Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
noo...vraj naša jedína istota (ktorú v živote máme), od začiatku jetu s nami a dýcha nám na chrbát! strach z nej? nje, skôr respekt, pred tým čo príde! áá- aj bysomsa na ňu tešil, no len neviem či som pripravený rozlúčiiť sa s týmto svetom a ísť ďalej!
..všetci k nej spejeme (aspoň tak sa to javí) a tak snáď by sme mali za ňou prísť s čistým svedomím, a s pocitom dobre urobenej práce!
don Juan vraví, že je naším jediným rádcom... a prečo nje, lebo keď vieš, že robíš posledné rozhodnutie, tak snáď sa rozhodneš
tak ako xceš!
no ale ťažko my hovoriť o smrti, keď ani o živote zas až toľko neviem.. možná sme už dávno po smrti a aj tak si eššte kopu ľudí sťažuje a narieka
láska je umenie milovať.. láska je hora, ktorú malo kto zdolá...
rozhodne mam strach z umirani, to ma kazdy v sobe prirozene zabudovane.. ale nekdy premyslim o tom, co bych delal, kdybych zjistil treba ze mam rakovinu... Asi by me to moc nesralo, zivot pro me nema zatim moc velkou hodnotu :/ A verim, ze smrt neni konec, ma duse se nezatrati... Smrt je mi celkem lhostejna, ale ne zas tak, abych se nesnazil neumrit
smrt mi nevadi. Vadi mi bolest ktera ji muze predchazet. Uz mam vymysleno jak se sejmu az me to tady bude bolet moc. Kdyby me ted neco prejelo, nevadi. Uz jsem tady toho videl dost. Klidne uz staci.
Bojím se stáří. K němu patří bolest a hnus ze sebe samýho. Na to se vážně netěším. Rdašui dřív smrt než stáří. Stejně nejsme konstruovaný na to, aby nám bylo padesát, šedesát, sedmdesát...
smrt je uplne prirozena vec ktera nas provazi celym zivotem. Proc se ji bat ,cim vic se ji bojime tim vic je smrt horsi.Ja se ji nebojim me zajima co bude po ni , jestli teda neco bude
Smrti se nebojim,ale ta představa jak ta smrt příde, mi příde,mno,děsivá...Strašně se bojim tý bolesti, ne smrti jako takový..Prostě tu už nebudu,to všichni,ale za jakejch podmínek...Ale jak už tu někdo napsal:umíráme už od narození...Ale strasně mě s..e otázka:proč zrovna já musim taky umřít!Vždyť sem to JÁ,proč mě se nevyhne..Je dobrý si dát fajfku,a zapřemejšlet nad tim...ALe za případnou psychickou újmu neručim!! ..A stáří,toho se taky nechci dožít..třeba všechny svý známí přežiju(což asi nehrozí:satan a zustanu tu sama...Nebo dokázali byste svý rodiče šoupnout do domova důchodců(třeba abyste měli po nich barák?),taky celkem hnus...
tym co pisu ze sa neboja: boli ste uz niekto z vas v jej blizkosti? tak ze ste unikli o vlasok (tak aby ste to priamo pocitovali,napr:zastava, brutalne vysoky tlak... nieze vas skoro auto zrazilo-to je malina)? potom by sa uvidelo ci sa bojite ci nie. ja som veriaci, a ked som to parkrat zazil, tak mi veru pekne ritku stisklo.