Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zapoměl jsi připsat, jak máš silnej ventilátor, jakej máš průměr potrubí....jestli bude sání venku (z bytu nebo domu) nebo jen nasávat z místnosti.. no prostě ňáký infos...
VÝBOJKA SON-T PRO 1000W-E E40 taky není xahození....
ale na 3 x 5 m by šlo3až4x1kW nebo spíš 6až8 x 600W
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
já sem sice na kilowatt odtah nedělal ,ale dokážu si to představit...dal bych to normálně na stínítko s odtahem a celou mistonst bych taky odvetrával. Pak bych tam dal dva-tři otočný ventilátory a myslím že más po problémech... na www.overgrow.com/edge si najdi ve fóru nejaký fotky techle velkejch setupů, nikde nevidíš (spíš málo) ždáný cooltube vesměs výbojky povešené vertikálně nebo do stínítek a odtahy... Hlavní je ten odtah z místnosti pořádnej , teplo od vybojek so se neodsaje oddtahem stoupne nahoru kde ho odsaje prave ten vetrak ven z mistnosti...
Takže ten větrák by jakž takž mohl stačit na odtah od stínidla nebo CT, ale jak kápo píše, je potřeba ještě jeden větrák, minimálně stejně silnej na odtah tepla z místnosti, kterej umístíš těsně pod stropem. Na rozhánění vzduchu pro 1kW by stačil jeden stojanovej větrák . Momentálně v Bauhausu cca 350Kč, jinak 800,-Potrubí by mělo stačit, ale je to taky jen tak tak. Na ten sklep dej pozor, viz.Bambulák výše . když tam máš teplotu 12°C v létě, jakou tam máš v zimě??? Vypadá to, že si ještě budeš muset koupit horkovzdušnej ventilátor(fukar) , kterej Ti bude dotápět když lampy nepojedou. A ještě aqua topítku do zásobní nádrže, pokud pojedeš hydro.
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
V tom případě jak pise Psilosák když dotápět ,tak termostat aby to bylo profi a aby se ti držela nějaká stálejší teplota v rozpětí cca 20-30 stupňů a na ten termostat bys mohl napojit i ostatní ventilaci když už ho tam budeš mít.
Pak k tomu otočnému ventilátoru , šel bych už do toho Bauhasu nebo Hornbachu maj tam teď akce, a velkej ten nejvetsi co tam maj ja za 500 a je to pořádnej macek, nebývájí tam dlouho lidi(groweři) to hned vykoupí...