Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Smrt
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
gr@wer
Stálý Člen

Karma uživatele gr@wer - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

citace:
Původní příspěvek od Sinuhet

No ja mam pocit, ze rezat si do ruky boli. Takze za bezbolestny bych to nepovazoval.

A taky pry je treba rezat predlokti podelne a ne napric.

Muzes i napric - vykrvacis tak jako tak .. podelne se to dela proto, ze se to da dost blbe sesit a tak ses odvarenej i kdyz te nekdo najde, kdo by te pripadne chtel zachranit :-)

Old Post 24-05-2005 v 17:26 PM
gr@wer je offline   Profil uživatele gr@wer   Find more posts by gr@wer   Foto galerie člena gr@wer   Click here to Send gr@wer a Private Message   Add gr@wer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Karma uživatele Mazz - 91% PěstitelskáKarma uživatele Mazz - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od Sinuhet

Coz je duvod proc deti nemam a nechci mit. A nez me osocis ze jsem jeste maldej, musim te upozornit ze jsem ve sve vekove skupine jeden z mala kdo deti jeste nema.

Docela mě zaraží že člověk jako ty, tím mýslím poměrně intelektuální, jak se zdá z tvých přízpěvků, má takový pohled na život. Vždyť splodit potomka je hlavní náplní našeho života od pradávna, tedy jakousi prioritou nemyslíš? A nejen naší ale všeho živého. Myslím že to musí být krásný nechat tu po sobě "kus sebe" předávat svoje zkušenosti a sledovat jak roste. Krásnější než sledovat kytky a to už je panečku taky zázrak...

A vy ostaní, život a zdravý je to nejcenější co máte, tak si svoje keci o sebevraždách nechjete do budoucna na nějaký forum pro seniory. Případným seniorům se omlouvám

edit: A abych nebyl offtopic tak před smrtí mám respekt, bojím se umírání a bolestivého staří, jako zatvrzelý optimista si však myslím(a doufám) že staří prožiju v pohodě. Samotné smrti se tedy nebojím, často mě fascinuje když přemýšlím co bude po ní.

Smoke the weed, don't smoke the seed
One Love.

Outdoor 2018 zahrada - mix auto a regular

Reggae&Ska to je naše láska

Roots and Culture

Old Post 24-05-2005 v 18:34 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

ano je krasne sledovat jak rostou ratolesti a jsou zdrave.
Sebevrazdu vykonam jedine v pripade nutnosti.Je dobre vedet jak na to,aby se to nedelalo na 5x :-)

Old Post 24-05-2005 v 18:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Nic nemusime jenom umrit..
A toho se ja drzim a uzivam si naplno zivota protoze zivot muze byt pekna sracka a lidi kteri resi vsechny mozne kraviny ho o nic lepsi mit nebudou..takze tu smrt nijak nereste je to proste vec ktera nas zastihne vsecky a mi za ni budem radi protoze uz nejspis budem mit zivota plne kecky.a mozna nas ceka po smrti nejake psycho a ja sem moc zvedavy co to bude..takove tajemstvi jako po prvnim zahulu ci sexu..proste to chcu vedet..ale jeste tu chci chvilu pobyt kvuli mym nejblizsim a hlavne kvuli maryjane..

...

Old Post 24-05-2005 v 19:09 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

sinuhet> s tym autom je riziko, ze ti chcipne skor auto ako ty, lebo motor potrebuje pre svoju cinnnost dost velke mnozstvo kysliku a podla toho je nastaveny karburator, pripadne RJ. v 1. pripade by to zachvilu chciplo v drhom zalezi od typu.

najlepsi a najistejsi sposob je podla mna kyanid.

inac o sebevrazdach a ich sposoboch tu je niekde vlakno, aspon bolo(sa mi zda)

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 24-05-2005 v 19:14 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Příspěvek č. 38

No jasně, kyanid. U nás na vesnici v sámošce běžně k dostání, pro případné zájemce jde o Českou Ves, adresu nepotřebujete sámošku máme jedinou a ulici taky, nemůžete ji minout. A nezapomeňte se po cestě stavit na finální brko od dr.Mazze.

One Love.

Roots and Culture

Old Post 24-05-2005 v 19:20 PM
Mazz je offline   Profil uživatele Mazz   Find more posts by Mazz   Foto galerie člena Mazz   Click here to Send Mazz a Private Message   Add Mazz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lulugang
Stálý Člen

Karma uživatele lulugang - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

hehe kdybych si jel do te ceske vsi pro kyanid a pak na to brko tak bych si to beztak rozmyslel

...

Old Post 24-05-2005 v 19:31 PM
lulugang je offline   Profil uživatele lulugang   Find more posts by lulugang   Foto galerie člena lulugang   Click here to Send lulugang a Private Message   Add lulugang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

citace:
Původní příspěvek od Mazz
No jasně, kyanid. U nás na vesnici v sámošce běžně k dostání, pro případné zájemce jde o Českou Ves, adresu nepotřebujete sámošku máme jedinou a ulici taky, nemůžete ji minout. A nezapomeňte se po cestě stavit na finální brko od dr.Mazze.

kyanid- konkretne draselny ak by si chcel vedet, zozenes tak do dvoch hodiniek na nete, ak sa uz trocha vyznas, tak to neni ziaden problem najskor trocha hladaj a potom sa do niekoho pustaj a nie ked vies o tom hovno

ale na to brko by som sa stavil

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 24-05-2005 v 19:56 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Smrti se docela bojim...bojim se konce života,protože už jsem si zvyk,jak žiju mam se fajn a chci ještě něco zažít a užít !Tedka jsem si dal brko a začal přemejšlet o konci co bude pak atd. nakonec jsem skončil u vzniku vesmíru což je taky docela haluz!Měl jsem docela hnusnej pocit...

věřím dvěma věcem-devítka železo a AWP

Old Post 24-05-2005 v 21:09 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mazz
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

CAESAR: hele v poho jo? přece nebudu marnit čas hledáním něčeho co mě nezájíma jen proto abych mohl odlehčit lehce napjaté téma. A na brko se klidně stav pokud mě teda dřív neotrávíš kyanidem

THCjahoda: to se mi stává pokaždé, když o tom začnu přemýšlet. Vždycky skončim u vesmíru a u nekonečna a strašně rád si nad tím vším lámu hlavu až mě v zádech mrazí...

One Love.

Roots and Culture

Old Post 24-05-2005 v 21:27 PM
vaava
Stálý Člen

Karma uživatele vaava - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

smrt. vlastne ani nevim co to je, jaky to je...nikdo ti to ani nemuze rict...docela se na to tesim...vlastne ani nevim...sem strasne zvjedavej jaky to bude, ale neuziju si ten pozitek ze smrti, to me na tom vadi...budu mrtvej a co potom...nic?...nevim...smrt je cosi, na co se nikdo nikdy nemuze pripravit...muzes si zvolit okolnosti svoji smrti, ale nikdy nemuzes vjedet, jaky je doopravdy umirat......?...CO?...to se vlastne nikdy nikdo nedozvi...strasne strasne moc zajimava vjec...

...marijuana je špatná vlastnost...

Old Post 24-05-2005 v 21:48 PM
vaava je offline   Profil uživatele vaava   Find more posts by vaava   Foto galerie člena vaava   Click here to Send vaava a Private Message   Add vaava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vaava
Stálý Člen

Karma uživatele vaava - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

nekde sem videl moc hezkej citat. Je spis o zivote, ale je pjeknej:
Jediny co musis je umrit, vsechno ostatni bud chces, nebo nechces.

...este nechci...

...marijuana je špatná vlastnost...

Old Post 24-05-2005 v 21:50 PM
vaava je offline   Profil uživatele vaava   Find more posts by vaava   Foto galerie člena vaava   Click here to Send vaava a Private Message   Add vaava to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Mazz> jasne v pohode a s tym kyanidom si to este rozmyslim

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 24-05-2005 v 21:55 PM
gr@wer
Stálý Člen

Karma uživatele gr@wer - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

muj nazor je, ze uz jsem stav po smrti jednou zazil .. podle mne je to ten samej stav jako pred tim, nez sem se narodil .. tedy sam sebe nevnimam, nejsem a nic necitim, neexistuji .. myslim, ze po smrti neni nic a tedy z meho pohledu se neni ani na co tesit :-)

Old Post 24-05-2005 v 22:20 PM
gr@wer je offline   Profil uživatele gr@wer   Find more posts by gr@wer   Foto galerie člena gr@wer   Click here to Send gr@wer a Private Message   Add gr@wer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

citace:
Původní příspěvek od Mazz

Docela mě zaraží že člověk jako ty, tím mýslím poměrně intelektuální, jak se zdá z tvých přízpěvků, má takový pohled na život. Vždyť splodit potomka je hlavní náplní našeho života od pradávna, tedy jakousi prioritou nemyslíš? A nejen naší ale všeho živého. Myslím že to musí být krásný nechat tu po sobě "kus sebe" předávat svoje zkušenosti a sledovat jak roste. Krásnější než sledovat kytky a to už je panečku taky zázrak...

Taky muze byt ne tak krasne sledovat jak ti dite umira, nebo vyrusta v grazla, ktery te nakonec zmlati a vyhodi z bytu. Mam to zkratka jinak. Seberealizaci nemam pres potomky.

Mimochodem Ceska Ves s retezarnou?

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 25-05-2005 v 06:27 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

citace:
Původní příspěvek od lulugang
lidi kteri resi vsechny mozne kraviny ho o nic lepsi mit nebudou..

No mozna budou. Zalezi co povazujes za kravinu. Kazde mysleni na budoucnost?

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 25-05-2005 v 06:30 AM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás