze,kterou si vybrali a podle mě je to omezuje

SMOKE IN PEACE

Old Post 02-06-2005 v 11:09 AM
drew je offline   Profil uživatele drew   Find more posts by drew   Foto galerie člena drew   Click here to Send drew a Private Message   Add drew to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás