Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Sny bo brčku...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

No mně se vo hulení moc snů nezdá ale nějaký si pamatuju.
1) Zdálo se mně že mám semínka který jsou velký asi tak jako švestky. No a ty paldy z toho byly fantastický
2)Je zima(vše pod sněhem) a já jsem doma. Můj brácha(MENTÁLNĚ POST.) mně přines nějaký kytky, že je našel venku (v zimě všude mrtě sněhu). No a na 1 kytce bylo tak 10 druhu palic (to jsem si uvědomil až ráno když jsem nad tím přemejšlel). No a tak jsem to šel vyzkoušet. Vypadali asi jako když je namočíte do vody a pak do cukru. Nebo jako brokolice (tak hustý,a tvrdý). No a tak jsem to šel zkusit do lesa tam jsem dal pár prdů a najednou jsem byl zas doma tak jsem se odstrojil(čepicy na věšák, skleněnku do šuplete boty do botníku atd..) No a šel jsem něco dělat. No a najednou mně něco vyrušilo (pořád v tom snu) A já koukám já jsem svlečenej (ne ůplně ) v tom lese a čepici mám na větvi sklo v díře v pařezu boty pod keřem... A kemně se blížej kámoši A tak jsem se rychle voblík.když příjdou tak se mně ptajkde bydly nějakej týpek (je to ůplnej debil,a chodí snad ještě do školky), Že jdou k němu na párty. No a kousek za nima je pronásleduje moje bívalá učitelka za základky. A že prej něco rosekali at jim řeknu kAM ŠLI. No a v tom jsem se probudil. Já jsem byl ůplně mimo z toho jak jsem se svlíknul a najednou si uvědomil že jsem v lese. Prostě jsem měl halušky ve snu..
3) Zdálo se mně že k nám přišel nějakej týpek a jestli nechcem model tak jsme řekli že jo. von dal každýmu špeka at hulí no a já si nedal protože vypadal tak divně. No a za chvíli začali padat všichni k zemi mrtví. A von se najednou přemněnil v nějakýho dábla.TEN SEN BYL DOST ZKUTEČNEJ.
4)Vobčas se mně zdá vo nějakejch zvířatech. Honí mně velkej medvěd, Bizon velkej jako slon.atd

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 19-05-2005 v 22:35 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ytsim
Stálý Člen

Karma uživatele ytsim - 10% Pěstitelská

Re: sen Příspěvek č. 34

citace:
Původní příspěvek od JA.miCHi
sorry ale napíšu tu 2 sny který se mi teď zdají docela často přestože nejsem skouřená.
1.seděla jsem v takovém skleněném autě a kolem byla džungle. ale taková ta zelená krásná jak se do ní opírá slunko. a na to auto padal takovej mlhavej deštík z těch stromů a bylo to všecko takový rozmázlý a krásný. opravdu dobrej pocit. pak sem vylezla z toho auta a kolem byl takovej hnusnej sestříhanej park. všecky rostliny jako by se dusily tou odebranou svobodou a najdenou sem začala modře zářit a zavřela jsem oči. když sem je otevřela tak ty sestřhaný rostliny začly růst a přeměnily se do té džungle a to slunko se do nich zas opíralo a na mně padal ten mlhavej deštík. opravdu nádhera. takovej pocit naplnění.
2.procházela jsem takovým tím typicky českým sídlištěm na kraji města a kam sem šlápla začly kvést kytky. prostě kolem mě to začlo rozkvétat. a baráky se měnily v stromy a všude pučela zeleň a bylo to vskutku nádherné... prostě opravdu nezapomenutelný "zážitek". a když už to zase vypadalo jako ta nádherná džungle tak pro mně přiletěl takový obrovský ara papoušek a létali jsme nad tou džunglí. nad náma modré nebe pod náama zelené peklo toť pro mně ráj na zemi

