Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » zapojení HPS
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
COBBA
Stálý Člen

Karma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% Pěstitelská

Obchod Příspěvek č. 17

Zkus ten obchod v malesicich - malesicka 16 ,ale je to hrozna dira ,byl sem tam asi pred pul rokem ,ale asi to tam furt je ,protoze se tu o tom mluvi.
MOzna ,jestli mas auto ,nebo motorku ,tak bych zkusil obchod naky firmy PS svetelne zdroje ,najdi si to na seznamu ,maj prodejnu nekde kus od Prahy a zda se mi ,ze to maj docela levny.Jestli nejsi z Prahy ,tak si dej hledat treba slovo vybojky ,snad neco v tvym okoli najdes.

Old Post 04-04-2001 v 19:11 PM
COBBA je offline   Profil uživatele COBBA   Find more posts by COBBA   Foto galerie člena COBBA   Click here to Send COBBA a Private Message   Add COBBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Mohl by mi nekdo poradit.... Příspěvek č. 18

Tlumivka ma 3 vstupy.... Na nakresech jsou tlumivky se dvema vstupy.....= NEVIM CO S TIM ....

Mohl by mi nekdo, vysvetlik ktere schema z obrazku od
plc (viz dole) mam pouzit....
Pripadne mi nakreslit BLBUvzdorny obrazek... Jsem elektricky antitalent....Diky

https://grower.cz/forum/upload/tlumivka.gif

Skankin` on and on.... Tmmy

Old Post 31-05-2001 v 15:57 PM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Karma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% PěstitelskáKarma uživatele TommyBoy - 89% Pěstitelská

Videl sem.... Příspěvek č. 19

Tvuj obr sem videl na moji tlumivce je stejny, ale sem ho nepochopil.... je na me moc slozitej navic na starteru je trochu jiny schema.....
nevyznam se v techto vecech i proto sem postnul prispevek muj predesly, a vysvetliv moji elektrickou NATVRDLOST sem doufal o pomoc jez neprisla....
Snad se mozna stane tak...

Naszdar

Old Post 01-06-2001 v 11:38 AM
TommyBoy je offline   Profil uživatele TommyBoy   Find more posts by TommyBoy   Foto galerie člena TommyBoy   Click here to Send TommyBoy a Private Message   Add TommyBoy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele TommyBoy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brel
Stálý Člen

Karma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% PěstitelskáKarma uživatele brel - 51% Pěstitelská

Nápad zapojeni sodikovky Příspěvek č. 20

Zdravim,
pokud si to zapojil opravdu přesně podle schematu a nejede to, zkus přehodit oba krajní vývody na tlumivce mezi sebou. Jo a vytahni si to ze zasuvky. Kondik tě kopne i kdyz to máž vytažený, tak dobrou zábavu.

Old Post 02-06-2001 v 20:15 PM
brel je offline   Profil uživatele brel   Find more posts by brel   Foto galerie člena brel   Click here to Send brel a Private Message   Add brel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
COBBA
Stálý Člen

Karma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% Pěstitelská

Tlumivka Příspěvek č. 21

nektery tlumivky maj 3 vstupy a to je pro naky jiny zapojeni (snad pro metal halid ,ale to nevim jiste) ,zapoj to normalne ,jak to tu je vsude roztahany a u ty tlumivky pouzij jen ty dva vyvody ,co sou spolu v paru ,pak je tam jeste jeden samostatnej a ten nepouzivej ,nech ho nezapojenej.

Old Post 03-06-2001 v 10:55 AM
COBBA je offline   Profil uživatele COBBA   Find more posts by COBBA   Foto galerie člena COBBA   Click here to Send COBBA a Private Message   Add COBBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TommyBoy
Bud Krusher

Diky.... Příspěvek č. 22

Zapojeno mam dokonce uz i svitim, ale nezapojil sem podle schematu Sodium standard (TO nefungovalo, jen bzučel starter) zapojil jsem jako Sodium Halogenuros, Presne jak tady pise COBBA... takze diky
Jenom tlumivka cas od casu zacne bzucet pak zas prestane... Ale to je asi normal ne?

Old Post 04-06-2001 v 12:04 PM
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

COBBA: To bych nerekl. Ja to mam zapojeny podle Standard Sodio - to same schema je i na starteru (pozor, made in Czech republic ). To znamena vyuzity jsou vsechny tri vyvody (oznaceni 4,2,1).

Zalezi na starteru, ne na svitidle.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 09-06-2001 v 19:42 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tak mě tak napadlo, nechtělo by to ještě pojistku? Podle mě elektrika a hydro k sobě moc nejdou a čert nikdy nespí, co vy na to?

CHTĚLO:
https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=957

[Edited by majklovec on 26-06-2001 at 11:04 AM]

Old Post 21-06-2001 v 10:09 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

? Příspěvek č. 25

Jsem z toho nejak trotl... k cemu vlastne slouzi tlumivka? to tak blbe ctu, ze to nikde nevidim, nebo uz mi jen fakt nefacha mozek po tech 12 hodinach v praci?

dik za info

Old Post 13-07-2001 v 07:58 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

... Příspěvek č. 26

Chlapi musim mít i na výbojku Osram son-t specialní tlumivku a startér od Osramu, tak jak někdo psal u těch Philipsů...?

Old Post 13-07-2001 v 12:16 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Ještě dotaz... Příspěvek č. 27

Startér s označením "pro SHC 100 - 400W", kterej mi doteď zažehával 250W výbojku, musí zákonitě zážehnout i 400W, že jo, nebo to tak není...?
Dík Elektroanalfabet

P. S. Ta 400W-ovka je ale Osram son-t (viz přdchozí dotaz), tak nevim jestli nebude potřeba jinej startér a jiná tlum. (mám LAYRTON)

Old Post 13-07-2001 v 12:24 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lackyfree
Stálý Člen

Karma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% PěstitelskáKarma uživatele Lackyfree - 91% Pěstitelská

bravo!!!! Příspěvek č. 28

to GANJAMIL a DURÝSEK K4U.................. jo jo v jednoduchosti je síla.

UFFF konečně mi to svítí, jsem totiž v zapojování výbojek úplný amatér a schémata na zapalovači a tlumivce jsou zmatečná a zavádějící - jaksi to logicky nesedí! Takže dle vašeho nákresu to maká OK! Díky Vám.

(PHILIPS son t 400W - OSTATNÍ VŠE LAYRTON z EREKY)

PS: stálo mě to 3 hodiny mého života!!!!!

GROW.....GROW...... HIGH TIME.... HIGH LIVE......
PS: pokud to co jsem napsal, nedává smysl nebo je to nesrozumitelné..... tak jsem zhulenej já...(!) nebo vy....(!!!)

Old Post 19-01-2002 v 14:50 PM
Lackyfree je offline   Profil uživatele Lackyfree   Find more posts by Lackyfree   Foto galerie člena Lackyfree   Click here to Send Lackyfree a Private Message   Add Lackyfree to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

mam problem. Koupil sem komplet od Jendana.

Tlumivka, starter, pojistka a vybojka Tesla SHC 250W. Zapojim to podle schematku podle Ganjamilla a nastartuje, rozjede se, krasne bile sviti, ale asi po 5 minutach zacne trochu smrdet, tlumivka se rozklepe a svetlo zhasne. To to dela porad. Co s tim ?
------------------
uz sem to vyresil, vyjmul jsem pojistku z obvodu a facha to.

[Edited by marc on 28-01-2002 at 02:43 PM]

Old Post 28-01-2002 v 10:19 AM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KosMic
Stálý Člen

Karma uživatele KosMic - 33% Pěstitelská

HELP, 250W - nesviti :( Příspěvek č. 30

zdravim,

mam taky 250ku, jenze mi nesviti. Mam vsechny dily novy (ale kupovany na ruznych mistech), sestavil jsem to presne podle planku z Groweru i z tlumivky, ale vybojka se nerozsviti. Je slyset vrceni, ale jinak nic. Bojim se, ze nekterej z dilu nefunguje.

Uz fakt nevim co s tim. Pri pohledu na 3 Blueberry ve skrini, osvecovany 2x 20W usporkama a jednou 20W zarivkou, je mi smutno, kyticky maj asi 20cm a nutne potrebujou sodik

Nevite o nejaky metode, kterou by se dalo treba zmerit to, zda vsechny dily fungujou spravne a kterej nefunguje? Nebo nevite nekdo o obchode, kde prodavaj sodiky ( ne jenom vybojky, ale vsechno) a kde jsou lidi, ochotny vyzkouset mi ty dily? Chtelo by to postupne vymenovat vsechny dily az by se zjistilo kterej to je, tak bych to od nich koupil. Problem je, ze jsem z Jablonce nad Nisou, takze u me Praha moc nehrozi

Pokud ma nekdo taky 250W sodik a je ochotnej mi pomoci a bydli nejak tak do 50km od Jablonce (Liberce), tak bych mu libal nohy a pripadne bysme se dohodli na nejaky financni satisfakci za venovany cas.

Diky

Old Post 28-01-2002 v 19:26 PM
KosMic je offline   Profil uživatele KosMic   Find more posts by KosMic   Foto galerie člena KosMic   Click here to Send KosMic a Private Message   Add KosMic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

hello
moj problem v zasuvke su 3 droty zapojit tlmivku starter a vybojku podla schemy na tlmivke a starteri viem ale ako to pripojit do siete?

co je F a N aka farba drotu a kde zapojit nulak ci uzemnenie?(to by mal byt zltozeleny drot)
prikladam foto schemy so startera (na konci startera je srubka tam mam zapojjit uzemnenie?)
dakujem

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 28-06-2004 v 06:51 AM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás