Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Sny bo brčku...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
tgm.amster
Smoke2Happy

Karma uživatele tgm.amster - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Hulit pred spanim? To nejlepsi, na to se tesim vzdycky celej den, kdyz uz ma clovek vsechno hotovo, lehnout si a dat si brko. Hlavne ale neklepat do perin )

Smoke2Happy Tgm's out 05 Tgm's 1st InDoor 3x 18W Osram Fluora(zarivky)Tgm's 2nd indoor 2x 250W Son-T Pro * 3rd In 2x250W/2x400W * 4th Indoor New aero machine * 5th Indoor summergrow * 6th Indoor * 7th indoor space trip * 8th indoor * 10th indoor Hashberry+GWS * 2012 - 27xChronic,3xShiva Skunk * 2013 - White widow, White russian

Old Post 30-04-2005 v 10:37 AM
tgm.amster je offline   Profil uživatele tgm.amster   Find more posts by tgm.amster   Foto galerie člena tgm.amster   Click here to Send tgm.amster a Private Message   Add tgm.amster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Kdxž jdu spát zkouřenej tak si sny většinou nepamatuju a když jo tak to fakt stojí za to... Většinou se mi zdají strašně reálný sny ve kterejch se prolínají skutečný věci co se mi stali Kolikrát ráno přemejšlím co z toho je vlastně pravda a co ne.

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 30-04-2005 v 10:48 AM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Kuwa, posledni dny je to divocina... Napr. dnes v noci jsem jsem kdesi behal po louce, trhal kvetiny a pripadal si hrozne zamilovane a potom nasledoval sen, ve kterem jsem vyvazel popelnice s popelarema... Tak nevim... Je tohle normalni?

p s y c h o 8 4

Old Post 05-05-2005 v 10:27 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honcek
Stálý Člen

Karma uživatele honcek - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Ja teda sny po huleni nemivam nebo si je nepamatuju. Zato kdyz nehulim, tak prvni noc je fakt husta, probouzecky, poceni, vrteni, depky proste to moc spat nejde. Pokud po takovymhle zazitku vydrzim a pokracuju v nehuleni, tak nastanou ty spravny sny. ) Nejspis se mi vraci ty zhuleny co si nepamatuju

Old Post 05-05-2005 v 13:33 PM
honcek je offline   Profil uživatele honcek   Find more posts by honcek   Foto galerie člena honcek   Click here to Send honcek a Private Message   Add honcek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Jednou se mi zdalo ze mi segra dala 20g hashe a 15g skera nebo tak nejak ja jsem z toho hulil az tak ze ¨jsem usnul takze kdyz jsem se rano probouzel myslel jsem ze to mam hned v baglu.tak tam hrabnu a nic pak az jsem pochopil ze se mi to zdalo.

jo hulit moc a pak spat je husty

Old Post 06-05-2005 v 09:53 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Engaren
Stálý Člen

Karma uživatele Engaren - 90% PěstitelskáKarma uživatele Engaren - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jednou se mi zdál neprosto reálný sen (tzv lucidní) no a v tom snu jsem se probudil normálně v posteli a zanedlouho vtrhla do pokoje zásahová jednotka....no ještě, že to byl sen

Old Post 14-05-2005 v 12:31 PM
Engaren je offline   Profil uživatele Engaren   Find more posts by Engaren   Foto galerie člena Engaren   Click here to Send Engaren a Private Message   Add Engaren to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No já když usínám zhulenej tak sny protě nemám nebo si je nepamatuju.. je to divný ale už tak několik let se mi to takhle děje. Kámoši do mě valí jaký na tom maj psycho sny a já nevím..normálně sny mám ale po pálu prostě ne..

[size=1]

Old Post 14-05-2005 v 14:32 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
whatever
Stálý Člen

Karma uživatele whatever - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

no ja teda na snech celkem hrube ulitavam (to asi ale kazdej, kdo si naky pamatuje) a castokrat ve dne radej spim a ukrejvam se do jiny reality at uz teda zkourenej nebo ne... bavi me to.
jeden ze vcerejska : byl sem v dome, takovej ten barak anglickyho stylu, v obyvacim pokoji s jednou kamaradkou a tak nejak sme si uzivali spolu volnej cas (normalne sme ale striktni kamaradi - predtim me nikdy nenapadla ona v nejakym intimnim kontextu) a najednou zvenku slysim nejakej povyk a tak se octnu na zaprazi a venku lezi mrtvola a kolem ni hloucek lidi a mezi nima jeden indian, ale ne zadny peri a tomahawk, proste akorat sou na nem videt ti predci a podiva se na me. vtom stoji prede mnou, dlani mi tiske hlavu a ja citim, ze me bud zabiji nejakou energii, nebo vysava.. tezko popsat, bylo to naprosto skutecny, ale ne fyzicka bolest, spis psychycka a kdybyste videli ty jeho oci... no...
hledal sem na netu neco o tomhle "vysavani" ale ani nevim jak to popsat, kazdopadne by sem si neco takovyho rad precet... verim, ze to existuje. jestli nekdo mate nakej tip - sem s nim

a ty lucidni sny mne furt nejdou a nejdou

peace

Old Post 15-05-2005 v 22:18 PM
whatever je offline   Profil uživatele whatever   Find more posts by whatever   Foto galerie člena whatever   Click here to Send whatever a Private Message   Add whatever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bajuz
Nový Člen