zatim AVE lidičky

Holka, 60. leta uz jsou za nama... Hippie (bohuzel) skoncilo

No ale, ja mel jednou sen. Uz je to dyl, ale zdalo se mi, ze sem dostal od nakyho kamose fakt nakou hustou ganju a kdyz sem ji doma balil tak to bylo neskutecny:
začal jsem to strihat, ale hrozna na jemnoucko, jemneji nez obvykle aby se rozvinula vune a nasledna chut
pohral sem si s papirkem, uvalel si peknej filtr s obrazkem (listu nebo palicky) a obratil ten papir na backroll
pekne pomalinku to tam davam a potom poradne valim abych nemusel vrchem pechovat
dobalim to na backroll, odpalim prebytecnej papirek a pak to teprv zacina...
poradne ho pomackam a potom vemu zapalovac a pomalu ho ze vsech stran nahrejvam - nasledne se veskere krystaly THC roztecou a zacnou zaplnovat mezeri mezi nadrcenou ganjou
nakonec se ze speku stala kompaktni, neboli uplne tvrda jak zalita voskem raketa, kerou sem moch strcit do kapsy a este by me tlacila
no a pak kdyz sem to palil, tak to bylo silny, vonavy, kour nejakou zahadou chladnej a byl to ten nejhuststi obrad...
Jiny sny si bohuzel nepamatuju, ale tenhle byl fakt nezapomenutelnej. Ten obrad si budu muset nekdy vyskouset doopravdy

Old Post 19-05-2005 v 23:48 PM
ytsim je offline   Profil uživatele ytsim   Find more posts by ytsim   Foto galerie člena ytsim   Click here to Send ytsim a Private Message   Add ytsim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hypiz
Stálý Člen

Karma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% PěstitelskáKarma uživatele hypiz - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

tak ja take patrim k te skupine co po brku zadne sny nema (nebo si je nepamatuje) a docela me to stve,kdyz furt posloucham co se zdava kamosum .. a me se vlastne ani nijak casto sny nezdavaji,skoda

Old Post 20-05-2005 v 07:01 AM
hypiz je offline   Profil uživatele hypiz   Find more posts by hypiz   Foto galerie člena hypiz   Click here to Send hypiz a Private Message   Add hypiz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

............... Příspěvek č. 36

tak to sme na tom stejne hypiz. a chtel bych se tady zeptat jestli nekdo neznate nejaky finty jak si sny pamatovat. d.

Old Post 20-05-2005 v 09:22 AM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elis :-i
Stálý Člen

Karma uživatele elis :-i - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Jednou jsem byla zakalit v hospodě v blízký vesnici. Ta vesnice je s naším městem spojená železnicí, a asi každou hodinu tam jezdí vláček "hurvajz" - jenom tam a zpátky... No a z hospody jsem chtěla jet posledním vlakem domů. Samozřejmě jsem na to zapomněla, no A uvědomila si to až ve chvíli, kdy vlak skoro odjížděl... Výpravčí na mě eště něco řval, ale já jsem to moc nesíhala a skočila do vlaku. Nakonec to teda dopadlo dobře, ale byl to haluz A byla jsem z toho tak vypsychovaná, že se mi pak celou noc zdálo, jak jezdím tím vlakem tam a zpátky, pořád znova... a dycky mi ten vlak málem ujel, takže se asi tak 10x za noc opakovala ve snu ta scéna z nádraží No samozřejmě jsem se moc nevyspala... Takže jsem to zařízla ve škole druhej den. A co mě probralo ze spánku? No přece houkání ranního vlaku, který přijížděl...

Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."

Old Post 20-05-2005 v 12:34 PM
elis :-i je offline   Profil uživatele elis :-i   Find more posts by elis :-i   Foto galerie člena elis :-i   Click here to Send elis :-i a Private Message   Add elis :-i to your buddy list     Navštiv homepage uživatele elis :-i! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Almo
Nový Člen

Karma uživatele Almo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Já měl dneska sem o brčku. Měl sem asi půlmetrový brko co mělo v průměru tak 15 čísel, a já to tam hulil a nějakej gruzijnec si mě tam fotil. Fakt výhul

Old Post 20-05-2005 v 14:19 PM
Almo je offline   Profil uživatele Almo   Find more posts by Almo   Foto galerie člena Almo     Add Almo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

No víš co ti pomůže aby sis to pamatuval. Tak si to ráno až se vzbudíš převiprávěj. A JE TO.

Old Post 23-05-2005 v 12:15 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

.......... Příspěvek č. 40

2CHOURIS. no jo jenze jak si to mam prevypravet kdyz si nic nepamatuju. a jak sem kdesi cetl tak cloveku se kazdou noc zda nekolik snu. ale jenom maloktery si zapamatujes. a atky to de pry nejka trenovat ale wubec netusim jak....

Old Post 23-05-2005 v 15:31 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

No já si ráno pamatuju jen ústřižky a tak ráno vzpomínám no a vono se to vybavý. A nejlepší je když jsem v takovým polospánku když tak nějak vím že to je sen tak si v něm můžu dělat co chci a to je potom v klidu (mužu dělat co chci ). No a jestli se ti nic nezdá tak to ti neumím poradit. Leda zkus před tím než usneš nějakej sen vytvořit umněle(svejma představama)

Old Post 23-05-2005 v 17:41 PM
Hansganja
Stálý Člen

Karma uživatele Hansganja - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

[účet odstraněn]

Old Post 16-03-2006 v 20:52 PM
Hansganja je offline   Profil uživatele Hansganja   Find more posts by Hansganja   Foto galerie člena Hansganja   Click here to Send Hansganja a Private Message   Add Hansganja to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hansganja! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Pamatuju si sny jen málokdy a to většinou ty, co lehce probudí:-):-)
Tkaže padám pořád dolůůůůůůů ale nedopadnu. Nebo mě někdo honí a já utíkám a přitom se nemůžu hnout z místa. Vždycky až na poslední chvíli si "zachráním život"...hi a nebo je to erotika:-):-)

Old Post 17-03-2006 v 00:08 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

si myslím, že před spaním nemá smysl hulit....vždyď si nic neužiju...to zaspim...
no ale kolikrat mi to taky tak spatne vyjde, ze si jdu zahulit pred spanim

ale jinak kdyz hulim, tak prave sny nemam....

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 17-03-2006 v 07:32 AM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

nejlíp se usíná po brčku.....

Old Post 17-03-2006 v 08:45 AM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
freshman
Stálý Člen

Karma uživatele freshman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Sny se mi zdaj skoro pokaždý, dřív tomu ale tak nebylo...mam pocit že to začalo s počátkem hulení ...pokud hulim v kuse, a každej den, zdaj se mi totální slátaniny, samý zackylený věci a nesmysly, ráno si jen vzpomenu že se mi zdal nějakej sen ale nic to ve mně nezanechá..... při vysazení se mi zhruba druhou noc už zdaj sny "propracovanější", ráno mam pocit že se mi zdály celou noc, jsem unavenej, dobře si je pamatuju ....pokud nehulim delší dobu, tak se to ustálí, jsem fain odpočatej a zdaj se mi sny, který mě dostávaj, je v nich pokaždý strašně zajímavá symbolika, některý jsou skoro řízený, tak že si je upravuju vědomě, prohlížim si různý stavby, nebo krajinu, prolejzam baráky který vevnitř vypadaj neskutečně a pořád na to čučmim a říkam si jak je to úžasný...... Sny se údajně zdají ve fázích rem, defacto je to hladina alfa (nejvyšší hladina při spánku), téhle hladiny člověk dsahne během spánku několikrát... pokud se ale pak ponořuje do hlubších hladin (delta, theta), tyhle informace se opět vymažou...myslim že třeba thc muze ovlivnovat spankovy cyklus a vubec prubehy ekg pri spanku, asi je to i nekde zdokumentovano..

Old Post 17-03-2006 v 16:03 PM
freshman je offline   Profil uživatele freshman   Find more posts by freshman   Foto galerie člena freshman   Click here to Send freshman a Private Message   Add freshman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

Jo taky se mě dobře usíná po brčku.... když je potom třeba den, kdy jsem nehulil, tak se v posteli kolikrát mlátim dvě tři hodky než usnu.

Old Post 18-03-2006 v 08:04 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LoWeR
Stálý Člen

Karma uživatele LoWeR - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

zdarek! mě se teš nedavnou zdal tyky psycho sen spiš jen take blouznění v minulosti! Nemoch sem spat tak sem se fest skuřil dal hudbu do uší a jen tak rozmyšlel a vracel se do minulosti fakt super! Vzpoměl sem si i na věci ktere sem si normalně vubec nepamatoval vzpominalo se mi uplně realně jak bych tam byl vratil sem se i do školky a sranda ty zažitky jak sem tam běsnil

Old Post 18-03-2006 v 12:50 PM
LoWeR je offline   Profil uživatele LoWeR   Find more posts by LoWeR   Foto galerie člena LoWeR   Click here to Send LoWeR a Private Message   Add LoWeR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás