Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Při spouštění Chatu vždy začni ve fóru kliknutím na odkaz Chat nahoře v Menu. Pokud nejsi připojen přes SSL vyzve tě fórum k přihlášení. Po přihlášení vyčkej několik vteřin, poté budeš vpuštěn do Chatu.
Při jakýchkoliv problémech doporučuji restartovat prohlížeč a začít od znovu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Mě to ale se stejnou hláškou nepomohlo... ani z jinýho compu... jen jiný čísla, jinak je ta hláška taky stejná. Z IE se tam dostanu, ale přes mozillu nebofoxe nemám šanci
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.
Fatal error: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition adodb_mysql of the object you are trying to operate on was loaded _before_ the session was started in /home/www/grower.cz/www/chat/include/class.Channel_Buffer_DB.inc on line 206
Tak tohle se mi objevilo když sem chtel na chat odelat zpravu... dal sem tedy reload a chtel se napsat novou zpravu a znova...
Původní příspěvek od TheKeptn Fatal error: The script tried to execute a method or access a property of an incomplete object. Please ensure that the class definition adodb_mysql of the object you are trying to operate on was loaded ...
Tak tohle se mi objevilo když sem chtel na chat odelat zpravu... dal sem tedy reload a chtel se napsat novou zpravu a znova...
mám operu 7.5
Reload nefunguje, je potřeba zavřít prohlížeč (anebo okno) a znovu se přihlásit přes fórum...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Dyš se chci připojit na chat, hodí mi hlášku:
XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </tr>. Location: https://www.grower.cz/chat/index.ph..._instance=Hyena Line Number 143, Column 38:<td colspan="2"></td> </tbody> -------------------------------------^
Edit: jo, mám prohlížeč Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050513 Fedora/1.7.8-1.2.1
A po kliknutí na modalert je to to samý jako futew
Piju pivo, pro jeho nazaměnitelnou chuť a taky proto, že je vždycky levnější než džus.
Nemám rád ženy, protože nevědí, co chtějí. A nemám rád politiky, protože velmi dobře vědí, co chtějí.