Karma uživatele bajuz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

to ja kdyz jdu spat zhulený tak se mi sice zdají sny ale ráno si prd pamatuju.a ten tvůj zážitek s tim vlněnim pokoje se mi stal uz vickrat.a moje teorie je ze to je proste jenom umele/tj. konopím/vyvolaná VĚDOMÁ astrální cesta/ ty nevědomé míváme každou noc./astralní cestováni jest vystoupení vědomí z hmotného těla

Old Post 18-05-2005 v 11:22 AM
bajuz je offline   Profil uživatele bajuz   Find more posts by bajuz   Foto galerie člena bajuz   Click here to Send bajuz a Private Message   Add bajuz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Ja ked som nahulený tak spať nemôžem zaspím až ked ma nahúlenie prejde...

Old Post 18-05-2005 v 11:27 AM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

No tak já si sny nepamatuji ani normální, natož zhulenej....
Ale musím se přiznat, že teď když se učím na tu maturu tak občas sežeru nějakej Piracetam a musím říct, že po tomhle prášku jsou teda sny!!!
To opravdu funguje!...jinak po hulení nevim nevim, já mám problém zhulenej usnout, po těch práškách se taky blbě usíná, tak to nesmíš žrát před spaním

Old Post 18-05-2005 v 18:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CHOURIS
Stálý Člen

Karma uživatele CHOURIS - 94% PěstitelskáKarma uživatele CHOURIS - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

No já si svoje sny pamatuju moc dobře(i druhej den) a jsou prímový, ale když si zahulím tak se mně nic nezdá (a nebo si to nepamatuju). Ale spíš se mně nic nezdá,

Slunce v duši a kouř v plicích

Old Post 18-05-2005 v 19:14 PM
CHOURIS je offline   Profil uživatele CHOURIS   Find more posts by CHOURIS   Foto galerie člena CHOURIS   Click here to Send CHOURIS a Private Message   Add CHOURIS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Claune:Piracetam to je čo?

Old Post 18-05-2005 v 20:55 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THCjahoda
Stálý Člen

Karma uživatele THCjahoda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Jo osob před spanim je fakt nejlepší...Jseš sám,dáš si kolik chceš,pohoda pak spánek ,krásný sny atd. poslední dobou si to fakt užívám...

věřím dvěma věcem-devítka železo a AWP

Old Post 18-05-2005 v 21:03 PM
THCjahoda je offline   Profil uživatele THCjahoda   Find more posts by THCjahoda   Foto galerie člena THCjahoda   Click here to Send THCjahoda a Private Message   Add THCjahoda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

Ja si pred spaním zhúliť nemôžem lebo sa namotávam strašne na všelijaké sprostosti a potom nemôžem zaspať....

Old Post 18-05-2005 v 21:07 PM
Paryba
Stálý Člen

Karma uživatele Paryba - 79% PěstitelskáKarma uživatele Paryba - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Mam nejlepší sny vždycky))
nejvíc se mi líbil jak chodim po světě a mam mrtě velikej bágdl plnej semínek a ten bágl je bezednej prostě nekonečno semínek))) těch nejlépších modelů.... a chodim a vždycky někde zaseju a pak sem se dostal na veliký pole kde nic nebylo tak sem tam všude chdil a sázel... no sypal sem to z báglu na zem a pořát)). Pak ta vyrostlo a já v tej džungli chodil ani jeden samec a mělo to tak 4,5 meru ta nejmenší stonky byli tlustý jak moje nohy... Ta vůně co tam byla jako na živo... pak sem za šel za kámošem s měl sem sebou asi 7Kg kouře a říkal sem mu dokud to neskouříme tak spát nepudem... a kámoš že hnej jo sem tam přišel a uš tam čekala nabitá vodárna do jednoho kotle se vešlo asi 10G a všech no sme tam hulili)) No krásnej sen a ty kače sem cejtil jako bych tam byl ráno sem mu zavolal a on mi říkal že měl sen jak byl na nějakej akci kde seděli týpci dokola hráli na bubínky a troubily na dyžorydy... a furt tam chodili špeky))

Old Post 19-05-2005 v 21:53 PM
Paryba je offline   Profil uživatele Paryba   Find more posts by Paryba   Foto galerie člena Paryba   Click here to Send Paryba a Private Message   Add Paryba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Paryba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás